Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי אקסנט שטופלה כראוי תהיה אופציה מעולה.

באיזור שאני גר יש לא מעט כאלו שהרוב שרוטות ומעוכות מכל הכיוונים אבל נוסעות כמו חדשות!

פורסם

עכשיו שאני חושב על זה, גם אפלאוז תתאים לך!

רכב מאוד אמין, תמצא אחת שהייתה אצל משפחה/אנשים מבוגרים,

הן יהיו יותר שמורות לרוב, מה שכן, בחיים אל תקנה מציעירים, אני מכיר

צעיר מחדרה שקנה אפלאוז בובה, ותוך חצי שנה מאיך שהוא מז*** את האוטו

הרכב התחיל לאכול שמן כמו שאני אוכל סטייקים.

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

האפלאוז אכן אמינה מאוד אבל גם רגישה להתחממות כך שבאלנו\סאני יהיו אלטרנטיבה הרבה יותר אמינה סוויפט גם תהיה טובה ממנה

הלנטרה לדעתי פחות ממולצת עקב צריכת דלק גבוהה יחסית ואמינות פחותה.

פורסם
סוזוקי באלנו.

אוטו אמין, לא דורש תשומת לב, חלקים זולים.

תוכל למצוא בסביבות 3-4K

אייל

סוזוקי בלנו, רכב עם כוכב וחצי במבחני ריסוק (לא, זה לא הקצנה, הרכב באמת קיבל כוכב וחצי !)

כלומר במצב של תאונה קלה יש נזק מסאיבי לנהג ולנוסעים.

חייך שווים יותר, סע באוטובוס אם אין לך כסף לרכב נורמאלי.

פורסם
סוזוקי בלנו, רכב עם כוכב וחצי במבחני ריסוק (לא, זה לא הקצנה, הרכב באמת קיבל כוכב וחצי !)

כלומר במצב של תאונה קלה יש נזק מסאיבי לנהג ולנוסעים.

חייך שווים יותר, סע באוטובוס אם אין לך כסף לרכב נורמאלי.

אפשר לחשוב שבמכוניות צעצוע כמו יונדאי i10 או קיה פיקנטו או סוזוקי אלטו, שלהם 4 או 5 כוכבי ריסוק,

אתה תצא עם פחות נזק בתאונה חס ושלום

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המכוניות שנתתם נחשבות כאמינות, אבל לדעתי אף אחת לא תשרוד שנתיים של נסיעה יום יומית ללא טיפולים.

אהלן,

לאחר שהתקציב שלי קוצץ משמעותית נשארתי עם 6K (אפשרי לגלוש קצת יותר), האוטו אמור לשמש לי לנסיעות של נתניה תל אביב ואני זקוק לו לשנתיים (לזמן הצבא), לאחר מכן לא אכפת לי לזרוק אותו לפח (לא מתכוון להשקיע בו כסף לטיפולים).

או שלא הבנתי אותו נכון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אפשר לחשוב שבמכוניות צעצוע כמו יונדאי i10 או קיה פיקנטו או סוזוקי אלטו, שלהם 4 או 5 כוכבי ריסוק,

אתה תצא עם פחות נזק בתאונה חס ושלום

סוזוקי אלטו קיבלה שלושה כוכבים ולא ארבע, וכן היא נחשבת כמכונית לא בטוחה,

ההבדל בין 3 לחמש כוכבים יכול להיות ההבדל בין נכות קבועה לשריטה ברגל בתאונות מסוימות.

אז קל וחומר מכונית בעלת כוכב וחצי.

• תוכן חדש...