Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הרכב שלי סוזוקי ליאנה 2002 ידני. ק"ם 118 אלף. מבקש המלצה לשמן איכותי ככל שניתן בסכומים 100-150 ש"ח. כרגע ברכב שמן ROWE 10-40 מאוטו דיפו, הוא בסדר אבל לא מצטיין לפי דעתי.

אשמח לקבל המלצות.

פורסם
תודה. מה עם ליקוי מולי מתוסף?

הייתי משתמש בו מלא עד ששמתי לב שאני מאבד יותר מדי שמן בשביל לשים לו עם תוסף :)

אחלה שמן הליקוי מולי עם תוסף!!!! דבר שני , יש לך גם את הריינהול שהוא גרמני מעולה.

Honda Civic 1997

פורסם

צמיגות 10W40 נשמעת סבירה לרכבך. בלי קשר לצמיגות עצמה, השימוש בשמן סינתטי מלא הוא תמיד מומלץ ואם רוצים להשיג את האפקט של השמן של "Liqui Moly" - שהוא רק חצי-סינתטי אם אני זוכר נכון - אפשר גם להשתמש במוליקוט (משווק כ"אל-שחק") כתוסף לשמן עצמו.

כמובן שגם השמן של מולי הוא באיכות סבירה וניתן להשתמש בו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לידעתך הרבה, אני קניתי יורול סינטטי מלא במחיר 110 ש"ח.

מוטב שתבדוק בספר שלך על איזה צמיגות שמן היצרן ממליץ.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני לא מבין, איך פותח השרשור הגיע למסכנה שהשמן ROWE לא מצטיין?

מדובר ביצרן גרמני, בדיוק כמו ליקווי מולי.

זה לא שמן של חברת מדבקה, בדיוק כמו השמן של RHEINOL שגם כן נמכר באוטו דיפו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...