Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך "משטרת ישראל אגף התנועה"(facebook)

"היום נפל דבר בתחום אכיפת עבירות התעבורה באמצעות מכשור מתקדם.

בית המשפט העליון הכריע בסוגיה האם קיימת חובת כיול מדעי של מכשירי האכיפה המתקדמים שבשרות משטרת ישראל (במקרה שלפנינו בנוגע למולטנובה ולממל"ז).

בית המשפט העליון קבע כי לא הוכח שיש לבצע כיול מדעי וניתן להסתפק בפעילות המשטרה בבדיקות התקופתיות שהיא מבצעת למכשירי האכיפה.

ללא ספק מדובר בפסק דין תקדימי המסיים תקופה של אי וודאות באכיפה ובניהול תיקי מכשור בבתי המשפט."

*את פסק הדין המלא הכולל 28 עמודים ניתן לראות באתר הפייס בוק, אני מניחה שניתן לראות גם במאגר המשפטי.

פסק הדין שהועלה כאן מוספר לפי סדר עלה, ניתן לראות את מספר העמוד ברגע שמניחים את הסמן על הקובץ לפני הפתיחה.

ל'

529655_359428487458548_1576985432_n.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קקות...............

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

חלטורה בחסות בית המשפט העליון.

כל מפעל יצרני מחוייב למשל בכיול פעמים בשנה של כל המשקלים אשר משמשים לפעילות היצרנית של החברה , בדיקות תקינות לציוד מבוצעות על בסיב יומי, טיפולים לקווי היצור מבוצעים על בסיס חודשי לכל היותר, אבל מכשיר אשר נועד לתפיסה על מהירות, מכשיר אלקטרוני עדין אשר זוכה לחיים קשים בידי עשרות שוטרים, עליו כל החוקים לא חלים.

בושה וביזיון לבית המשפט העליון, חלטורה כזו של שיפוט לא ראיתי מזמן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מעניין מה יש ליחידה למידות ולמשקולות לומר בעניין.

הרי אפילו משקל של ירקות בסופר חייב לעבור בדיקת כיול. קל וחומר מכשיר "מתקדם" שיכול לחרוץ דין של אדם! בושה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
חלטורה בחסות בית המשפט העליון.

כל מפעל יצרני מחוייב למשל בכיול פעמים בשנה של כל המשקלים אשר משמשים לפעילות היצרנית של החברה , בדיקות תקינות לציוד מבוצעות על בסיב יומי, טיפולים לקווי היצור מבוצעים על בסיס חודשי לכל היותר, אבל מכשיר אשר נועד לתפיסה על מהירות, מכשיר אלקטרוני עדין אשר זוכה לחיים קשים בידי עשרות שוטרים, עליו כל החוקים לא חלים.

בושה וביזיון לבית המשפט העליון, חלטורה כזו של שיפוט לא ראיתי מזמן.

+1

גם אנו במפעל מחוייבים לעבור פעמיים בשנה כיולים לכול מכשירי במדידה שלנו (לדוגמא) ע"י מכון חיצוני (לדוגמא רפא"ל) דבר אשר עולה לנו הון לא קטן.

ואני מדבר על מכשירים זניחים, כגון מיקרומטר למדידת עובי לדגמי בדיקה, כיול תרמוקפלים במכבשים (שכמובן לא יקרה כלום אם יעבדו על 181 מעלות במקום על 180..) ועוד ועוד..

יש לציין כי גם אם כל המכשירים לא יהיו מכויילים כלל ובעלי סטיות ענקיות, הדבר לא יהווה סיכון ביטחוני או בטיחותי אלא במקרה הרע נקבל ערכים לא נכונים אשר אותם אנו נפרסם ב-COA של המוצר שאותו אנו מוכרים.

מצד שני, אולי שווה לנו ללכת לבג"צ עם זה.

