Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווקס לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, קנינו קיה פורטה 2012 בצבע לבן פנינה חדשה לא מזמן,

השאלה שלי היא באיזה סוג ווקס הכי מומלץ להשתמש? ואם אפשר בבקשה לתת לי טווח מחירים+היכן ניתן להשיג אותו

כל כמה זמן לעשות שטיפה עם ווקס? האוטו נחשף לשמש כל יום בחניה של הבניין, היא לא מקורה

באיזה עוד תכשירים כדאי לי להשתמש בשביל לשמור על הרכב כמה שיותר?

תודה רבה

פורסם

יש כמה שרשורים על וקס, אני תמיד ממליץ על טרטל נוזלי כי יש לי ניסיון מעולה איתו ובגלל שקל להשיג אותו בחנויות לאויזרי רכב.

תכשיר נוסף לשמירה על הרכב זה כיסויי, מגן משמש ולכלוך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אהלן, קנינו קיה פורטה 2012 בצבע לבן פנינה חדשה לא מזמן,

השאלה שלי היא באיזה סוג ווקס הכי מומלץ להשתמש? ואם אפשר בבקשה לתת לי טווח מחירים+היכן ניתן להשיג אותו

כל כמה זמן לעשות שטיפה עם ווקס? האוטו נחשף לשמש כל יום בחניה של הבניין, היא לא מקורה

באיזה עוד תכשירים כדאי לי להשתמש בשביל לשמור על הרכב כמה שיותר?

תודה רבה

כמו שנאמר כיסוי רכב יכול להוות פתרון טוב להגנה מפני השמש.

לגבי ווקס. לפחות פעמיים בשנה. במדינת ישראל שהאקלים בה הוא לא ידידותי לצבע הרכב שלך(בלשון המעטה), מומלץ למרוח ווקס 4 פעמים בשנה (בערך כל חילוף עונה).

לא ממליץ על טרטל ווקס שהוא זול, לא איכותי ולא נח לעבודה. כמה אתה רוצה להשקיע בווקס? אתה מעוניין במוצרים מהארץ בלבד או שאפשרי גם מהאינטרנט?

פורסם

אל תשתמש בסבון כלים על הרכב,אני מציע לך להריץ חיפוש כי היו פה כמה שירשורים חדשים על מוצרים לרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כ

לא ממליץ על טרטל ווקס שהוא זול, לא איכותי ולא נח לעבודה.

תסביר לי בבקשה מה לא איכותי בטרטל. הוא יוצר ברק מאוד יפה ונוח מאוד לעבוד איתו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כמו שנאמר כיסוי רכב יכול להוות פתרון טוב להגנה מפני השמש.

לגבי ווקס. לפחות פעמיים בשנה. במדינת ישראל שהאקלים בה הוא לא ידידותי לצבע הרכב שלך(בלשון המעטה), מומלץ למרוח ווקס 4 פעמים בשנה (בערך כל חילוף עונה).

לא ממליץ על טרטל ווקס שהוא זול, לא איכותי ולא נח לעבודה. כמה אתה רוצה להשקיע בווקס? אתה מעוניין במוצרים מהארץ בלבד או שאפשרי גם מהאינטרנט?

מהאינטרנט זה פחות אפשרי להזמין, אבל אני באמת רוצה משהו איכותי, לכן אם לא תהיה ברירה גם אינטרנט זאת אפשרות (אמנם אפשרות אחרונה)

אני רוצה להשקיע כמה שיותר, באמת שלא אכפת לי גם לעבוד שעתיים, זה רכב שאני ידעתי מראש שאני הולכת להשקיע עליו הרבה.

אני אשמח להמלצות על כל מיני סוגי ווקסים טובים, גם כאלו שלא ניתן להשיג בארץ.

אל תשתמש בסבון כלים על הרכב,אני מציע לך להריץ חיפוש כי היו פה כמה שירשורים חדשים על מוצרים לרכב.

באיזה סבון כדאי להשתמש כשמנקים את הרכב?

פורסם

מצטרף להמלצה על TURTLE WAX, אישית משתמש ב-TURTLE WAX METTALIC, קופסה כחולה של 250 גרם, ניתן להשיג בכל חנויות אביזרים לרכב.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
תסביר לי בבקשה מה לא איכותי בטרטל. הוא יוצר ברק מאוד יפה ונוח מאוד לעבוד איתו.

טרטל לצורך העניין נותן ברק והוא גם נותן שכבת הגנה.

אני אתן לך כמה דוגמאות מה מבדיל ווקס איכותי מווקס זול.

ווקס זול נשאר על הרכב מס' שטיפות בלבד לעומת ווקס איכותי שיעיל לתקופת זמן ארוכה יותר.

ווקס איכותי הרבה יותר נח לעבודה. כלומר לא משאיר אבקה, לא משאיר סימנים על גומיות, לא מתייבש כמו בטון על הרכב.

לדוג' ווקס ברמה גבוהה כמו מנזרנה, ניתן למרוח אותו, ולהסיר אותו לאחר 24 שעות בקלות. הוא גם נותן יותר ברק ונותן הגנה מלאה ל-3-6 חודשים.

פורסם
מהאינטרנט זה פחות אפשרי להזמין, אבל אני באמת רוצה משהו איכותי, לכן אם לא תהיה ברירה גם אינטרנט זאת אפשרות (אמנם אפשרות אחרונה)

אני רוצה להשקיע כמה שיותר, באמת שלא אכפת לי גם לעבוד שעתיים, זה רכב שאני ידעתי מראש שאני הולכת להשקיע עליו הרבה.

אני אשמח להמלצות על כל מיני סוגי ווקסים טובים, גם כאלו שלא ניתן להשיג בארץ.

באיזה סבון כדאי להשתמש כשמנקים את הרכב?

הווקס הכי איכותי שקיים בארץ(ואין הרבה אופציות) זה מנזרנה:

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%90%D7%95%D7%98%D7%9D-%D7%A6%D7%91%D7%A2-Menzerna-PL

מהאינטרנט קיימות עוד הרבה אופציות. Meguiar's חברה מומלצת מאד, ניתן לרכוש מוצרים שלהם מאייבי ומאתרים שונים כמו:

http://www.shinearama.co.uk/product.php?id=MEG-G7016EU

לשטיפת רכב משתמשים אך ורק בסבון(שמפו) יעודי לשטיפת רכב. כאן יש מס' אופציות:

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%97-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91

פורסם

תודה רבה על התגובות! ממש עזרתם לי!

כנראה אזמין בסוף את הMeguiar's, לאחר חיפוש קצר באינטרנט ראיתי המלצות וביקורות טובות עליהם.

• תוכן חדש...