Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כפתור הבית באייפון 4s שלי לא מתפקד טוב בתקופה האחרונה

אים זה שהרבה מהלחיצות עליו לא מתפקדות כלומר הוא לא יוצא מכל אפליקציה מסויימת וחוזר למסך הראשי.

בלית ברירה עשיתי איזשהי מחווה דרך האקטיבטור שישמש תחליף למקש הבית.

אשמח לפיתרונות ולעלויות במידה ונצטרך להחליף אותו.

תודה ויום טוב.

imprza new age

פורסם

מתעלק. אפשר לינקים לכפתור בית ומצלמה איכותיים לאייפון 4 באיביי?

אלא אם כן ניתן להחליף עדשה בלבד, היות ויש לי שריטות. אני צריך לקנות גם סט כלים?

עדיפות למוכרים מהונג קונג.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נראה שאולי כדאי להחליף אותו

מה שכן בזמנו מישהו העלה לפרום כאן מדריך קצר לאיפוס הכפתור למישהו יש את זה?

imprza new age

פורסם

ליעד, אם זה שריטות על המצלמה האחורית, אתה בעצם צריך להחליף את גב המכשיר, שעלותו 3.30 דולר.

http://www.ebay.com/itm/New-Black-Glass-Battery-Housing-Back-Cover-replacement-For-Apple-iPhone-4-4G-4th-/200799469377?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ec094bf41

אפשר לקנות גם רק את עדשת הזכוכית בדולר וחצי, אבל נראה לי שבמקרה הזה עדיף להוסיף 2 דולר ולסיים עם זה בקלות בלי להתעסק עם הדבקה.

בשביל להחליף את כפתור הבית צריך לפרק את כל האייפון, כולל את המסך, אז כן תצטרך כלים.

http://www.ebay.com/itm/Set-Of-9-Repair-Replace-Open-Pry-Tool-Kit-Screwdriver-For-IPhone-4-4S-4G-iPod-/230832770627?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35beb48e43#ht_6027wt_952

חגי, זה הטריק:

- כנס לאפליקציה כלשהי

- תלחץ על כפתור כיבוי עד שמופיע "החלק לכיבוי"

- תלחץ על כפתור בית עד שהכל נעלם מהמסך.

אם זה לא עזר אז אזמין לך כפתור בית חדש, גם ככה אנחנו מחליפים לך את המסך, אז על הדרך נחליף את הכפתור.

Stay Dirty

פורסם

וואלה אסף יא תותח!!!

עשיתי את מה שרשמתה וזה עזר !

הכפתור כמו חדש אחרי ניסוי של חצי שעה מסיבית אים כפתור הבית.

יאללה אחי תודה מחכה להחלפת המסך שהזמנתה לי שבוע טוב גבר.

imprza new age

• תוכן חדש...