Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רילוקיישן VS ארץ זבת חלב ודבש?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וה-20 אגורות שלי בנושא - יש בישראל לא מעט מקומות עם ריכוזי אוכלוסיה שלא ממש משתייכים לחובבי ישראל (בלשון המעטה), אז תנסה לא להשתכן בקרבתם.

למה התגובה הזאת טובה? זה סותר את זה שיש בקנדה מקומות עם ריכוז גבוה של מוסלמים וכדאי להתרחק משם?

יש לך מה לתרום לי לעניין? או שצריך להקפיץ את ההודעה הראשונה של השירשור הזה

כדי להזכיר לכולם על מה מדובר?

כל אחד נכנס זורק הודעה פטריוטית ואני צריך לענות לכל אחד על אותו עניין בנפרד. כי הוא לא טורח לקרוא את ההודעות.

התעייפתי מלהסביר מה למה וכמה.

איפה ראית בדיוק הודעה פטריוטית? מבחינתי תעלה על המטוס הראשון וטוס לך, רק ציינתי מה אחד הדברים שכדאי להיזהר ממנו בקנדה.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איפה ראית בדיוק הודעה פטריוטית? מבחינתי תעלה על המטוס הראשון וטוס לך, רק ציינתי מה אחד הדברים שכדאי להיזהר ממנו בקנדה.

כך עלה הרושם מהודעתך.

את המטוס הראשון אני בטח יפספס , בכל זאת זה יקח קצת זמן כל התהליך.

אבל תודה על הדאגה. אני מעריך אותה מאוד.

לאחר שזה נאמר, החזור לענייננו.

הבנתי שסגרו כרגע את אפשרות ההגירה על בסיס מקצוע עד ינואר 2013.

מה עוד ניתן לעשות חוץ מלחכות?

פורסם
מה עוד ניתן לעשות חוץ מלחכות?

אני שב וממליץ על פורום "עוברים לקנדה" בתפוז:

http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=1712&r=1

המון מידע עדכני.

פורום אוף טופיק של carsforum, איכותי ככל שיהיה, לא מכיל בתוכו את מה שאתה צריך.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
קודם כל, בראש ובראשונה ברוך השב. דבר שני, גש בדחיפות לקופת החולים הקרובה למקום מגורייך. כנראה שלקית במשהו שנקרא "הלם תרבות". אני מודה, גם אני לקיתי בו בפעם הראשונה שביקרתי שם. הדלק הזול, הביגוד הזול, אלקטרוניקה וכיוצא בזה. דבר אחד אני יכול לומר לך בוודאות. יש הבדל עצום בין לבקר במדינה כל שהיא לבין לחיות שם כדת וכדין עם כל החובות והזכויות.

עוד הצהרה שטותית שנזרקת באויר.

הדלק עלה? בוקר טוב, בכל העולם הוא עלה.

המע"מ עלה? וואלה, באנגליה הוא 20 אחוז ובאיטליה 25(נכון עד לפני כמה שנים)

מחיר הלחם עלה? לא רק אצלנו בכל העולם מחיר החיטה עלה וזה בעקבות הבצורת הגדולה בארה"ב ומזג האויר הקשה ברוסיה. שני המעצמות הגדולות בעולם שמייצאות חיטה נמצאות במשבר ואתה מצפה שמחיר הקמח לא יעלה?

עוד דבר, ביבי נתניהו הצהיר עכשיו בדף הפייסבוק שלו קבל עם ועדה שהטכניון, מכון ויצמן ועוד מוסד להשכלה גבוהה התברגו לרשימת ה 150 המוסדות להשכלה המובילים בעולם. כמו כן, ביבי אמר שמדינת ישראל משקיעה 7 מילארד שקל בשנה במוסדות להשכלה גבוהה כגון אוניברסיטאות וכיוצא בזה. זה אחד המקומות שאליו הולכים כספי המיסים שלך. על מנת שכל אחד יוכל ללמוד לתואר ולשלם על כל שנה כ 11 אלף ש"ח צריך לקחת את הסובסידיה הזו מכספי המיסים.

ברור שבכל העולם הכל מתייקר, לא אמרתי אחרת.

מה שכן אמרתי, שתמורת אותה השקעת אנרגיה (בעבודה) בארץ, בארה"ב מקבלים חזרה יותר.

לא הגעתי למסקנה הזאת רק מהתבוננות באנשים כתייר, אלא משיחה עם קרובי משפחה שמתגוררים שם כבר מעל 10 שנים.

לא הכל זול שם והמצב רחוק מלהיות דבש, אבל מי שעובד שם קשה (בעבודה טובה, לא מקדונלדס) חי יותר טוב ממקבילו שעובד באותה העבודה בארץ.

פורסם

אם כבר בנושברים עסקינן, מישהו יכול לשפוך אור על נושא הגירה למדינות אירופה (בדגש על גרמניה או פולין)?

