Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשים בחדר של הבן שלי מזגן דווקא לחודשי החורף היות והחימום עובד מחצית מהיממה.

השאלה שלי היא מתי ניתן לקבל דילים טובים על מזגנים, עכשיו סוף הקיץ/ תחילת החורף?

תודה לעוזרים

פורסם

קשה לדעת, אם כי בד"כ העונה הבוערת היא תחילת הקיץ.

אם מדובר במזגן קטן המיועד לחדר בודד ספק אם יהיה הפרש משמעותי במחיר כל עוד לא יהיה שינוי מהותי בכל הענף (כגון מחסור עולמי או שינויי מיסוי) שכן ממילא היום מדובר במוצר זול שקונים בסופר יחד עם עגבניות, מלפפונים ואופל קורסה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין הבדל במחיר.

יש הבדל בזמינות של המתקינים - בקיץ המופרע שהיה לפני שנתיים

אי אפשר היה להשיג מתקין בלי שוחד, יש אפילו עדות באחד משרשורי הפורום. :lol:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

על מזגן 1.5 כוח סוס ? שעולה כ1500-2000 שקל. כמה הבדל יהיה? 100-150 שקל?

אני שואל ברצינות

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אני מעוניין לשים בחדר של הבן שלי מזגן דווקא לחודשי החורף היות והחימום עובד מחצית מהיממה.

השאלה שלי היא מתי ניתן לקבל דילים טובים על מזגנים, עכשיו סוף הקיץ/ תחילת החורף?

תודה לעוזרים

ההבדלים זניחים להחריד, אם בכלל. דווקא בקיץ יש מלא מבצעים והמחירים טובים.

ההבדל העיקרי הוא בזמינות המתקינים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא ראיתי מבצעים מיוחדים על מזגנים (אני לא מדבר על מתנות חסרות ערך)

מה שכן ראיתי זה דרישה לתשלום במזומן ובעיקר יחס של ״לא רוצה?! אל תקנה!״

נראה לי שאני באמת אחכה אחרי הקיץ

פורסם

אני יכול להמליץ לך בחום לפנות אל איציק שכתב פה למעלה. הוא גם ישיג לך מחיר סביר וגם יתקין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לא ראיתי מבצעים מיוחדים על מזגנים (אני לא מדבר על מתנות חסרות ערך)

מה שכן ראיתי זה דרישה לתשלום במזומן ובעיקר יחס של ״לא רוצה?! אל תקנה!״

נראה לי שאני באמת אחכה אחרי הקיץ

לא יודע איפה חיפשת, אבל בכל החנויות (שכן רוצות למכור) יש מבצעים על מזגנים בכל פעם שמתחילה ה"עונה". באינטרנט יש מלא מבצעים גם כן (באתרים הגדולים והמוכרים). הבעיה היותר קשה היא לתזמן התקנה כי כולם מלאים עכשיו (לכולם נהיה חם פתאום).

החיסכון, אם בכלל קיים, בין לקנות עכשיו או אח"כ הוא זניח במקרה הטוב עד אפסי במקרה הרע. בניגוד לשנים עברו, בהם מזגן עלה כמו כמה משכורות, היום זה נהפך למוצר נגיש וחיוני בכל בית... פעם זה היה מותרות. מאחר ומזגנים נהפכים פופולאריים גם כמכשיר חימום יעיל ובטיחותי יותר, גם בחורף מתקינים מזגנים - אבל פחות. התקנות בבניינים חדשים (ולא חסר כאלה) נמשכות כל השנה.

הבעיה עכשיו, בגלל המבצעים, היא שהרווחים מאוד נשחקים. לכן במקומות שבאמת מורידים בהם את המכנסיים - לא משחקים יותר מידי עם לקוחות שבאים לבלבל את הביצים; רוצה לקנות במזומן במחיר הנקוב ? סבבה, לא רוצה - לך למתחרים (שם לא יותר זול בד"כ). ברוב המקרים על תשלומים בלי ריבית כמעט ואין מה לדבר (שוב, הרווח בין קניה למכירה של מזגנים הוא זניח).

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...