Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי השכיר רכב מאלדן, הוא כבר לא נהג חדש ואני רוצה לנהוג ברכב ואני כן נהג חדש.

לרכב יש ביטוח חובה, בהנחה ומשטרה תופסת אותי (לבדיקה נגיד), היא יכולה לתת לי משהו?

אני יודע שאם אני נוהג ברכב רגיל שאין לו ביטוח של נהג חדש, משטרה לא תעשה לי כלום, רק בהנחה וקרתה תאונה אז אני אדפק.

תודה לעוזרים

פורסם

רק במקרה של תאונה?

אני מבין שאתה מסודר בחיים ו"עמוס" בכסף, כך שמה שמטריד אותך זה רק המשטרה, ואם חס וחלילה תקרה תאונה, מה אז? מאיפה הכסף לשלם לנפגעים?

אם זה כך, גם משטרה לא צריכה להדאיג אותך, מקריאה כאן בפורום הבנתי שאם באים עם העו"ד הנכון (והקליבר) למשפט, אתה אולי משלם לעו"ד הון תועפות אך הוא מוציא אותך עם "נזקים" קלים יחסית.

פורסם
רק במקרה של תאונה?

אני מבין שאתה מסודר בחיים ו"עמוס" בכסף, כך שמה שמטריד אותך זה רק המשטרה, ואם חס וחלילה תקרה תאונה, מה אז? מאיפה הכסף לשלם לנפגעים?

אם זה כך, גם משטרה לא צריכה להדאיג אותך, מקריאה כאן בפורום הבנתי שאם באים עם העו"ד הנכון (והקליבר) למשפט, אתה אולי משלם לעו"ד הון תועפות אך הוא מוציא אותך עם "נזקים" קלים יחסית.

יפה שאתה אומר דברים שאני כבר מודע עלייהם, אם היית שואל אותי אם אני יודע מה הסיכון הייתי אומר לך שכן והיית חוסך מעצמך את התגובה.

שאלתי סך-הכל בהנחה ומשטרה תופסת אותי לבדיקה שיגרתית לצורך העיניין, אם יש בעיה בזה שיש לי רישיון חדש בלי ביטוח מתאים.

זהו, אני לא עשיר ואני לא מאפיונר

פורסם
אתה תקבל דו"ח על נסיעה ללא ביטוח.

האוטו מבוטח ביטוח חובה

שנהגתי על רכב לא שכור ומשטרה בדקה אותי, היא לא אמרה לי כלום למרות שלא היה לי ביטוח נהג חדש..או שזה היה מזל?

פורסם

ביטוח חובה יכסה גם את הנהיגה שלך.

ולכן בביקורת רשיונות תשוחרר לדרכך כי לא ביצעת עבירה.

אבל:

1. החבר שלך מפר את החוזה שהוא חתם מול חברת ההשכרה (בחוזה מותרת הנהיגה לנהגים נקובים בשם בלבד)

2. אם תגרום נזק לרכב השכור, חברת ההשכרה תתבע את מלוא הסכום (+תוספות שונות ומשונות עבור הנזקים העקיפים שלה, כמו אבדן ימי שכירות, שכ"ט עו"ד וכו') ממך וגם מהחבר.

3. אם תפגע ברכב אחר, תידרש (אתה וייתכן שגם החבר שלך) לשלם את מלוא הנזקים שגרמת לו. גם אם זו ב.מ.וו ששווה חצי מליון שקל. זה אומר שפיננסית דפקת לעצמך את החיים מעכשיו והלאה לדי הרבה זמן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
ביטוח חובה יכסה גם את הנהיגה שלך.

ולכן בביקורת רשיונות תשוחרר לדרכך כי לא ביצעת עבירה.

אבל:

1. החבר שלך מפר את החוזה שהוא חתם מול חברת ההשכרה (בחוזה מותרת הנהיגה לנהגים נקובים בשם בלבד)

2. אם תגרום נזק לרכב השכור, חברת ההשכרה תתבע את מלוא הסכום (+תוספות שונות ומשונות עבור הנזקים העקיפים שלה, כמו אבדן ימי שכירות, שכ"ט עו"ד וכו') ממך וגם מהחבר.

3. אם תפגע ברכב אחר, תידרש (אתה וייתכן שגם החבר שלך) לשלם את מלוא הנזקים שגרמת לו. גם אם זו ב.מ.וו ששווה חצי מליון שקל. זה אומר שפיננסית דפקת לעצמך את החיים מעכשיו והלאה לדי הרבה זמן.

כן אני יודע שיש הרבה סיכונים בנושא, בעייתי

אז מבחינת משטרה אין בעיה כלל? (למתעניינים והשואלים, אני מתכוון לנהוג ברכב אם אותו נהג לא יוכל לנהוג)

תודה רבה על התשובה

פורסם

אסור לך לנהוג אולי שוטר שיעצור אותך לא יעשה כלום אבל כמו שציינו מעלי אם יקרה דבר הכי קטן לרכב

תאמין לי שחברות ההשכרה עושות קופות מהדברים הללו.

ברגע שאתה משכיר רכב מצלמים את הרישיון שלך אם אתה רוצה להוסיף עוד נהג גם הוא צריך להגיע ולהראות להם

את הרישיון שלו ומוסיפים אותו יכול להיות שבגלל שהחבר שלך צעיר וגם אתה צעיר והרכב הוא גם ככה רכב קטן

אולי לא יקחו לכם תוספת על הביטוח של נהג חדש, אבל להסתכן בדבר טיפשי כזה רק בישביל לנהוג??

תראה את עצמך כאחד שנוסע ללא ביטוח וטסט בתוקף כי חברת ההשכרה לא תיקח על עצמה שום אחריות במקרה

של נזק וזה גם מה שמפורט בחוזה.

כמו שכבר אמרו אם תשפשף במקרה הטוב רכב תשלם את כול ההוצאות אם במקרה הגרוע תשפשף הולך רגל

אתה תצטרך לעבוד 7 ימים בשבוע 24 שעות ביממה ובערך 175904 ימים כדי לשלם על הנזק לבנאדם שיפגע

פורסם

דווקא אם הוא ישפשף הולך רגל אז ביטוח חובה ישלם להולך הרגל את מלוא הפיצויים שצריך.

אבל אם הוא נניח יוריד דלת של מזדה6 חדשה אז הוא יעבוד די הרבה חודשים בשביל לשלם את הנזק.

אני מציע לקפוץ למוסך מזדה ולהתעניין כמה תעלה דלת מקורית של מזדה6 + צביעה + התקנה.

יוציא לך את החשק לנהוג בלי כיסוי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אל תנהג ברכב שכור שאין לך ביטוח, מה בעייתי?

ליתר דיוק - צריך להכליל: אל תנהג ברכב שאין לו ביטוח - שכור או מכל מקור אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כן אני יודע שיש הרבה סיכונים בנושא, בעייתי

אז מבחינת משטרה אין בעיה כלל? (למתעניינים והשואלים, אני מתכוון לנהוג ברכב אם אותו נהג לא יוכל לנהוג)

תודה רבה על התשובה

שוטר לא יגיד לך כלום.

זה עונה לך על השאלה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני חושב שהביטוח חובה לא יכסה זאת מכיוון שהוא לא מורשה לנהוג ברכב כלומר דינו כמו אדם שנוהג ללא רישיון

אם יש ספקות אני יכול לבדוק זאת מחר ב 100 אחוז

• תוכן חדש...