Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לודא שאני לא מפספס.

הרכב מהעבודה נקנה בליסינג מימוני ל 3 שנים והולך להחליף סניק 2012 ז"ל שנפחה את נשמתה (טוטאל לוסט) בתאונה קשה בגלל אי מתן זכות קדימה.

הדרישות :

רכב מרווח לשתי בנות + סלקל של תינוק בספסל האחורי. מהבחינה הזו הסניק מחולקת ל 3 מושבים שכל אחד מהם נע על מסילה נפרדת.

אמין עד כמה שאפשר. הסניק שהייתה לנו, לפי מה שהבנתי זה גיר + מנוע של קשקאי. ואם לא הטעו אותי והבנתי נכון, אז גם חלק מהאלקטרוניקה בפניםמגיע מהקונצרן היפני.

תא מטען גדול, חובה.

צריכת דלק סבירה. ב 3 חודשים שהסניק שירתה אותנו נאמנה, על מחשב הדרך היה בערך 10.3 ל 100. שזה די דומה לצריכת דלק של משפחתית רגילה.

והכי חשוב, בטיחות. אם לא אתעצל אני אעלה תמונות בהמשך של איך נראית תאונה כמעט חזיתית במהירות 100 קמ"ש בכביש מהיר עם 5 כוכבי ריסוק. מזל שהנוסעים יצאו בחתיכה אחת. גם הבוחן המשטרתי לא האמין.

העבודה מוכנה לשלם עד 140K על רכב חדש. אני מפספס פה משהו , או שיש רכב עם תמורה יותר גבוהה לכסף?

תודה מראש לעוזרים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ככה זה נראה מבפנים (הכל שלם) ומבחוץ (הפגוש והמנוע ספגו את המכה וקרסו).

s3.jpg

s4.jpg

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

בנוסף לסניק, תבדוק את הסיאט אלטאה (1.8 TSI) - סביר להניח שהיא פחות מרווחת מהסניק (אך גם לה צריכים להיות 3 מושבים מלאים מאחור), מציעה ביצועים עדיפים, יותר חסכונית בדלק, תא מטען גדול יותר וצפוייה להיות מהנה יותר לנהיגה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תודה, הסיאט נפסלה בזמנו בגלל האחריות הקצרה. מנסיון אני יודע שהרכב אמין מאד (שנתיים ותשע עם 1.8TSI , טפו טפו), אבל לך תסמוך על המזל.

פורסם

בדיוק בגלל דברים כאלה בבטיחות לא מתפשרים, המוניטין שרנו בנתה לעצמה במשך השנים מוכיח את עצמו.

אני חושב שהסניק הרגילה נשארה דיי בודדה בקטגוריית מיניוואנים קומפקטיים בעלי 5 מושבים, רוב המתחרות תפחו ושמנו ומכילות כעת גם 2 מושבים נוספים ודיי וירטואלים שכן הם מתאימים לילדים קטנים ואותם כידוע עדיף להושיב במושב האמצעי כדי שיהיו קרובים יותר להורים.

לי לא עולה אפשרות דומה, חבל שהסניק לא מיובא עם הדיזל שמותקן במגאן, זה היה הופך אותו למשפחתית האולטימטיבית.

האפשרויות שעולות לי לראש הן האלטאה שכבר הוזכרה שלפי נטקאר מגיעה כעת רק בגירסת ה-XL, יש גם את הגולף פלוס שהתמחור ההזוי שלה מציב אותה מול הסניק עם מנוע 1.6 הותיק וגיר DSG או ב-150 אלף שקלים עם 1.4 TSI, אפשר גם לבדוק את היטי אבל אני חושב שהוא פחות מרווח מהסניק.

בהצלחה.

פורסם

תודה לשניכם. מייק, יש סניק עם מנוע דיזל, אבל זה לא כלכלי לחברה. הנסיעות לא עוברות 20K ק"מ בשנה. רכב עם מנוע דיזל עולה בסביבות 160K אם אני זוכר נכון מהקניה הקודמת. הבנזין עלתה 138K כולל אגרת רישוי קודנית וחיישני רוורס.

לגבי הבטיחות, אחרי שאשתי תתאושש, היא תלך לברך הגומל.

זה קרה כשהיא נסעה על כביש 4 מדרום לצפון בקטע שבין יד מרדכי לאשקלון. מולה נסע נהג (מצפון לדרום).

בכניסה למושב / יישוב בית קמה הנהג פנה שמאלה ונכנס לנתיב שלה בלי לעצור / לתת זכות קדימה.

הייתה לה שניה וחצי ללחוץ על הברקס ואז היא נכנסה בו בקצת פחות מ 100 קמ"ש , והסניק עשתה כמה סיבובים על הכביש עד שנעצרה.

