Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1297230

למה בעצם הם עולים ככה?

כמה כבר גבוהה הצליל שלהם?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

זה כבר יותר מידי

מי שמכיר אותי יודע אני לא מעריץ שלהם.

חברה יותר מבינוית, אכן כן

עם מחירים בהתאם? לא! יש להם מחירים של חברה שהוקמה לפני 700 שנה, עם מוצרים מזהב

ממש נמאס.

ועכשיו לראות את זה פשוט לבכות!!!!!!!

עד כמה נמוך אפשר לרדת???

אני בטוח שזה שווה משהוא, שוב אכן כן, אבל לא ניראה לי שזה שווה 2500

מה זה לעזאזל.

באמת יותר מידי!

עריכה:

אני אישית השוואתי מלא רמקולים(סטים) (לסטים של..)מוראל.

כי כולם טוענים שהם טובים והכול, השוואתי אותם לטונה של דגמים כדי להבין מה כול כך מיוחד ברמקולים שכולם אוהבים וממליצים בלי סוף?

והגעתי למסקנה שאין לי תשובה.!

בזמן חלק מהבדיקות שנעשו על אותו רכב והגברה!!

שמעו מספר אנשים שחלקם מביני יותר וחלקם פחות אבל לא בודדים אלא הרבה(עד שעושים כזה מבדק?)

כי אני באמת מחפש תשובה לתעלומה הזאת שמאוד מציקה לי

ושוב היו חילוקי דעות רבים אבל הרוב תמיד אהבו את הסט השני שבדרך כלל היה יותר זול מהמוראל שאליו השוואנו.

פורסם

אחי אם יש כסף לזרוק אז ניחא...... במחיר כזה מוצא רדיו דיסק mp3 פלוס 2 רמקולים משובחים. רוצה טוויטרים? קנה, אבל לא צריך לבזבז עליהם יותר מ-500 שקל.

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

תשמע אני לא יודע מה להגיד אני במחיר הזה הייתי קונה כבר מכשיר DVD INDASH של PIONEER תאמין לי...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

ממתי טויטרים נהיו כמו בגדים

רק בגלל השם מוסיפים 2000 שח בשביל הכיף לעלות יצור? בכלל מי ישמע איזה שם?

כמו שאמרתי קודם הם סתם נותנים מחירים יקרים (כמו בבגדים)

וככה לקונים יש תחושה של מעמד, של השתייכות "למערכות" הגבוהות!

אולי יש outlet?

גם מה כבר יכול להיות בטויטרים?

גוף קירור, איכות טובה, קרו,ס בטח איזה עוד משהוא, או ניצא לארגים, עוד 5 דברים?

אבל לא ניראה לי 2500 כולם עולים לייצר!

אולי זה בכלל טעות באתר?

אולי זה 250( גם יקר!!!)

פורסם

מדובר באחד הטוויטרים הטובים בעולם.

הטוויטרים האלו נחשבים ברמה מאוד גבוהה ואכן יש הצדקה למחיר שלהם.

תקראו ביקורות עליהם בעולם. לי לצערי לא יצא לשמוע אותם עדיין אך כל מקום שבו יצא לי לקרוא על הטוויטר הזה התגובות היו מאוד חיוביות.

לכל מי שקפץ והשמיץ - תקראו מה כתוב עליהם לדוגמא כאן , ושימו לב למחיר שנקוב שם ותראו שאכן מדובר בטוויטר יקר ואיכותי.:

http://www.caraudiomag.com/testreports/0210cae_morel

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר השיג אותי. מדובר במוצר היי אנד. היום הטוויטר הזה יחד טוויטרים מבוססי SCAN SPEAK נחשב לטוב ביותר שאפשר להשיג לרכב. נכון, זה לא מדבר אל הרוב הגדול של המשתמשים כאן בפורום אבל זה לא אומר שהטוויטר לא שווה את המחיר.

זה הטוויטר הטוב ביותר ששמעתי, בארה"ב הוא עולה באזור ה500$ ובאירופה אפילו יותר מזה. לדעתי הוא המוצר הטוב ביותר לרכב שמורל מייצרת.

לפני שאתם רצים לקנות שימו לב שהוא 6 אוהם ויצטרך קרוס אקטיבי או פאסיבי שנבנה במיוחד :)

פורסם

זה פשוט מרגיז שיש פה אנשים שקוטלים בלי סוף ! ! !

אולי זה בכלל טעות באתר?

אולי זה 250( גם יקר!!!)

את פשוט עושה מעצמך צחוק !

לא שמעתי את הטויטר הזה אני גם מאמין שאני לא ישמע אותו...

אם הוא שווה את המחיר ?

תלוי למי !

לי ולך לא !

אבל מי שבונה מערכת SQ איכותית...ישקיע על זה את הכסף ובצדק כי אם היה לי כסף לא הייתי חושב פעמים וקונה אותו...

בקשר לכול מה שאתה אומר על מורל בכלל...

אני לא יתווכח איתך על טעם וריח אין מה להתווכח אבל

חבל שאתה סתם משמיץ...

כי לפי דעתי ולפי דעת רבים מורל היא חברה שבהחלט שווה את הכסף...

פורסם
עופר השיג אותי. מדובר במוצר היי אנד. היום הטוויטר הזה יחד טוויטרים מבוססי SCAN SPEAK נחשב לטוב ביותר שאפשר להשיג לרכב. נכון, זה לא מדבר אל הרוב הגדול של המשתמשים כאן בפורום אבל זה לא אומר שהטוויטר לא שווה את המחיר.

