Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא קונה את זה שאפשר לצאת מהחלקה בצורה עדינה. אפילו פיזיקלית זה לא הגיוני, יש הפרש בין מקדם אחיזה דינמי וסטטי והמעבר בניהם הוא חד, ולכן המכה הזאת כשהצמיג תופס אחיזה. הדרך היחידה לצאת חלק זה להמשיך להחליק עם הגלגל עד שהרכב מתיישר, וזה לא שאז לא תהייה את המכה אלא שהיא תהייה אורכית ולא רוחבית ובנוסף המנוע יספוג חלק ממנה ולכן היא לא תהייה כל כך מורגשת.

בכל אופן המכה הזאת לא יותר לא בריאה לחלקים שונים ברכב מאשר סתם החלקה על אספלט. מגדיל את הבלאי על חלקי מתלה ללא ספק אבל לא יותר מסתם התגרזנות גם ללא החלקה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא חייב לקנות, הרי לא באתי למכור. :wink:

בכל מקרה, מכה רוחבית שכזו מזיקה כמו מפגש עם מדרכה בסוף החלקה (כמובן שבצורה פחותה יותר) והיא מזיקה מאוד!

היא מפעילה כוחות רוחביים כבדים עם חלקים שתוכננו בעיקר לעמוד בעומסים אורכיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא היא לא והיא גם לא יכולה להיות. הכוח של המכה לא יכול להיות חזק יותר מסף האחיזה של הצמיגים. ברגע שתבין את זה, תבין שגם אין יותר נזק מה"מכה" הזאת מאשר לקחת את הפניה יותר מאוזן וקצת יותר מהר, אבל מבלי לגרום להחלקת זנב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
זה מזכיר לי שלפני כמה חודשים כשהייתי בסבב נסיעות מבחן, לקחתי איתי את גיסי שבמקרה הגיע לביקור בעיר לנסיעת מבחן על קליפורניה.

הבחור אף פעם לא נסע איתי בחיים ברכב אבל שמע שנוסעים על פרארי אז קפץ על המציאה והתיישב במושב האחורי (אם אפשר לקרוא לזה כך).

.

נסעת על קליפורניה בארץ?

פורסם

אני תמיד מועך את הקניות בדרך חזרה מהסופר, מזל שהתקנתי רשתות בתאי המטען בשביל ביצים וכד' אבל חוץ מזה אני תמיד שומע את הדברים עפים מצד לצד, אז אני תמיד קושר את השקיות :)

haters will hate

פורסם

רגע... על מה אתם מדברים , ב-"רכבי הספוט הרציניים" אין תא מטען! :lol:

ברצינות , אבא שלי הפך לשליח קניות האישי שלי בהתבסס על הטענה הזאת :shock:

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

ולכל האלה שמזלזלים כ"כ במוסטנג אתם קנאים.

אולי לא איזה רכב על אך רכב ספורט שהרבה ממנו היינו שמחים להיות הבעלים שלו.

פורסם

רכב ספורט זה לא רכב עם המון לכוח, אלא זה רכב בעל התנהגות כביש ולרוב גם אחיזה גבוהה בד"כ מגיע גם עם כמות מכובדת של כ"ס או לפחות פר טון. המוסטנג, ואני מדבר בהכללה ולא על אחד מעשרות תתי הדגמים שהיו לרכב במהלך השנים, הוא רכב שרירים, רכב לקו ישר. יכול להיות שהדגמים החדשים ראויים להקרא רכבי ספורט.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

משאית:roll:

יש המון משאיות מעל 400 כ"ס הנעה אחורית, אז מה הם רכבי ספרוט?

הרכב ספורטיבי, כגון הלאון למשל, רכב עם המון כוח, שמגיעים לאחיזה זה משהו אחר.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

ה-VOLVO על הפנים.

נהגתי עליה מאות קילומטרים, רכב ספורט היא לא.

אולי יש לה כוח ואחיזה ברטוב (בחו"ל בשלג) אבל זהו, חוץ מפינוק ועיצוב אין באוטו הזה כלום, רק הוצאות...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אם המעבר מהחלקה לנסיעה בקו ישר הוא הרמוני ומבוצע בצורה נכונה, לא אמורה להיות הטלטלה הזאת שקטלנית למיסבי אופן, למערך הבולם/ קפיץ ובכלל לכל הסרן האחורי.

אז מה צריך לעשות, יותר גז וסיבוב ההגה לצד הנגדי באופן מתון יותר (אני יודע שלא לומדים את זה בהתכתבות אבל בכל זאת שואל)?

פורסם

בדיוק כמו שאמרת, לא לומדים את זה בהתכתבות.

באופן כללי הפעולות השונות צריכות להיות יותר הרמוניות ופחות חדות אבל בכל רכב צריך למצוא את נקודת האיזון שלו ומציאתה מתבצעת רק ע"י עשרות תירגולים שוב ושוב ושוב עד שפתאום אתה קולט שה"תקיעה" נעלמה.

אם יש לך מדריך שיודע מה הוא עושה, הליך הלמידה מתקצר אבל עדיין דורש המון תירגול.

בהצלחה.

הויכוח בניכם על "מהוא רכב ספורט" מזכיר לי קצת את הסיפור עם העיוורים והפיל, כל אחד ממשמש חלק אחר וחושב שעפ"י החוויה שלו, פיל זה משהוא אחר לגמרי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...