גולף / ייטי גם ייפסלו על הסף. הן בגלל האחריות, והן בגלל הקיטורים של ילדה מתבגרת על הצפיפות מאחורה כשהסלקל נדבק לרגל ...

פורסם

לפי האתר של רנו הבנזין המוכר משווק כרגע, אם הנוסעה באמת לא גבוהה והפער מאוד משמעותי אז אין טעם ממשי לדיזל.

לפי נטקאר ה-2 ליטר בנזין עולה 146 אלף שקלים.

לעניין התאונה, ברכת הגומל באמת מומלצת.

לא ממש הבנתי איפה זה קרה, הישוב בית קמה ממוקם קרוב לכביש 40, הצומת היא על כביש 40, כמה קילומטרים מקצהו הדרומי של כביש 6 בחלקו הדרומי. כביש 4 הוא מהצד השני של שדרות, מתחבר לכביש 34 בצומת יד מרדכי, הוא מתחיל במחסום ארז ולא מגיע לאיזור בית קמה.

פורסם

לדעתי - המחליפה הטובה ביותר לסניק תהיה סניק אחרת, ולא נראה לי שתהיה לכם בעייה גדולה לשחזר את העסקה הקודמת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לדעתי - המחליפה הטובה ביותר לסניק תהיה סניק אחרת, ולא נראה לי שתהיה לכם בעייה גדולה לשחזר את העסקה הקודמת.

או פלואנס. מאוד מרווחת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ואוו תאונה מחרידה,עכשיו אני מרגיש יותר בטוח עם המגאן שלי.

לעניינו,יש את הtoyota verso או את ה c4 picasso שמאוד מתאימות לדרישותך.

אבל הם ב 10 K יותר יקרות. ~

פורסם
לפי האתר של רנו הבנזין המוכר משווק כרגע, אם הנוסעה באמת לא גבוהה והפער מאוד משמעותי אז אין טעם ממשי לדיזל.

לפי נטקאר ה-2 ליטר בנזין עולה 146 אלף שקלים.

לעניין התאונה, ברכת הגומל באמת מומלצת.

לא ממש הבנתי איפה זה קרה, הישוב בית קמה ממוקם קרוב לכביש 40, הצומת היא על כביש 40, כמה קילומטרים מקצהו הדרומי של כביש 6 בחלקו הדרומי. כביש 4 הוא מהצד השני של שדרות, מתחבר לכביש 34 בצומת יד מרדכי, הוא מתחיל במחסום ארז ולא מגיע לאיזור בית קמה.

צודק. טעות שלי. ליישוב קוראים בת הדר, בערך קילומטר אחד , אולי קצת פחות, דרומית לאשקלון

פורסם
או פלואנס. מאוד מרווחת.

אל תעליב את הסניק :oops:

אגב חלופה מעניינת וזולה יותר לסניק מבית רנו היא...הרנו קנגו המבוססת על הדגם הקודם של הסניק.

שני החסרונות של הקנגו הן רמת הגימור הנמוכה יותר והמכניקה המבוססת על מחסן החלפים של רנו ולא של ניסן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
צודק. טעות שלי. ליישוב קוראים בת הדר, בערך קילומטר אחד , אולי קצת פחות, דרומית לאשקלון

או קיי עכשיו זה מסתדר לי, יוצא לי לעבור בכבישים האלה באופן כמעט יום-יומי. כבישים שמהירות הנסיעה הממוצעת בהם לדעתי עולה בלא מעט על המהירות המותרת, אין ספק שהתאונה הזאת מראה בדיוק למה על בטיחות לא מתפשרים.

פורסם

מה שנכון. למרות שהקניה השל הסניק לא הייתה בגלל הבטיחות, אלא בגלל שב 138K על הכביש כולל אבזור בטיחות זו הייתה התמורה הכי טובה לשקל שמצאנו לפני 4 חודשים.

בכל מקרה, סוף טוב הכל טוב. אחרי 3 ימים של תלאות בין השמאי / סוכנות הביטוח / היבואן / בית חולים / משטרת מרחב לכיש והבוחנים ואולי עוד כמה שמות ששכחתי, הוזמנה היום גראנד - סניק חדשה במחיר של רנו סניק.

אין ליבואן סניק במלאי. המלאי צפוי להתחדש תוך כחצי שנה אבל עם סניק שעברה מתיחת פנים. (זה אומר רדיו דיסק עם כניסת USB ופנסי לד במרכז הגריל הקדמי). בגלל שאין לנו אפשרות לחכות חצי שנה ובגלל שסוכנות הביטוח היא "קרסו ביטוחים" ומן הסתם יושבת תחת אותו "אבא" שמייבא את הרכבים, כל הפרוצדורה הייתה מאד מהירה כי מדובר באותה מערכת מיחשוב.

אבל עד שמגיעים למנוחה ולנחלה, זה כבר נושא לשרשור אחר בפרום דיני תעבורה.

• תוכן חדש...