Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בדרכי חזרה מהצפון ,בכביש הסרגל לפני עפולה -יש שיפוצים למי שמכיר.

אז אני נוסע ויש קטע של 2 נתיבים שהופכים ל 1 אז שם בלמתי מעט בגלל שכל התנועה מתחילה להבלם ,פתאום הרגשתי אחרי 2 שניות שמישהו נכנס בי מאחור.

הנזק הוא כמה שריטות על הטמבון האחורי עם קילופי צבע כאלה ,אין סימן למכה חוץ מה"חתימה" של הבורג מהלוחית רישוי שלו.

שאלתי אותו אם הוא רוצה לסגור את זה כספית אחרי שאני ידבר עם המוסך הוא אמר שלא כי לדעתו הנזק הוא רק 100-200 שקל, ונראה שכנראה חברת שאצטרך לתבוע את הביטוח שלו עם החברת ביטוח שלי(מקיף).

כמה שאלות-האם אצטרך להוציא כסף מהכיס ,כמה בערך נזק זה כל העניין? כל השריטות הם במרכז הטמבון האחורי,האם תהיה ירידת ערך אחרי דבר כזה (ממש כבר שריטות-קילופים כאלה עם תבע של בורג)?

מה הדרך הכי טובה לפעול במקרה כזה,כי זה לא משהו רציני בכל זאת ברוך השם,אבל עדיין כואב קצת הלב על הרכב כי הוא די חדש והצבע היה אחיד בלי שריטות על הטמבון בכלל.

פורסם

יש לך פרטי הרכב הפוגע?

פנה לסוכן הביטוח שלך על מנת שידריך אותך בפעולות הדרושות. אתה יכול להודיע על הארוע גם בלי להפעיל את הביטוח שלך כך שלא תאבד זכויות.

את מידת הנזק תתקשה לאמוד בלא עין מקצועית - מה שנראה כשריטה שטחית יכול להיות כזה, אבל יכול להיות גם עם נזק לחלקו הפנימי של הפגוש או אפילו נזק לפח - ותיקון נזק כזה יכול להגיע כבר לכמה אלפי ש"ח. לכן דרושה בדיקה על ידי פחח ו\או שמאי, ויתכן מאוד שמידת הנזק תתברר רק לאחר פירוק הפגוש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל מה שכתבו מעליי נכון, פעל לפי עצות אלו.

הנזק בחיים לא יהיה 100-200 שקל, כי רק הערכת השמאי עולה באזור ה-500.

אני ממליץ שתיסע למוסך ההסדר של חברת ביטוח שלך (מה שהסוכן שלך יגיד לך), שם תבצע הערכת שמאי ותקבל הצעה לתיקון.

שלח צילומים של דו"ח השמאי +הצעת מחיר לבחור יחד עם מכתב שאומר שבמידה ולא יסכים לשלם, אז תתבע אותו בבית-משפט ושם גם תדרוש אובדן יום עבודה מה שיעלה לו כמה מאות שקלים יותר.

גם בי פגעו מאחורה, רק שהסוכן שלי הוא זה ששלח פנייה לפוגעת דרך חברת הביטוח שלה, היא הבינה כי אין טעם ללכת למשפט ושילמה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שאלה-בד"כ מה עבודה המבוצעת במידה והנזק הוא-כמה שריטות על הטמבון החלקו העליון יחסית,קילוף של צבע באזור קטן ברוחב 1 ס"מ,סימן של ראש של בורג ש"דקר",ועוד כמה שריטות מינימליות כאלה .לא נגרם נזק לחיישני רברס,בעיקרון השריטות החדות יותר נראות מהלוחית רישוי שלו,השאר זה שריטות כמעט ולא נראות.

זה בלי לקחת בחשבון יכל להיווצר נזק לעוד דברים,רק רוצה לדעת מה העבודה המבוצעת במקרה כזה (סוג הרכב הוא מאזדה 3 ספיריט) .

