Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבתא שלי תמיד אמרה לי שהייתי ילד "נותנים לך תיקח מרביצים לך תברח" אז לקחתי...

כבר די הרבה זמן החנייה שלי סגורה למכוניות ישנות "חדשות", אבל כשהציעו לי את האולדס הזו במתנה לא יכולתי לסרב.

מדובר ברכב שנת 92 שהגיע לארץ בייבוא אישי מארה"ב בשנת ע"י עולה חדש בשנת 96, אותו עולה החליט לחזור לארה"ב להזדקן בכיף עם הנכדים. לתת את האוטו למישהו שישמור עליו נוסע היה לו יותר חשוב מכמה שקלים שהוא יכל לקבל עליו במכירה (שלא לומר בגריטה רחמנא לצלן).

מכיוון שבעל הרכב מעולם לא חשב למכור את הרכב הוא גם מעולם לא טרח להסיר את מגבלת המכס שהוטלה על הרכב אי שם בשנות ה-90, פקס ושני טלפונים לבית המכס בראשל"צ פתרו את הבעייה צ'יק צ'ק, העברנו בעלות (אני יד 2) ומהיום יש לי עוד אמריקאית לטפל בה.

הכלה היא אולדסמוביל קטלס סיירה אס משנת ייצור 92, הרכב בעל מנוע V6 בנפח 3300 וגיר אוטומטי שמניע את הגלגלים הקדמיים. הטסט של האוטו ייגמר עוד כמה ימים ובינתיים התוכנית היא לשמר אותו מכוסה תחת סככה אצל חבר, להניע פעם בשבוע ולשמור על האוטו במצב "חי". בחודשים הקרובים אני אסדר כמה פיצ'פקס (ידית דלת נהג וכיסא נהג) שקצת התבלו במרוצת השנים ונעשה לו ביטוח וטסט ע"מ שיכנס לסבב רכבי הסופ"ש / רכבים לבקרים בהם יש לי מוזה מיוחדת.

כמה תמונות לשטוף את העיניים וגם תמונה של ידית דלת הנהג וכיסא הנהג (אני חושב שזהה לפונטיאק בונוביל ולעוד כמה רכבי GM מהשנים האלו) אם יש למישהו אשמח לקנות.

תמונה (2)1.jpg

תמונה 1.jpg

תמונה (3).jpg

NPIC113.jpg

תמונה (1).jpg

פורסם

תתחדש !

הקאטלס סיירה לא הגיעה בשנים האלו לארץ ביבוא סדיר ואת הדגם אנחנו מכירים יותר כביואיק סנצ'ורי.

למכונית שלך יש מנוע V6 בנפח 3.3 עם 160 כ"ס ותיבה אוטומטית בת 4 הילוכים.

ערך אספני לא יהיה לה, אך מדובר במכונית די נעימה לנסיעה רגועה, ואם מצבה טוב בהחלט כדאי לשמור עליה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תתחדש!

עכשיו גם לך יש מנוע 3300 :-D

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...