Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש צבע רכב בעזרת מדבקות?

שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

בתקופה האחרונה אני רואה יותר ויותר אנשים (בחול) שמשנים את צבע רכבם על ידי מדבקות ענקיות (כנראה משהוא בסגנון מדבקות קרבון אבל רק צבע), למשל זה אחד הפרויקטים youtube.com/watch?v=Qd3uehLnAgw .

האם אתם מכירים מישהוא בארץ שעושה זאת, זה נראה לי דיי דומה למיכוניות של הוט אשר מלבישים אותם במדבקות אדומות, כי אני מעוניין לחדש את צבע הרכב שלי, וצביעה כללית ואיכותית לא כל כך משתלמת ביחס למחירו.

אז מה אתם אומרים :roll: ?

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בארץ זה עסק בכלל לא זול, הדבקה באיכות טובה בסביבות 10K-8K כמובן שתלוי באיכות החומר ובגודל האוטו.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בארץ זה עסק בכלל לא זול, הדבקה באיכות טובה בסביבות 10K-8K כמובן שתלוי באיכות החומר ובגודל האוטו.

מה???!!

זה יותר יקר מצביעה איכותית ביותר :shock: !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון ובגלל זה בארץ אתה רואה את הדברים האלה לרוב על רכבים יוקרתיים יותר שלבעלים שלהם זה לא מי יודע מה מזיז המחיר...

תיכנס לאתר כמו של סאן טק בארץ תראה מה הם עושים ובעיקר על איזה רכבים תבין בדיוק מה הולך שם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון ובגלל זה בארץ אתה רואה את הדברים האלה לרוב על רכבים יוקרתיים יותר שלבעלים שלהם זה לא מי יודע מה מזיז המחיר...

תיכנס לאתר כמו של סאן טק בארץ תראה מה הם עושים ובעיקר על איזה רכבים תבין בדיוק מה הולך שם.

אצלנו באשדוד יש את 3D פוינט הם עושים בד"כ רק גג והרכב נראה קבריולט.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

אני ממליץ לך לפנות אל אודיבה ארט בנתניה.

כאן תוכל לראות עבודות שלהם, ובמקרה יש להם כרגע מבצע לוהט לחברי הפורום.

לגבי המחירים, אני לא הייתי מסתמך על המלצות של "יודעי דבר" אלא מגיע לבתי עסק שהמתעסקים עם זה ומקבל הצעות מחיר קונקרטיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...