Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תהליך קניית רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני השבוע הולך לראות רכב מסוג אופל אסטרה שנת 2005 יד ראשונה עם 110K ק"מ.

אני גר בדרום והרכב נמצא בתל אביב ויש לי כמה שאלות לגבי כל התהליך של קנייה ובדיקת הרכב.

יש לציין כי אני לא מבין גדול כלכך ברכבים.

קודם כל עברתי פה על המדריכים בפורום וכבר הכנתי לי את הדברים שצריך לבדוק בעצמי מבחוץ ומבפנים ואת הזכרון דברים לפני בדיקה וחוזה מכר.

איזה "חוזים" כדאי למלא עם המוכר לפני שאני ניגש לעשות בדיקה לרכב?

איפה אתם ממליצים לי לעשות בדיקה לרכב באיזור תל אביב?

אם הכל נמצא נורמלי ותקין וסגרנו על המחיר הסופי של הרכב לגשת להעביר בעלות ובדיקת משכון על הרכב בדואר?

איך נהוג לשלם במקרים כאלה? (מדובר על סכום של 30K +-) צ'ק בנקאי על סכום כלשהו + מזומן על הסכום שנשאר?

ולגבי ביטוח אני בן 23 ככה שאני צריך ביטוח צעיר זה אומר שאני צריך להפעיל את הביטוח ישר אחרי שאני מעביר בעלות?

יש עוד דברים שאני צריך לעשות או לבדוק לפני הקנייה?

תודה רבה לעוזרים,

ניר.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

לגבי חוזה, יש לך ברשת למכביר. תוכל להוריד ללא כל בעיה.

תוסיף שם סעיף של התחייבות על מנוע ושילדה נקיה, כך שאם יימצאו ליקויים- שהמוכר ישלם את הבדיקה.

לגבי התשלום- תלוי כמובן במוכר.

כאשר אני מוכר- אני דורש צ'ק בנקאי,ו אני גם מוודא מול הבנק שהוציא את הצ'ק שהוא אמיתי ולא מזויף, כי כבר קרו מקרים.

כאן אתה קונה, תשאל פשוט את המוכר איך נוח לו.

מבחינתך, יש יתרון לצ'ק בנקאי, במקום להסתובב עם ערמות של כסף ולהיות בסכנה של שוד.

לגבי ביטוח- תסגור עם סוכן לפני וכמובן תפעיל אותו ליום העברת הבעלות, כדי שתיסע עם ביטוח חובה לכל הפחות, מבחינת מקיף- לשיקולך. כמובן שאם לא עושים מקיף- לכל הפחות לעשות צד ג'- כדי להיות מכוסה.

בהצלחה

פורסם

תודה רבה אני יבדוק עם המוכר מה הכי נח בשבילו.

לגבי הביטוח אם אני בן 24 עוד 4 חודשים יש אפשרות לעשות ביטוח צעיר ל4 חודש ושהשאר יהיה ביטוח רגיל?

ומה לגבי בדיקה לרכב באיזור תל אביב מישהו מכיר מקום טוב?

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

• תוכן חדש...