Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה למכור מאזדה 6 2008 (צורה ישנה), מהשכרה לשעבר, 82000 ק"מ, במצב טוב מאוד.

במחירון היא 61000 ש"ח (משוקלל).

כמה אני אוכל לקבל בטרייד-אין בעת קניית רכב חדש?

זה אמור להיות יותר ממחיר שאקבל עליה מסוחר רכב רגיל (בלי טרייד אין), לא?

פורסם

מניסיון עם רכבים לא מהשכרה תוותר.

כי בטרייד אין זה גם סוג של סוחרי רכב והמחירים ששם נותנים מגוחכים ממש ביזיון.

עצתי לך נסה לימכור לבד .אם תצליח תרוויח את מה שהיו לוקחים ממך בטרייד אין

פורסם

אמור זה שם של דג. כל טרייד אין יתן לך סכום אחר, כשכלל האצבע הוא שהם גם צריכים להרוויח ולכן זה יהיה פחות משתקבל בשוק הפרטי. אולי-אולי-אולי אם אתה קונה רכב חדש הם יוכלו להעלות טיפה את ההצעה שלהם, אבל כלל לא בטוח.

לדוגמא, טויוטה מאוד עקשנים ולא נותנים הנחות על כלום. גם הטרייד אין שלהם עובד בהתאם (כנראה בגלל שמתח הרווחים של הסוכנים הוא קטנטן - כ-2000 שקלים בממוצע על רכב חדש שנקנה דרכם). על פריוס ששווה במחירון 81000 הם רצו לתת רק 57000...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני רוצה למכור מאזדה 6 2008 (צורה ישנה), מהשכרה לשעבר, 82000 ק"מ, במצב טוב מאוד.

במחירון היא 61000 ש"ח (משוקלל).

כמה אני אוכל לקבל בטרייד-אין בעת קניית רכב חדש?

זה אמור להיות יותר ממחיר שאקבל עליה מסוחר רכב רגיל (בלי טרייד אין), לא?

היי,

במקרה כזה יש שני תרחישים: "טרייד אין במחיר מחירון" – מציעים לך מחיר מחירון, אבל גם דורשים ממך לשלם מחיר מחירון על הרכב החדש (ובתחשיב נומינלי – תשלם יותר ; היבואן צריך להרוויח...).

התרחיש השני – שיכסחו לך עוד כמה אחוזים יפים מהמחיר המשוקלל.

לצורך העניין – תבדוק כמה הנחה אתה יכול לקבל על הרכב החדש ללא עסקת הטרייד אין.

זה גובה הטבה שהיבואן יוכל לתת לך בסה"כ גם בעסקת טרייד אין,

לא משנה תחת איזה סעיף אתה סופר את זה – הנחה על החדש או "אי הפחתה" על הישן.

המלצה – נסה למכור את הרכב שלך לבד,

אם לא תצליח – כנראה שתצטרך להתפשר על אחת מהאלטרנטיבות שהיבואן מציע.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

צפה להצעה של כ-30% פחות מהמחירון (רק על השכרה מורידים 18% ולאחר השקלול הזה מורידים עוד 12-15% במכירה לטרייד אין).תקבל זיכוי על הרכב של 40,000-44,000 ש"ח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בעסקאות טרייד-אין מול רכב חדש - אין כללי אצבע. הכל תלוי כמה היבואן/סוכן משנה מרוויח על החדש - וכמה הוא לחוץ למכור.

בגדול כמעט תמיד עדיף למכור בשוק הפרטי ולקבל הנחת "מזומן" על הרכב החדש.

אם תקבל על הרכב 50000 ש"ח בשוק ה"פרטי" (ואם הרכב במצב טוב תוכל לקבל) סביר להניח שמצבך יהיה טוב יותר מכל טרייד-אין שהוא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...