Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בעד 6K, חוקי על ידני

ForgottenWarrior
שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן,

לאחר שהתקציב שלי קוצץ משמעותית נשארתי עם 6K (אפשרי לגלוש קצת יותר), האוטו אמור לשמש לי לנסיעות של נתניה תל אביב ואני זקוק לו לשנתיים (לזמן הצבא), לאחר מכן לא אכפת לי לזרוק אותו לפח (לא מתכוון להשקיע בו כסף לטיפולים).

העדפה הראשונית היא שיהיה אמין ויחזיק לי את השנתיים האלה עם כמה שפחות בעיות אם בכלל. לאחר מכן שצריכת הדלק תהיה זולה וחלקי חילוף יהיו זולים גם.

ברור לי לחלוטין שבמחירים האלה זה הימור לגמריי, השאלה איזה דגמים יכולים לצמצם לי את ההימור?

תודה לעוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אף מכונית בסכום הזה לא תחזיק שנתיים בלי טיפולים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף מכונית בסכום הזה לא תחזיק שנתיים בלי טיפולים.

מאיזה מחיר כן? (ואם אפשר, אז דגמים) תודה!

---

ואולי בכל זאת יש המלצות לדגמים בטווח מחירים הנ''ל...?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אולי מכונית חדשה :-) וגם זה לא בטוח. אי אפשר להחזיק רכב בשימוש יום יומי בלי לטפל בו במשך שנתיים. הוא יתפגר הרבה לפני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא לא מסכים עם השאר פה...

חפש סוזוקי סוויפט לפני גריטה מנוע 1.0 או 1.3, אחלה מכונית מאוד אמינה!

ניסאן סאני לפני גריטה דגם LX רצוי מאוד הזרקה, אם אתה מוצא SLX גם טוב,

זה אם אתה בקטע של רכב מהיר שסבבה לנהוג עליו בגרסא הידנית.

היה לי סוויפט מנוע 1.0 שפשוט סרבה להתפגר במשך ארבע שנים ובשנתה האחרונה פשוט סבלה התעללות במיוחד.

נסיעה בלי שמן ומים חצי שעה מספיק (בעליות של חיפה)? ועוד הרכב נסע שנה אחרי...

בהצלחה חבר, בשאר הכסף שישאר לך תעשה יישור קו,

הרכבים האלה לא אמורים לעלות יותר מ3.5K וזה משאיר לך הרבה עודף.

וכמובן, אתה יכול לגרוט אחרי שתסיים איתן ותקבל 3 אלף שקל חזרה :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מסכים עם TASRAF.

קנה מכונית פשוטה ככל האפשר (כמה שפחות "חשמלים" ו"דיגיטלי") ובמצב טוב ככל האפשר (בדוק טוב את המועמדת) וסע לשלום.

בעבר היתה אצלי במשפחה רנו טווינגו שנסעה נונ-סטופ על קו ת"א-ירושלים (כל יום במשך שנה וחצי) ואחרי זה כל כמה שבועות מאילת למרכז ובחזרה.

חוץ מלבדוק מים - שמן והחלפה אחת של רפידות בלמים אחוריות, המכונית לא דרשה תשומת לב.

בהצלחה !

51 קג"מ :shock::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מסכים עם TASRAF.

קנה מכונית פשוטה ככל האפשר (כמה שפחות "חשמלים" ו"דיגיטלי") ובמצב טוב ככל האפשר (בדוק טוב את המועמדת) וסע לשלום.

בעבר היתה אצלי במשפחה רנו טווינגו שנסעה נונ-סטופ על קו ת"א-ירושלים (כל יום במשך שנה וחצי) ואחרי זה כל כמה שבועות מאילת למרכז ובחזרה.

חוץ מלבדוק מים - שמן והחלפה אחת של רפידות בלמים אחוריות, המכונית לא דרשה תשומת לב.

בהצלחה !

כנ"ל אצלי, רנו 19 שנת 94' שמשה אותי במשך 3 שנים לקו ת"א - ראש העין, חוץ מהחלפה של משאבת מים , הכל היה תקין במשך 3 שנים ומאוד נהניתי מהאוטו, היום אני קצת מצטער שמכרתי אותו אבל צריך להתקדם (אגב הוא נמכר ב 4,000 ש"ח )

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על התגובות חבר'ה, שאלה נוספת לי אליכם.

מבין הדגמים שהצגתם בפניי, איזו מכונית הכי חסכונית בדלק? ולאיזו יש את חלקי החילוף הכי זולים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק שים לב שבלי קשר לדגם הרכב, יכולה לצוץ בכל רכב תקלה כזו או אחרת ואין כלל אצבע, במיוחד ברכב ישן כמו שאתה הולך לקנות.

אל תבנה על כך שאם שמעת מחברים/תגובות בפורום שהיה להם רכב כזה או אחר והוא לא התקלקל 30 שנה, זה בדיוק מה שיקרה אצלך - תהיה מוכן גם להוצאות בלתי צפויות (כלומר, צפה את הבלתי צפוי:roll: ).

וכמובן - בדיקה טובה של הרכב, עם חבר שמבין תיתן לך אינדיקציה ראשונית טובה, גם אם לא שלמה על מצב הרכב וסיכוייו לפתח תקלות גדולות, בקש גם לראות אילו מכלולים עיקריים הוחלפו או תוקנו.

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסוויפט הכי חסכונית,

ידנית מנוע 1.0, אין מה לצפות ממנה ליותר מידי.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עם סובארו לאונה?

אמינה ביותר! מניסיון, כבר דיברתי עליה בעבר,

dots-subaru-leone-sedan-pic1.jpg

היא גם תשאיר לך עודף מהתקציב,

אך קח בחשבון, שהרכב היחיד שלא צריך טיפול זה קורקינט, כל אוטו חייב לטפל, השאלה כמה עולה לטפל,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה בסובארו זה הדלק, אם משווים לסוויפט למשל. בנוסף נושא הציריות מעצבן מאוד למרות שהן זולות מאוד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...