Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להזמין מערכת מולטימדיה מחול שערכה הוא כ 800$.

חבר שלי טס לארה"ב וחשבתי שכדאי שהוא יביא לי את המכשיר.

דגם המכשיר הוא AVH-P8450BT (בתקן אירופאי - מותאם לרדיו בישראל) כאשר מחירו בארץ עומד על 6500 ש"ח.

לדעתכם, ניתן יהיה להשיג אותו בארה"ב למרות שהוא לא תומך בתקן האמריקאי?

כמה יוצא לי לשלם מכס, מע"מ וכל שאר הדברים?

האם אתם בכלל ממליצים לרדת מהעניין וולהזמין אולי מ-eBay?

העניין הוא שאף פעם לא הזמנתי בסכום כזה מחו"ל ובטח לא מוצר אלקטרוני.

מה עדיף?

אשמח לחוות דעת...

תודה מראש.

פורסם

יש בארה"ב חנויות "של יהודים" - אלה חנויות שמוכרות מוצרי חשמל שמתאימות למתח בארץ וגם מכשירי הרדיו תואמים לתדרים ישראליים. מעולם לא ביקרתי בחנות כזו ואני לא יודע אם תמצא שם את הדגם המבוקש, אבל במקום כזה תוכל להיות בטוח שהמכשיר יתאים לשימוש בארץ. קח בחשבון שמחירי מוצרי החשמל בחנות כזאת לא נמוכים במיוחד.

את מרבית מכשירי הרדיו כן ניתן לכייל אך לא ניתן להתחייב על זה, מנסיון. כדאי להתייעץ לפני הרכישה עם מעבדה בארץ שמבינה עניין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

33 % סה"כ מס אם החבילה עולה בגורל.

אם אתה קונה מאיביי אתה יכול להצהיר על מחיר נמוך יותר ולהתפלל. למה להתפלל? מאחר שמחירוני הדגמים האלה זמינים לכל כולל למעריכי עלות המוצרים במכס ומכיוון שאם עלית בגורל אתה צריך לבוא עם חשבונית מקורית כדי לשחרר את החבילה.

וסתם לידע כללי, על חלקים לרכב (לאו דווקא חלקי חילוף אלא סתם פלסטיקה או תוספות מקוריות) יש מס כולל של 30% עד לגובה הזמנה של 320$ ובסביבות 50% מעל.

פורסם

קודם כל, תודה.

היום ביררתי עוד קצת ושמעתי שיש בחור בשם ציון שמוכר מערכות לרכב בתחנה המרכזית ממש בזול.

האם שווה לעבור אצלו ולבדוק צה הוא מציע?

פורסם

אם היית מבצע חיפוש היית רואה שדובר כאן כבר רבות על הבסטות בתחנה המרכזית הישנה.

יש שמה 3 באסטות (לפחות היו בפעם האחרונה שאני בדקתי שזה לפני כמה שנים טובות) שהמון שנים בעסק.

אני הייתי קונה באופן קבוע מהאמצעי וסה"כ הייתי מרוצה.

למה הכל בלשון עבר רחוק?

מכיוון שמאז שיש ZAP - המחירים של הציוד התרסקו לרצפה. ולכן אתה יכול לקנות את אותו הציוד במקום אחר בד"כ ביותר זול.

אבל לך תבדוק.

פורסם

מישהו כאן יודע למה ישראל מפגרת אחרי כל שאר העולם בכל הנוגע למערכות מולטימדיה לרכב?

אני מחפש מערכת gps מולטימדיה ולא מעוניין ברודסטר כי האיכות שלה על הפנים. למי שלא יודע רודסטר זו חברה סינית שמייצרת מערכות למגוון מכוניות, תוך שמירה על הצורה המקורית של המערכת הקודמת.

אי אפשר להשוות את האיכות של רודסטר לאיכות של מערכות מולטימדיה כמו אלפיין, פיוניר ואפילו קנווד.

אלפיין איכותית אבל יקרה מאד ובנוסף, התצוגה לא מצאה חן בעיניי. קנווד מערכת נחמדה אבל העיצוב, התצוגה והאיכות לא מדהימים.

נשארנו עם פיוניר. תצוגה יפה מאד ועיצוב נקי. מערכות איכותיות שאהבתי מאד בסך הכל.

הבעיה היא שכל מה שאני מוצא באתרים ברשת זה מערכות ישנות של פיוניר, שלא ראוי למכור אותן בסוף שנת 2012. חלק מהמערכות כל-כך ישנות, שהן הוסרו מזמן מהאתר של פיוניר אירופה.

הרכב המדובר הוא מסוג יונדאי ix35. אשמח לקרוא כל הצעה/תובנה שלכם. אני חייב מערכת מולטימדיה נורמלית בהקדם, אז כל עזרה תתקבל בברכה!

פורסם

הקטע בדגמי המולטימדיה הטובים ביותר של חברות האפטרמרקט הוא שאתה באמת יכול להרוויח רק אם יש מי שיבריח את המכשיר לארץ בגלל המיסים הגבוהים ועלויות המשלוח. את הדגמים העדכניים חפש באתרי היצרנים ושים לב שהם מותאמים לתדרי אירופה.

ג'י פי אס תומך ישראל לא תקבל בילט אין אבל יוכלו להתאים לך בארץ מודול ג'יפיאס (זה לא זול).

עצה שלי - תשתמש בווייז. הרבה יותר טוב מכל האייגו למיניהם.

בארץ לא תמצא מערכות קצה במחיר אירופה וגם לא תתקרב. אולי אולי קלריון.

• תוכן חדש...