Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"התחדשתי" בהונדה סיויק אוטומטית 2008.

עכשיו הקילומטראז עומד על 86,500 ובנוסף צריך לטפל גם באיזונים וחופש בהיגוי וכן טיפול בדסקיות בלמים (לפחות לפי דו"ח "המעבדה")

אני צריך מוסך אמין - רצוי גם הוגן במחיר שמטפל בהונדה.

לא חייב להיות מורשה כי אין כבר אחריות ממילא.

אז, יש מישהו שאפשר לסמוך עליו במרכז? - תל אביב וגרורותיה, אפשר גם איזור הוד השרון.

שווה לפצל ליותר ממקום אחד או שאפשר לטפל בכל במוסך אחד?

שווה לסחוב עוד 3000 ולטפל או שכדאי להיכנס כבר עכשיו לישור קו?

אגב, לפי הונדה, מחיר טיפול 90,000 הוא 1842 ש"ח (מסנן שמן מנוע ,מסנן אויר סיויק 2006 ,פלג ,טבעת אטימה לפקק שמן ,שמן מנוע סינטטי מלא ,נוזל בלמים)

תודה.

פורסם

באיזונים ובחופש בהיגוי תוכל לטפל אצל המעבדה לרכב. ליד המכון שעושה בדיקות לפני קנייה יש מכון שמתעסק בכיווני פרונט ובאיזון גלגלים לכל סוגיו. חברה' על הכיפאק, רציניים ומקצועיים.

לגבי מוסך בתל-אביב - ממליץ בחום על מוסך שאפט. מוסך קטן ומקצועי במרכז תל-אביב (ליד גשר מעריב), מנוהל על ידי שני בוגרי הפורום שנותנים שירות טוב, יחס אישי ומחירים סבירים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה מאסטרו :)

בקשר למוסך שאפט, הם בעצמם לא כותבים שהונדה זה התחום. ואני חושה ש-90,000 זה יחסית טיפול כבד, לא שווה ללכת למוסך שמתמקצע יותר ברכב? - עניין של פרוצדורות נכונות הרכב שמנים וכדומה.

לגבי המעבדה. לא תאמין אבל הם ברמת אמינות שלא נתקלתי. אני בדקתי אצלהם את הרכב לפני קניה. הבחור שביצע את הבדיקה אמר שלא אוכל לבצע את התיקון אצלהם כי "הם לא מקבלים לתיקון רכב שנבדק אצלהם". משהו יוצא דופן לחיוב באוירה הכללית בארץ.

פורסם

אני לא חושב שתהיה לשאפט בעיה לטפל לך בהונדה אבל בכל מקרה אם אתה חושש, נסה את אמנון ממוסך אם הדרך. מוסך טוב, שמטפל בכמה רכבים שאני מכיר בצורה טובה ומקצועית.

אופציה טובה אחרת היא מוסך זיסו, אבל הוא נמצא קצת יותר לכיוון דרום תל-אביב. גם הוא חבר בפורום וגם הוא עושה רושם של בחור מקצועי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...