זה הטוויטר הטוב ביותר ששמעתי, בארה"ב הוא עולה באזור ה500$ ובאירופה אפילו יותר מזה. לדעתי הוא המוצר הטוב ביותר לרכב שמורל מייצרת.

לפני שאתם רצים לקנות שימו לב שהוא 6 אוהם ויצטרך קרוס אקטיבי או פאסיבי שנבנה במיוחד :)

;)

אני בהחלט אשים לב, עכשיו משציינת את זה. :)

פורסם
מדובר באחד הטוויטרים הטובים בעולם.

הטוויטרים האלו נחשבים ברמה מאוד גבוהה ואכן יש הצדקה למחיר שלהם.

תקראו ביקורות עליהם בעולם. לי לצערי לא יצא לשמוע אותם עדיין אך כל מקום שבו יצא לי לקרוא על הטוויטר הזה התגובות היו מאוד חיוביות.

לכל מי שקפץ והשמיץ - תקראו מה כתוב עליהם לדוגמא כאן , ושימו לב למחיר שנקוב שם ותראו שאכן מדובר בטוויטר יקר ואיכותי.:

http://www.caraudiomag.com/testreports/0210cae_morel

ץגיד לי מה אתה עושה צחוק, "הצדקה" חחחחחחחחחחחח.

2500 שקל לטוויטרים זה יותר ממופרז, בגלל זה גם לא קונים.

אשרי תמימי דרך ההולכים בתורת יהוה.

פורסם

נכון, טויטרים של קליפורניה בום הם הקנייה המשתלמת ביותר... NOT...מספיק לדבר שטויות - לא מדובר פה בטויטרים סטנדרטים אלא High End או יותר נכון כאלו שמגדירים מהו High End...

מוצדק/לא מוצדק כל אחד והשיקולים שלו...

פורסם
ץגיד לי מה אתה עושה צחוק, "הצדקה" חחחחחחחחחחחח.

2500 שקל לטוויטרים זה יותר ממופרז, בגלל זה גם לא קונים.

זה פשוט מאוד תשובה של בנאדם ללא הגיון

לך ולי זה לא שווה 2500 שקל אבל למי שיש את הכסף זה שווה !

יש אנשים שמשקיעם אלפי דולרים על מערכת אז תאמינו לי שהם יוסיפו את ה 500 דולר האלה

ואתם יודעים מה בצדק !

כי אם אני הייתי מרכיב באוטו שלי מערכת ששוווה כמה עשרות אלפי שקלים...אז הייתי מוסיף עוד 250...

זה שאין לי את הכסף וגם כנראה לא יהיה לי זה משהו אחר...

זה כמו שתגיד שמרצדס מאיבך לא שווה את הכסף לך לא אבל למי שיש זה שווה...

פורסם

מתן Z, הסופרימו נמכר באזור ה+2000. יכול להיות שהמחיר במכרז שם הוא גבוה, אני לא בטוח כי לא בדקתי כמה זה עולה בחנויות (בעיקר גם כי חנויות לא מחזיקות אותו). גם אם המחיר גבוה, הוא לא גבוה בהרבה.

אם היו מפרסמים אותם במחיר זול של 1500 ש"ח אני משער שגם לא היו הרבה קונים פשוט כי שוק ההיי אנד הוא שוק מאוד מצומצם. בדיוק כמו שאם פורשה יצאו במבצע ויורידו 5% מהמחיר עדיין לא יהיו הרבה קופצים.

המוצרים האלה כנראה לא מדברים ולא מכוונים אלייך, לזלזל בהם ולכתוב חחחחחחחחח לא יוריד מערך המוצר, אבל יש סיכוי שזה יוריד מערך דברייך.

פורסם
מתן Z, הסופרימו נמכר באזור ה+2000. יכול להיות שהמחיר במכרז שם הוא גבוה, אני לא בטוח כי לא בדקתי כמה זה עולה בחנויות (בעיקר גם כי חנויות לא מחזיקות אותו). גם אם המחיר גבוה, הוא לא גבוה בהרבה.

אם היו מפרסמים אותם במחיר זול של 1500 ש"ח אני משער שגם לא היו הרבה קונים פשוט כי שוק ההיי אנד הוא שוק מאוד מצומצם. בדיוק כמו שאם פורשה יצאו במבצע ויורידו 5% מהמחיר עדיין לא יהיו הרבה קופצים.

המוצרים האלה כנראה לא מדברים ולא מכוונים אלייך, לזלזל בהם ולכתוב חחחחחחחחח לא יוריד מערך המוצר, אבל יש סיכוי שזה יוריד מערך דברייך.

אהבתי ! צודק ב100%

צריך לדעת להעריך מוצרי היי אנד !!!

אני אישית אוהב לראות באמת דברים על רמה !

רק חבל שאני לא יכולל לשמוע אותם ולא לראות...

פורסם

אם תסתכלו טוב תראו שכל המחירים באתר הזה מוגזמים, בגלל שזה בעצם חנות האינטרנט של המפעל בארץ..

מחירים יותר נורמליים אפשר למצוא אצל המשווקים בארץ.

בקשר לסופרימו אני מחזק את עופר באייל, אכן טוויטר מהמובילים בעולם, מחירו לדעתי מוגזם באתר בבערך 30%ממחיר השוק האמיתי שלו.

• תוכן חדש...