שלום רב ושבוע טוב!
לפני כמה שבועות קניתי מיצובישי כריזמה במצב טוב, אבל עם כמה בעיות קלות והייתי שמח לדעת איך לטפל בהן. כמה דברים על הרכב: מנועה 1.6 תיבת הילוכים אוטומטית מודל שנת 98'.
-
1. בנסיעות ארוכות / קשות (עליה לירושלים) - כשאני בעליה הרכב פשוט לא ממשיך באותה המהירות ויורד לי עד 20קמ"ש... זה ממש מעצבן, יש דרך לסדר את זה?
2. בנוסף לבעיה עם סעיף 1, לאחר נסיעות קשות ואני עוצר ברמזור, הרכב פשוט מתכבה לי... אני צריך להיות על ניוטרל, לתת כוח ורק אז להעביר לD.. זה ממש מציק, מה הפתרון?
3. בסביבות ה110קמ"ש כל הרכב מתחיל לרעוד.. מה מקור הבעיה?
4. הרכב כנראה עבר תאונה קלה, וכל הפח מקדימה התעקם.. בכל מקרה, איאפשר לפתוח את מכסה המנוע עם הכפתור מתחת להגה. כמה יעלה לי בערך לתקן את זה?.. מצידי אפילו לא לסדר את הפח, אבל שלפחות יפתח.
5. לאחר פתיחת הרכב (נעילה מרכזית) הדלת של הנוסע ליד הנהג, לא נפתחת, והנהג צריך בעצם לפתוח מבפנים.. כמה יעלה תיקון הבעיה הפשוטה הזאת?
בנוסף לכל זה,
כמה עולה חיישני רוורס?,
והייתי שמח לדעת כמה עולים "סטיקרים" מיוחדים לרכב וכאלה .. נגיד סתם נחמד כזה של אש או משהו?
זה הרכב הראשון שלי והייתי רוצה לעשות לו 'שיפורים' נחמדים וזולים כאלו..
תודה רבה מראש, ומתנצל מראש אם הפורום הוא לא מתאים...