Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממש נחש ספורט, גו-פרו והכל...:lol:

אבל ברצינות, מי המשוגע שהתנדב להצמיד לו מצלמה?!

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

לא רציני בכלל... בוויקפדיה כתוב שהמנוול הזה יכול להגיע למהירות של 16 קמ״ש:shock: :shock: :shock:

כלומר מה שפותח האשכול נתקל בו היה סתם עקרבוט חלש אופי

אני לא יוצא יותר מהבית בלי מגרפה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא יודע מה איתכם, ככה נראה רוב השירות שלי בצבא נגד העקרבוטים

http://www.youtube.com/watch?v=jPE00A6b9TY&feature=related

והבלאק מאמבה? עושה רושם שיש לו OVERBOOST כמו למנועי BMW החדשים :D תוספת של כמה סוסונים לכמה שניות בפול גז

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
נחשים, עקרבים - הכל זה חרטא מול הדבר הזה. צריך לייצר מין מגרפה מתקפלת כזאת, שיהיה אפשר לחורר אותו ממקום בטוח.

:D

בזמן הטירונות שלי צה"ל סיפק את חפירה מתקפלת. אולי אפשר למצוא משהו בימ"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לפחות ת'רד 8 על עקרבוטים מאז שאני מחובר לפורום.

אני שירתתי דווקא באיזור עין יהב בערבה, שמועות על עקרבוטים.

1. הם ניזונים מעקרבים.

2. הם מסוגלים לקפוץ כ- 50 ס"מ מהאדמה.

3. הם מגיעים למהירות 20 קמ"ש.

העובדות שאני יודע בוודאות.

1. החיה הכי עצבנית שפגשתי בחיי, נלחמתי עם מקל מטטה פעם באחד כזה, אני מוכן להשבע שהיה לו מספיק כוח בשביל

להזיז את המקל מצד לצד בזמן שאני אוחז בו מהצד השני.

2. לא ראיתי אחד כזה קופץ מעולם, מה שכן הוא מהיר בטרוף.

3. אפילו חתולים מפחדים מהם.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

לפני כמה חודשים לבשתי ג׳ינס והרגשתי משהו גדול זז לי מעל הברך, הורדתי את הג׳ינס בצרחות וציפיתי ליראות איזה תיקן או משהו ׳ אחרי כמה שניות קיבלתי חום, נדל באורך של 15 ס״מ לפחות. קפצתי במקום איזה כמה דקות מהגועל והרגתי אותו, חבל שאי אפשר להעלות תמונות מהאייפון.

פורסם

חבר מהמחלקה ישן לילה שלם עם נדל צהוב-כתום באורך 15-20 ס"מ בשק"ש.

כשהוא התעורר הוא אפילו לא ממש הבין מה נסגר ולמה מגרד לו ובקול עייף אמר "יש לי נדל בשק"ש", אז הסתערתי עליו באמוק עם האת חפירה וחתכתי אותו לשניים.

כמובן החייל פונה לראות רופא אבל בסוף לא קרה לו כלום, וכבר באותו היום הוא חזר לשטח.

פורסם
לפני כמה חודשים לבשתי ג׳ינס והרגשתי משהו גדול זז לי מעל הברך, הורדתי את הג׳ינס בצרחות וציפיתי ליראות איזה תיקן או משהו ׳ אחרי כמה שניות קיבלתי חום, נדל באורך של 15 ס״מ לפחות. קפצתי במקום איזה כמה דקות מהגועל והרגתי אותו, חבל שאי אפשר להעלות תמונות מהאייפון.

תוריד TAPATALK לאייפון ותעלה דרכה לפורום. (אגב מומלץ לגלוש דרך התוכנה בפורום בלי קשר.. )

נ.ב. את זה מצאנו בגינה במעלה אדומים, אחי ביצע בו "סיכול ממוקד"' (אגב BAGIRA אפשר זיהוי?) :

כמובן שאלו תמונות 'לפני' ו'אחרי'

לפני.JPG

אחרי.JPG

8)
פורסם

לא אשכח את החיה הזאת, היית בדרום ופתאום בזוית העין אני רואה את העקרבוט - פשוט ענק.

הוא הגיע אליי עם שתי הרגליים שלו מורמות לכיווני - כאילו בא לנשוך.

את הבעיטה לראש שהוא חטף בשנייה שהוא התקרב ונמרח על החומה - הוא לא ישכח...וגם אני.

החיה הזאת מאוד מהירה ועוד יותר גועלית.

• תוכן חדש...