Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכל טוב ויפה עד ש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכל טוב ויפה עד שהיא אומרת לך שהיא רוצה ללכת למשחק של בני סכנין - בשביל האווירה.:shock:

היא סבבה והכל אבל היא רואה כדורגל עם מגני שוק ונעלי פקקים.:lol:

מזכיר לי משהו שחבר אמר על איזה ברדאווילה כשהיה שיכור, "תראה, תראה את זאת... כל רגל- ראובן עטר!" :lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שכמה כבר ציינו כולכם חבורה של כוסיות.....

שתפליץ שתתקע גרעאפסים שתעשה מה שלי מותר לעשות, אבל לא במסעדה ! אז זה כבר חציית גבול.

אם כבר :

הכל טוב ויפה עד שהיא מפליצה לך על הפנים כשאתה נרדם על הספה !

הכל טוב ויפה עד שאתה מרים את הראש ומחייך אליה והיא אומרת לך, מאמי זה או שיש לך זקן צרפתי או שקיבלתי !

הכל טוב ויפה עד שהיא מגרדת לעצמה ודוחפת לך אצבע לאף עם השאלה, טונה או סלמון?!

ואהבתי את זה ...

טרקטור טוב חורש גם בבוץ, מוחץ !

haters will hate

פורסם

חבורה של דוחים! בחיי! אני מוכן להשבע שחלק מהדברים שלכם נשמעו מנסיון!

הכול טוב ויפה עד שהיא דופקת לך את האוטו.

מדוייק ביותר!

הכל טוב ויפה עד שאתה נכנס איתה לקניון והשומר אומר לה הפעם בלי באלגן אההההההה

נאמר כבר, שים לב. אתה ממלא עמודים לשווא.

פורסם

הכל טוב ויפה עד שנהיה רע ומכוער

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הכל טוב ויפה עד שאתה מרים את הראש ומחייך אליה והיא אומרת לך, מאמי זה או שיש לך זקן צרפתי או שקיבלתי !

!

הכל טוב ויפה עד שאתה מוריד את הראש ורואה שהיא שילשלה עלייך בזמן אנאלי.

Gn'f'R

פורסם

הכל טוב ויפה עד שהיא אומרת לך שהיא תאסוף אותך עם הרכב של העבודה ואז היא מגיעה עם קנגו עם סולם על הגג.

פורסם
הכל טוב ויפה עד שאתה הולך איתה לאכול שווארמה ווהיא אומרת למוכר "כמו תמיד אחי"

הכל טוב ויפה עד שהיא אומרת: "מאמי בא לי שמש" ומתכוונת לשווארמה.

יש איזה חוק חדש שאוסר על נשים לאכול שווארמה? :shock:

אם כבר, נראה לי סקסי בטירוף לשבת עם איזה בחורה חטובה ולפרק ביחד לאפה עם בקבוק גולדסטאר.

אחד משלי:

הכל טוב ויפה עד שבאמצע שהיא יורדת לך היא פתאום עוצרת ומדליקה סיגריה :shock: (חברה אי שם אחרי הצבא).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הכל טוב ויפה עד שהיא נכנסת לשירותים לאיזה שעה, ובאיזשהו שלב אתה נזכר שאין בכלל נייר טואלט ואתה מתפדח למות, ואז פתאום היא יוצאת בקטע כזה של "הכל בסדר" ומתיישבת לידך..

פורסם

הכל טוב ויפה עד שאתם נכנסים לג'קוזי, יש המון בועות סביבה ואתה נזכר שעדיין לא הפעלת אותו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הכל טוב ויפה עד שהיא אומרת לך שהיא תאסוף אותך עם הרכב של העבודה ואז היא מגיעה עם קנגו עם סולם על הגג.

או משאית ביוב של העיריה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תשמעו, ממש קשה להגעיל אותי.

אבל בנצי יא חתיכת דוחה, ועוד קראתי את זה באמצע האוכל, גועל נפש!!! :shock2:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הכל טוב ויפה אבל כל פעם שהיא מגיעה להום סנטר היא מחפשת את דודו.:lol:

הכל טוב ויפה אבל לפני כל פעם שהיא מכינה נס קפה / אייס קפה היא מרביצה "דירבוק".

הכל טוב ויפה אבל היא מתקלחת עם קרוקס.

• תוכן חדש...