Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום השבוע אני מחליף את האוטו, אני בדילמה מטורפת וכל היום באינטרנט על שני הרכבים.

לא מצאתי במחירים האלה משהו יותר טוב מצד שני לא התחלתי לחפש המון רכבים.

רציתי לדעת בכמה משפטים מה אני עושה?, יש כל כך המון דעות וחשבתי אם אפתח שירשור יעזרו לי ספציפית.

יש תקציב עד 220K +-

גולף GTI יש מלא כבר נמאס לראות על הכביש, נשארו לי שני הרכבים האלה..

שבוע טוב.

מי שמקדימה?, אני עובר אותו!.. מי שמאחורה? כבר עברתי ;):twisted: :twisted:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אם אתה מחפש רכב על מנת לנהוג אותו חזק ובעל יכולות בהתאם התשובה היחידה אשר באה בחשבון היא המאגאן, עדיפה על הלאון בכל תחום.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בשבילי התשובה קלה כי נהגתי על שתיהן ראש בראש - המגאן הרבה יותר מתגמלת מבחינה ספורטיבית. חוויה שונה לגמרי.

אם יש לך אפשרות לחכות קצת, אולי שווה לחכות לפוקוס ST החדשה, שלטעמי תהיה מתחרה חזקה למגאן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נהגתי על שניהן, המגאן בפירוש טובה יותר, מתנהג יותר, מתקשרת יותר וכיפית יותר, בנוסף היא גם נוחה יותר.

הקופרה חזקה יותר, אפשר לשפר אותה להספקים מטורפים בקלות, תא הנוסעים שלה עדיף על זה של המגאן, והיא שימושית יותר אם זה משנה לך.

פורסם
קראת את הדיווחים של rubycoupe בעניין המגאן?

אני קראתי, הבנתי שיש לו רתיעה מהיגויי-יתר ושהוא בחר במכונית המהירה ביותר בסכום הזה מבלי שתפחיד אותו בכישכושי זנב.

זאת לא בהכרח הבחירה המתאימה לכל חובב הגה.

פורסם

מהבחינה הספורטיבית המגאן עדיפה. באמת בליגה אחרת מהקופרה R.

לקופרה יש פוטנציאל שיפורים מטורף, היא בקלות חוצה את ה-300 כ"ס עם צ'יפ בלבד. כמו שנאמר תא הנוסעים שלה גם עדיף, אבל שים לב שמושבי העור בקופרה מחליקים מאד בפניות.

הייתי הולך על המגאן בגרסת הקאפ.

פורסם
אני קראתי, הבנתי שיש לו רתיעה מהיגויי-יתר ושהוא בחר במכונית המהירה ביותר בסכום הזה מבלי שתפחיד אותו בכישכושי זנב.

זאת לא בהכרח הבחירה המתאימה לכל חובב הגה.

לרובי הטעם שלו, אבל זה בכלל לא רלוונטי.

מה שרלוונטי זה שהוא נותן סקירה מקיפה, מתוך הכרות מעמיקה, וניסיון רלוונטי עם רכבים בסגנון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נהגתי גם על שתיהן. (לא CUP)

אני הייתי לוקח את המגאן בגרסת הקאפ - שמוסיפה אבזור חשוב למי שקונה אותה בשביל חרעת. וכן - יש למגאן תת היגוי במצבים מסויימים אם לא עובדים מדויק עם הגז ביציאה מהסיבוב. כנראה שהדיפ' בקאפ פותר את הבעיה ברובה. אבל חשוב שפותח השרשור יעשה נסיעת מבחן.

אגב - הקופרה יודעת לקשקש בזנב יפה - אבל מערכת ה-ESP לא מתנתקת ולא מאפשרת משחקים.

פיליפ - שנינו מכירים את ההוכחה החיה שגם את המגאן אפשר לשפר להספקים יפים מאוד. ;-)

פורסם
אני הייתי לוקח את המגאן בגרסת הקאפ - שמוסיפה אבזור חשוב למי שקונה אותה בשביל חרעת. וכן - יש למגאן תת היגוי במצבים מסויימים אם לא עובדים מדויק עם הגז ביציאה מהסיבוב. כנראה שהדיפ' בקאפ פותר את הבעיה ברובה. אבל חשוב שפותח השרשור יעשה נסיעת מבחן.

אגב - הקופרה יודעת לקשקש בזנב יפה - אבל מערכת ה-ESP לא מתנתקת ולא מאפשרת משחקים.

פיליפ - שנינו מכירים את ההוכחה החיה שגם את המגאן אפשר לשפר להספקים יפים מאוד. ;-)

לכל אוטו יש תת היגוי במצבים מסוימים. לא חוכמה ללחוץ פול גז ביציאה מפנייה הדוקה ולהתלונן על תת היגוי. הדיפ' יכול לפתור את זה, אבל זו לא צורת נהיגה נכונה ממילא. אני הולך ומשתכנע שדיפ' מוגבל החלקה במכונית כביש הנעה קדמית הוא פיצ'ר די מיותר כשהיום אפשר לעשות הכל גם עם מערכת אלקטרונית. מבחינתי המגאן RS הרגילה מספיק מהנה.

הקופרה אכן יודעת להפעיל את הזנב אבל כמו שאמרת - עם ESP לא מתנתק זה לא זה. בנוסף, היא לא עושה את זה היטב כמו המגאן וסובלת מיותר תת היגוי תחת לחץ.

גם נהג לא מיומן מאוד יכול להרגיש את ההבדלים אם הוא נמצא במגרש סגור ורחב: אפל קונטרה אפל בשתי המכוניות יגרום לו להבין מהר מאוד... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני בן 18 ובחרתי במכוניות חזקות יחסית במחירים האלה בשביל שאני לא אצטרך לשפר ולגעת, חוץ מפורק שזה משהו שחשבתי עליו לא נראה לי אני אתחיל להתעסק עם צ'יפים וכאלה..

בקשר למגאן דברתי על הCUP אבל מבאס אותי שהיא מגיעה עם גג פנורמי שלא נפתח:-( חוץ מזה והיובש שבתא הנהג הכל טוב בה.

לא לשכוח שאני לא מתחרה במסלולים עדיין נוסע בעיר ואני כן רוצה את הפיצ'יפקס והשטיות האלקטרונים:) ועשו אוטו ב220 אלף והגג לא נפתח.?? מבאס..

אני כמעט על המגאן אבל לא יודע למה בקופרה R יש משהו שמושך ומקשה עלי לוותר עליה בקלות

מי שמקדימה?, אני עובר אותו!.. מי שמאחורה? כבר עברתי ;):twisted: :twisted:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...