Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב 50-75 אלף שח חדש/משומש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים !

אני מחפש לקנות רכב לחברה שישמש אותה לשנתיים שלוש (צפי לקבלת רכב עד אז מהצבא).

הלכתי לאיבוד... אני חייב את עזרתכם.

הייתי מאוד קרוב לרכישה של קיה פקינטו חדשה מהחברה , הדגם המאובזר אוטמוטי במבצע חבר . 73900 לא כלל אגרות רישוי.

לאחרונה קיבלתי עוד הצעה לרכוש טויטה אייגו גם כן חדשה במחיר של 68000 אלף שח.

ידוע לי כי הפיקנטו קצת יותר גדולה , מנוע שנותן קצת יותר .

הפחדים :

הפיקנטו רכב חדש , מה יקרה בעוד שנה? המחירון של הרכב הזה שיהיה מוצף בשוק + ליסינג יתחילו למכור אותו גם יגרום לנפילת ערך מסיבית? אולי כדאי שלהתרחק מהרכב הזה שנראה עכשיו משתלם אך עתידית ההשקעה תפול.

בנוסף אני לא מתלהב מחברות קוריאניות לא יודע עד כמה אני יכול לסמוך עליהם ועל היבואן שלהם בארץ...

טויטה הרכב עם מנוע קצת קטן... והרכב עצמו מאוד קטן... וגם לא ראיתי יותר מידי רכבים כאלה על הכביש...

אולי בכלל כדאי לי לקנות יד שנייה?

סוזוקי סוויפט? שנת 2008-2009-2010 ? איזה קילומטרז רצוי לחפש ? לא רוצה רכב שאני אבלה איתו במוסך... וגם לא רוצה להשקיע ברכב יד שנייה כמו שאני יכול להשקיע בחדש .

טויוטה יאריס?

עוד הצעות לרכב משתלם בתקציבים הללו והאם כדאי חדש או משומש.... אני אישית כבר הלכתי לאיבוד...

תודה על העזרה !!!!

פורסם

קשה לדעת לאן ילך שוק המשומשות בימים האלו ולכן אני לא חושב שזה רעיון טוב מצידי לנסות ולחזות מה יקרה עם הפיקנטו בעוד שנה, שנתיים או שלוש. מה שאני כן יכול להגיד זה שנכון להיום, או ליתר דיוק לחודשים האחרונים, הפיקנטו המשומשת נהנית מביקוש טוב מאוד כמו רוב המכוניות האוטומטיות הקטנות (יונדאי i10, סוזוקי אלטו, דייהטסו סיריון וכו').

בסכום כמו שאתה מתאר תוכל למצוא טויוטה יאריס רובוטית. רכב מאוד חסכוני בדלק, אמין וזול לאחזקה אבל סובל מתדמית לא טובה בשוק. יצא בארץ שם לא טוב לגיר הרובוטי של טויוטה בשנים האלו, בעקבות מה שקרה עם הקורולה 2008-9.

אולי כדאי שתספר קצת יותר איזה נסיעות החברה עושה, מה עוד היא מחפשת ברכב? יש לא מעט רכבים טובים בתקציב הזה ונדמה לי שאפשר יהיה לכוון אתכם טוב יותר אם נכיר אתכם קצת יותר טוב.

פורסם

אם מיני מתאימה לך, אין סיבה הגיונית לשלם יותר ולקנות סופר מיני.

מבין מכוניות המיני, הפיקנטו כרגע היא כנראה הטובה מכולן. לעומת האייגו היא מרגישה "רכב אמיתי" יותר. כלומר היא איכותית יותר, מאובזרת יחסית, נוחה וסה"כ לא גורמת לך לשלם הרבה באיכות חיים לעומת רכבים גדולים יותר.

החסרון העקרי שלה הוא צריכת דלק שפחות טובה מהאייגו. לדעתי האייגו גם מהנה יותר לנהיגה.

לפיקנטו 7 שנות אחריות, דבר שכנראה יגרום לערך גבוה יותר בשוק היד השנייה, אבל כמובן שלא באמת אפשר לדעת.

emotion of motion

פורסם

חשוב לציין שהפיקנטו בניגוד לאייגו מצויידת בגיר אוטומטי אמיתי ולא בגיר רובוטי שקיים באייגו.

תא הנוסעים שלה מרגיש איכותי הרבה יותר, מורכב היטב ומרגיש יותר רציני ופחות צעצועי וספרטני. רשימת האבזור בדגם המאובזר חביבה ולדעתי מדובר בחבילה טובה.

לדעתי הביקוש לרכבים האלה בשוק המשומשות ילך ויתחזק, הרבה אנשים ישמחו לרכוש בעוד 3 שנים פיקנטו ב-40 אלף שקלים במקום משפחתית משומשת בת 5 או סופר מיני בת 4.

בנוגע לליסינג, הפיקנטו ספיציפית לא מאוד נפוצה שם בעיקר בגלל הביקוש הגדול בשוק הפרטי שהוא כידוע רווחי יותר ליבואן.

• תוכן חדש...