נ.ב יש פה אדמין עם חוש הומור :)

פורסם

אף אחד לא יכול להגיד לך, בטח שלא על סמך תיאור. מה גם שמחיר משתנה ממוסך למוסך.

תנסה להעלות תמונה לפורום טכני או משהו, שם בטח יש חבר'ה מהתחום שידעו לתת לך הערכה בלבד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
שאלה-בד"כ מה עבודה המבוצעת במידה והנזק הוא-כמה שריטות על הטמבון החלקו העליון יחסית,קילוף של צבע באזור קטן ברוחב 1 ס"מ,סימן של ראש של בורג ש"דקר",ועוד כמה שריטות מינימליות כאלה .לא נגרם נזק לחיישני רברס,בעיקרון השריטות החדות יותר נראות מהלוחית רישוי שלו,השאר זה שריטות כמעט ולא נראות.

זה בלי לקחת בחשבון יכל להיווצר נזק לעוד דברים,רק רוצה לדעת מה העבודה המבוצעת במקרה כזה (סוג הרכב הוא מאזדה 3 ספיריט) .

נ.ב יש פה אדמין עם חוש הומור :)

שיוף המקום והחלקה, מריחת חומר, שיוף והחלקה, צבע יסוד, צבע תואם, שיכבה נוספת, במידת הצורך שיכבה נוספת, לכה, במידת הצורך שיכבה נוספת, ייבוש בתנור, תשלום, (-+300 ש"ח), סע לשלום.

ארז רונן

פורסם

בקיצור הייתי במוסך אמרו לי 1200 שקל כולל מע"מ בלי להחשיב את הביזבוז זמן שלי על הקטע-זה כולל צביעה מחדש של כל הטמבון+שיוף,הבן אדם מוכן לשלם לי 1000 ש"ח.

פורסם
בקיצור הייתי במוסך אמרו לי 1200 שקל כולל מע"מ בלי להחשיב את הביזבוז זמן שלי על הקטע-זה כולל צביעה מחדש של כל הטמבון+שיוף,הבן אדם מוכן לשלם לי 1000 ש"ח.

אם אתה בכוונה מתעלם מההודעה שלי, זכותך. אני מציע לך להרוויח 700 ש"ח נקי לתוך הכיס ואתה ממשיך להתעקש לריב עם הנהג השני. גם זכותך.

ארז רונן

פורסם

ארז, מה זאת אומרת להרוויח 700 ש"ח לכיס? אתה יכול בבקשה להסביר את עצמך.

הרי כדי לקבל כסף מהפוגע הוא צריך להראות חשבונית מהמוסך, וחשבונית מקבלים אחרי שמשלמים.

פורסם

הרי כדי לקבל כסף מהפוגע הוא צריך להראות חשבונית מהמוסך, וחשבונית מקבלים אחרי שמשלמים.

למה צריך חשבונית?

הצעת מחיר לא טוב ?

פורסם

אתה טוען שהפוגע מוכן לשלם לך אלף שקל. מדוע הוא צריך חשבונית? הוא בן אדם פרטי. הרי במידה ותלך איתו לפחח שלך הוא יאלץ לשלם אלף מאתיים ש"ח. קח ממנו את אלף השקלים שהוא מוכן לשלם, ברך אותו לשלום וקבע איתי אצל הפחח שלי. הוא לא יכול גם קרחת גם תלתלים. רוצה חשבונית, שישלם את המחיר שהפחח שלך דורש. רוצה לשלם אלף ש"ח, תן הכסף, אין חשבונית.

ארז רונן

פורסם

הלוואי והפוגע היה משלם לי אלף ש"ח, למרות שלא בי הוא פגע, אבל לא זה המצב :)

הבנתי למה התכוונת. לא שמתי לב שהוא כתב שהבחור מודה באשמה ומוכן לתת לו כסף. חשבתי שאת מה שהצעת זה אחרי הזכייה במשפט (מה שלא אפשרי, כי במשפט צריך קבלה, ולא הצעת מחיר ולא טיזנבי).

בכל מקרה תודה על ההבהרה.

• תוכן חדש...