ולcar4fun:

אם הילד שלך לא גדול מדי

אם העסק שלך אכן טוב ומכניס כמו שאתה אומר

ואם אתה כבר מתעניין, אני לא חושב שצריך להיות משהו שמונע ממך לעזוב. יוקר המחיה בארץ ביחס למשכורת הוא בזיוני.

במדינה אחרת אפשר למצוא רמת חיים זהה או טובה יותר (רק קח בחשבון שאין חומוס :-P ) במחיר של עקירה מהחברים והמשפחה בלבד. אני במקומך לא הייתי מבזבז הרבה זמן. כשהילד יגדל זה יהפוך להיות קשה יותר.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מה מצחיק ?

אני מכניס כמעט פי 2 בשקלים כמובן יותר מכל אחד ממי שציינתי מחבריי אך גם מוציא כך על יוקר המחייה.

הם? יחיו מעולה עם הכנסה סבירה של 5K$ בלבד.

סתם לידע כללי .

לסיכום על מנת לסגור את הפינה של אלו שאוהבים להגיב כאן שאפשר לחיות כאן טוב,

אם אין לך עזרה מאמא ואבא, חסכונות שעשו לך מגיל 0 , בייביסטר מהמשפחה להקלה על העבודה, מגורים אצל ההורים כדי לחסוך עליות שכר דירה ,עזרה בקניית רכב ובכלל כל דבר הכי קטן שרק יכלל בגדר העזרה, רוב הסיכויים של אותו אדם הוא לנהל את המירוץ שאני מנהל כיום.

אז שוב, אם למישהו יש משהו חיוני להוסיף כאן על הגירה לאיזור קנדה , הוא יותר ממוזמן להעלות את זה כאן.

אם מישהו יודע לכוון אותי לרשימת המקצועות הנדרשים בקנדה זה יעזור אני לא מצליח למצוא.

מי שלא, תלווה את עצמך החוצה.

שלום ידידי,

תכף אלווה את עצמי החוצה ,רק תרשה לי לרשום מס' משפטים לפני עוזבי את החדר.

ניכר שאתה מאוד מבולבל מפני שנדדת את כל העולם במס' הודעות.

עצוב לשמוע שהמניע הוא כלכלי בלבד,כיצד תספוג מכה כלכלית בחו"ל כאשר משפחתך נישאים על העגלה מאחורייך ?

מה אומרים משפחותיכם ,האם הם תומכים ברעיון ?

אני חי כאן ואני חי 'בסדר' מבחינה כלכלית , אין לי ולא הייתה לי שיט עזרה מאף גורם מלבד הבנק,

נכון,אני גר בפיריפריה אז אולי זה לא נחשב אבל החלטתי בזמנו לעבור לפריפריה מתוך מחשבה

שעדיף לחיות בכבוד מאשר למות על הברכיים (איזה דרמטי אני :-D ).

אין לי מידע רלוונטי מועיל עבורך -רק אאחל לך לחשוב בבהירות ולשקול צעדים היטב

המון הצלחה בדרך שתבחר.

יצאתי.

Gn'f'R

פורסם

חברי היקר, והמעשן פחות.

תצטרך לסמוך עלי כשאני אומר לך שאני חי בסופר צניעות נופשים הם רק שאיפות וחו"ל זה רק בחלומות.

דירות חדר משרתות אותנו נאמנה כבר למעלה מ 6 שנים ורכבי הראשון מאזדה3 נקנה רק לפני שנה אחרי שנתיים של תחבורה עם קטנועים.

אני יותר מישמח להשאר במדינה שלי. אפילו יעריך את זה יותר שאצליח לרכוש ולהתקדם כאן למרות הכל. זה רק גורם לבנאדם להעריך יותר מה שיש לו.

לצערי, המצב במדינה לא מאפשר לך לחיות. כי לא הגיוני לחיות חיים כמו שלי עם הכנסות כאלה, בעצם הגיוני כי ההוצאות בהתאם! במיוחד לאדם כמוך כמוני שאין לו טיפה של עזרה. בכלום.

אבל תשמע, אני ישאר אופטימי. אני הקפאתי (בראש) את עניין ההגירה . תחושות טובות תקפו אותי פתאום.

אותם תחושות שאתה מרגיש כשאתה פוקח את העיניים בבוקר ורואה את הילד שלך נוגע בך ומחייך. הכל נזרק לקיבינימט ופתאום כלום כבר לא חשוב.

נקווה לבשורות טובות.

פורסם

אני מבין באופנה רק דבר אחד, או שמצליחים בענק או שנופלים בגדול.

סוגיית עזיבת הארץ, צריכה להיות תלוייה רק בינך לבין אישתך.

כפי שנכתב פה, עדיף להגר כשהילד קטן, אבל גם אם הוא לא ויהיו לו קשיים לא קטנים בילדות, כשייגדל, הוא יעריך את ההזדמנות שההורים שלו העניקו לו לחיים יותר טובים.

פורסם

או שלא. תלוי בהורים, במה שהם יעשו ובמנטליות שלהם. לי אישיתנראה שמנטליות ישראלית גרידא יהיה קשה להתברג במנטליות אמריקאית/אירופאית.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...