Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ממה שנאמר לי עי מזגניסט מומחה המערכת שכרגע קיימת ברכב היא מאוד ישנה ולא ניתן למלאות שם גז כי הונטילים מיוחדים וקטנים ולא ניתן להיתחבר אליהם ועוד שנה גג כבר לא יהיו מקומות בכלל שמיתעסקים עם זה. אני שוקל להסב את כל המערכת הזו למודרנית יותר. האם אני צריך להחליף את הכלכ כולל הכל? מדחס צנרות מעבה מייבש ממש הכל?

פורסם

סליחה על הזילזול בדייהו אבל למה להשקיע בכזו גרוטאה שמוטב לו הייתה נגרטת מחר בבוקר? דייהו הן מכוניות ח*א נקודה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• ספונסר פורום
פורסם

לא חושב שזה יצא לך משתלם כי הסבה כנראה תעלה יותר משווי הרכב.

יש עדיין מקומות שיש ברשותם את "הגז הישן", פשוט צריך לחפש אותם טוב טוב.

פורסם

אכן, הוא לא טועה. בתיקון האחרון (החלפת מאייד) כבר התקשיתי למצוא מישהו שימלא גז.

בסוף מצאתי מישהו באזה"ת סגולה, דרך חבר הפורום אביפרטס. (הבעיה שהוא לקח את האוטו בעצמו לשם, כך שאיני יכול להפנות אותך)

עכשיו, הלך המדחס , ימ"ש.

עד שעופר קצב מצא לי מדחס, נשמתי יצאה (יותר נכון נשמתה של אשתי, שנוהגת בעגלה לעיל)

עכשיו, אני ממתין לפנאי ללכת לקחת אותו. עופר קצב הבטיח שימלא לי חזרה גז.

אבל זה הופך להיות צרה לא קטנה, מכיוון שגם את הגז עצמו אסור לייבא או לייצר.

קליפת מוח-

מה שאתה אומר זה נכון, בערך. הבעיה שחם נורא בחוץ, ומי שכרגע זו האפשרות היחידה שלו להתנייד, חייב לתקן או למות מחום.

מה שבטוח- לא הייתי משקיע יותר ממה שחייבים בנושא כמו מזגן.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה על התגובבות חברים אבל עדיין הייתי.מעוניין לשמוע מערכת מיזןג של איזה רכב יכולה להתאים? אני משיג את החלקים ממש בזול כך שזה כן יכול להישתלם לי.

פורסם

בתנאי שאתה מבין שתצטרך לבנות תושבת חדשה למדחס, אז כל מערכת רגילה,פשוטה (יענו לא "בקרת אקלים") מרכב 1.6 מודרני שהמאייד שלו פחות או יותר במידות של המאייד "שלנו" ,תתאים.

למעבה יש מלא מקום מיותר בקונסולה המרכזית, תצטרך רק לייצר איזה שהוא מעבר שרשורי שיתאים לתעלה שעולה לפתחים המקוריים.

מייבש, ווסתים ושסתומי לחץ, זה לא הולך להיות לך בעיה איפה לשתול אותם.

אם אתה רוצה להקל את כאבי הראש, תמצא משהו שהיציאות מהמאייד דומות (שמאל למעלה). כי גם ככה תצטרך לייצר לעצמך צנרת אלומיניום מהמדחס למאייד ולמעבה.

לפחות שיהיה לך איך לעבור איתה, בלי להתקל בכל מיני "מחסומים" לא צפויים.

לדעתי (אם המערכת הישנה ממילא תקולה), פרק אותה, תלמד אותה, את המידות של הרכיבים ,ומרחקים של צינורות ורק אז תלך לשופינג.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תשרוד איתה עוד שנה וחצי ותן אותה למדינה בתמורה ל-3000 ש"ח.

מערכת גז חדשה כולל מערכת פנימית ומדחס תעלה כמעט כמו המחירון של הרכב.

פורסם

באון קור נתניה ניתן לבצע הסבה של הונטיל לונטיל מודרני כך שיהיה אפשר למלא גז חדש.

עלותו 80-100 ש"ח בנוסף לואקום גז עוד 330 ש"ח כולל מע"מ. המחיר כולל בדיקת דליפות.

• תוכן חדש...