לדעתי, אם יש סיכוי שננצח, אזי את ההשקעה בהוצאות התביעה נכסה תוך זמן קצר מאוד ע"י ביטול הכיולים החיצוניים (יש לציין כי אנו גם מבצעים כיולים פנימיים תדירות).

פורסם

אם זכור לכם, לקוחה שלנו (לא מייצגים אותה בהליך זה) היא זו שהגישה את הערעור. היא היתה ממונה על כיול מעבדות מטעם המדינה בעברה... צפיתי בשרשור קודם שזה לא יתקבל, משום שזה אומר ביטול של אלפי אם לא עשרות-אלפי קנסות.

פסק הדין לכשעצמו הוא ביזיון אחד גדול. איך אמר פעם ראש לשכת עורכי הדין? אוי לעם שאלו הם שופטיו.

נכון שלא מדובר באיזו דרמה פלילית, רק בקנסות, אבל בכל זאת. להיכנס לתרגילים מתפלפלים רק כדי להשאיר על כנו הרגל מגונה, זה בושה. יש אימרה משפטית: "אמת ויציב - אמת עדיף" (כלומר עדיף לפסוק את האמת אף שהיא תפגע ביציבות). זה נכון שיש גם המשך לאימרה הזו - "אמת ואמת - יציב עדיף" (כלומר אם שני המצבים הם "אמת" עדיף שלא לשנות), אבל במקרה שלנו זה פשוט מביך (אם המכשיר מדייק ב- 30 קמ"ש, אז הוא מדייק גם ב- 130?).

בושה כבר אמרנו?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

על דברים הרבה פחות מהותיים מ"קביעה" כזו של בית המשפט כבר יצאו כמה תוכניות של כלבוטק. קראתי את זה ובראש עברה לי רק מילה אחת:

ק-ו-מ-מ-מ-ב-י-נ-נ-ה! (ופה צריך לבוא סמיילי של רפי גינת, אבל אין :/ )

פורסם

האמת שזה בזיון גדול לחובתו של בית המשפט העליון. בית המשפט אמור לפסוק דין צדק,

ולא מה שנוח למדינה או עלול לפגום בהכנסותיה.

זה מנוגד לכל הגיון או שכל ישר, אבל לך תבין את השופטים שם. לדעתי מזמן העם לא

מאמין במוסד המשפט, ופסקי דין כאלה רק מוסיפים דלק למדורה.

עריכה: קראתי שוב את פסק הדין, ואמנם אני לא משפטן, ולא מתיימר להיות כזה,

אבל עולה ממנו הנצחת התרבות הישראלית, כלומר חפיף. זה עבד בסדר עד עכשיו,

אז יאללה חפיף, בוא נעביר את זה.

זה לא משהו שהייתי מצפה מבית משפט עליון.

פורסם

אני לא משפטן ואין לי זמן לקרוא את כל הניירת הזו, אבל אם אני מבין נכון הפסק-דין מתייחס רק לאמינות המכשיר,

כך שעדיין ניתן לערער על תוצאות המדידה אם היא לא נעשתה כראוי, כלומר המכשיר כויל כהלכה והופעל לפי ההוראות?

פורסם
אני לא משפטן ואין לי זמן לקרוא את כל הניירת הזו, אבל אם אני מבין נכון הפסק-דין מתייחס רק לאמינות המכשיר,

כך שעדיין ניתן לערער על תוצאות המדידה אם היא לא נעשתה כראוי, כלומר המכשיר כויל כהלכה והופעל לפי ההוראות?

נראה שכן. שים לב שאין צורך בכיול כלל :(

מה הכוונה שהמדידה לא בוצעה כראוי?

פורסם

תנאי תאורה, עיקול בכביש, מרחק לזירה קטן \ גדול מדי ממה שמוגדר בחוק, הפעלה ע"י שוטר שאינו מוסמך להפעיל אותו, רכב נוסף שנסע במקביל אליך.

חסרות סיבות?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...