Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Yedioth Ahronoth ידיעות אחרונות

ראש עיריית ירושלים מתכנן לערוך מרוץ מכוניות ברחובות הבירה. מה דעתכם - רעיון טוב או יוזמה מיותרת?

549515_484805634880945_433160797_n.jpg

527148_3585816051346_381976869_n.jpg

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

יוזמה מיותרת זה לא. אני ממש מקווה שזה יצא לפועל.

המסלול לכשעצמו מעניין מבחינת נהיגה (משלב רחובות צרים, עליות ומה לא) ולראות מירוץ בתוואי הזה יהיה מלא אקשן

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם כבר מישהו יכול להרים ולדחוף פרוייקט כזה אז רק ניר ברקת מסוגל,איש מרוצים בכל רמ"ח אבריו,מבין ויודע מה המשמעות והחשיפה שהספורט המוטורי יכול לתת,מקווה שלא יעבור מסלולי סלאלום עם גחמות של פקידים בעמדות מפתח.

מירוצי מכוניות

פורסם

במעמדו היום אולי יתגבר על כל המכשולים קוטרה למונקו .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בסיום הארוע של פורמולה באילת שנה שעברה, בועז מאירי דיבר על זה שמנסים להרים ארוע דומה בירושלים.

אני תוהה אם מדובר שוב בהפקה שלו, מישהו יודע ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מאוד מרגיז לראות ספינים תקשורתיים שמפזרים אבק בעיניי הציבור.

אין שום מצב לפורמולה 1.

רומה לא הצליחה להרים את זה.

גם לא פריז.

גם לא מוסקווה.

גם לא ניו יורק.

עכשיו מדברים על לונדון שאולי אולי אולי יהיה.

אז הרשויות מקומיות כאן יותר עשירות ומסוגלות ליותר מערים הנ"ל????

אבל סדרה אחרת אולי כן.

שיתחילו מ-WSR או לג'נדס - נראה אותם....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

99% מה״עיתונאים״ בארץ בכלל לא מבינים על מה הם מדברים, ויותר מזה אין להם שמץ על הנושאים עליהם הם כותבים. זורקים מלל, מדביקים תמונה ויש כתבה. ׳פורמולה 1׳ אמיתי כנראה שלא יהיה, אבל ניתן לבצע בתוואי האמור סוגי מרוצים אחרים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ניר ברקת מרים את הכפפה ודואג לספק לנו אירוע ספורט מוטורי מושך ומעניין בעיר הקודש.

זה לא משנה אם יהיה באמת פורמולה 1 או משו יותר מצומצם העיקר לתת במה לספורט המוטורי שמוזנח,

עדין לא הגענו לשלב של להתחיל לברור כעת כל רביב עשן וזעקת מנועים תוציא אותנו מהבית.

אז ניפגש בירושלים?!

דניאל

• תוכן חדש...