Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלי עבודה kraftwerk מישהו שמע ?

proxima
שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

טוענים לחברה שוויצרית, לפי מה שכתוב בין השורות נראה שמדובר בייצור סיני לפי מפרט ובקרת איכות שוויצרית, למרות

שבאתר הישראלי נמנעים מלציין זאת בפירוש.

המבחר מרשים והמחירים סבירים, האיכות ?

http://kraftwerk.co.il/index.php?type=products&cat=3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מכיר.

באתר הישראלי, הכותרת של העמוד (בלבד) מציינת "קרפטוורק - כלי עבודה תוצרת שוויץ" שסותר את היתר.

האתר הישראלי

KRAFTWERK Shanghai – השלוחה של קרפטוורק באסיה והאחראית על הפיתוח ובקרת האיכות של הכלים של קרפטוורק.

באתר הגלובלי:

KRAFTWERK Shanghai Representative Office, CN – 200072 Shanghai (KWS)

is an extension of KRAFTWERK in Asia and is responsible for the sourcing, development and quality control of KRAFTWERK tools.

מילה אחת הושמטה בתרגום לעברית.

sourcing - (ש"ע) רכישת מוצרים ושירותים ממקורות חוץ

אז לסכם:

אי בהירות/הטעייה לגבי ארץ היצור?

אי דיוק/השמטה בתרגום?

מותג מדבקה סיני?

לשיקולך.

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אאל"ט, מנסיוני בתחום כלי העבודה, המוצרים הללו הם תחת חברה שוויצרית אבל מיוצרים בטורקייה...

אין לי נסיון איתם, במבט מקרוב הם נראו לי כמו "צעצועים" ברמת איכות סינית, אז לא התעמקתי, והמשכתי הלאה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תגע בהם, יש לי 2 סטים שלהם שפשוט כשלו במהלך עבודות רגילות, לדוגמא ראצ'טים אשר התפגרו בהפעלת כוח סביר, המחיר שלהם לא שווה את זה (ברגע שנוגעים בהם מבינים עד כמה האיכות שלהם מעפנה), תחשוב שאלו אותם כלים כמו שתקנה בACE קנה ובנה, אני את 2 הסטים שמרתי עכשיו למקרה חרום, וכשאני יהיה בארץ אני הולך לקנות סט נורמאלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה עם הסמלון של אולמרט הקדים אותי...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה עם הסמלון של אולמרט הקדים גם אותי :)

בגלל ששניכם הקדמתם אותי, אני לא אחוס על חברי הפורום ואחשוף את הקטע הקשה הבא :twisted:

אם כבר קראפטוורק בפורום רכב, אז הקטע הבא פשוט מתבקש עבור חובבי המוזיקה האלקטרונית הכבדה מביניכם. אם תשרדו את ששת ומחצה הדקות הראשונות {יא סלאם, איזו עברית} תזכו לשמוע נסיון לעשות יודל אלקטרוני

gChOifUJZMc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

KRAFTWERK Shanghai – השלוחה של קרפטוורק באסיה והאחראית על הפיתוח ובקרת האיכות של הכלים של קרפטוורק.

כל כך משעשע אותי בכל פעם שאני קורא שמישהו מתהדר בכך שחברה/נציגות סינית כלשהי היא האחראית על בקרת ואיכות הייצור של מוצר כלשהו. ממש גורם לי לרצות לרוץ ולקנות את המוצר/ים.

מצאתי את זה משעשע גם שהמוצר הראשון ברשימת המוצרים בדף הבית שלהם הוא "מברג דפיקה" :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר קראפטוורק בפורום רכב, אז הקטע הבא פשוט מתבקש עבור חובבי המוזיקה האלקטרונית הכבדה מביניכם. אם תשרדו את ששת ומחצה הדקות הראשונות {יא סלאם, איזו עברית} תזכו לשמוע נסיון לעשות יודל אלקטרוני

סוג של מה שנקרא בימינו AutoTune, אז עוד קראו לזה Vocoder.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אם כבר התחלתם...

http://www.youtube.com/watch?v=ZpLYanWBGJk&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מצב שקראפטוורק (הלהקה) תתבע את קראפטוורק (החברה) על זכויות יוצרים? :-)

איך אפשר קראפטוורק בלי הקטע הכי טוב שלהם לטעמי:

http://www.youtube.com/watch?v=CCKybI5BjEY דרך יוטיוב

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב שנקלי, שברת אותי.

האמת היא שמיד כששמעתי את השם, חשבתי על הקטע הספציפי אך התאפקתי- אני כרגע בקטע של יצירת תדמית רצינית וזה לא התאים. בכל אופן, אוהב את השיר, אוהב את המונוטוניות.הנוכחות הבימתית שלהם...מענינת, טובה יותר מלהקה צבאית.

לא נותר לי אלא להמליץ על כלי עבודה ישראלים של חברת הקליק. במיוחד על האינקובטור.

ממליץ גם על הרזידנטס.

נ.ב מר שנקלי זה לא מהסמיתס? זו הלהקה שמפחידה את החתול שלי.יותר משואב אבק. ממש פאניק, והוא אמיץ, הוא מפחיד גם אותי.

מסקנה- הסמיתס הם הדבר הכי מפחיד בעולם. מישהו דואג לאיום הזה? זה בתקציב הבא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן, לקוח מתוך שיר של הסמית'ס.

ואם הם מפחידים אותך (ואת החתול שלך), אני מניח שלא היית בהופעה של מוריסי לפני שבוע :-)

כנראה שחולדאי לא מפחד מהסמית'ס, אם הוא הרשה לעצמו לתת למוריסי את מפתח העיר :lol:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשבילי, רק kernkraft.

http://www.youtube.com/watch?v=bSJQLCImV18 דרך יוטיוב

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...