Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החתן המדובר הוא פנטיום 2.8GHZ

עם זכרון , 2.5GB RAM

הרדיסק 150 GB. ווינודס XP גרסה 2002, אני חייב לציין שנדפקו לי הלוחות אם , וכל פעם שדרגתי, הם היו מתחממים, עד שסדרתי אוורור נאות .

בכל פעם ששדרגו , אז עשו GOHST או משהו כזה, כלומר לא התקינו מחדש את הווינדוס. עשו GOHST גם ששדרגתי את ההרדיסק מ 20 GB ל 150GB.

המצב הוא כזה, המחשב ממש מתאמץ לעשות פעולות בסיסיות כמו להראות סרטונים ביוטיוב, זה נתקע, ולוקח לו הרבה זמן, הוא נתקע באמצע משחק. גלישה באינטרנט לא זזה טוב, ובכל נראה שכל פעולה שאני עושה במחשב, לדוגמה לפתוח את "המחשב שלי" , או לפתוח חלון דפדפן, בעזרת האקספלורר או הGOOLE CHROM לוקחת הרבה זמן, וגם מקפיץ את השימוש ב CPU ל100 ,

לוקח למחשב גם כמה דקות מהרגע שמדליקים אותו עד שהווינדוס עולה. ברקע עובד קספרסקי, AUSLOGIC BOOT UP SPEED , וסימן של הוצאת חומרה באופן בטוח.

זה ממש סיוט, לא בא לי להתקין את הווינדוס מחדש, כל מיני נסיונות של איחוי, סריקות למינהם ווירוסים ושגיאות, לא תיקנו את המצב.

יש מפלט מלהתקין את החשב מחדש?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

טמפרטורה של המעבד תקינה, בדקתי בביוס, 60 מעלות, וגם השארתי את הדופן של המחשב פתוח, כדי לפזר חום.

לפעמים אני שומע צרצורים מוזרים מאיזור ההרדיסק, אני לא סגור על זה שזה ההרדיסק, וגם בדקו לי אותו עם תוכנה, ואמרו שהוא תקין פיקס. זה הרדיסק SATA ,

פרטים בה"פ .

פורסם

Pentium 4 2.8GHz לא אומר הרבה - היו 4 מעבדים שונים שעונים להגדרות אלה, אחד מהם היה האח הבכור למשפחת Prescott הידועה לשמצה - בגלל התחממות יתר. בני סבל מאוד ממעבד כזה שגרם תקלות חוזרות למרות שדרוג המחשב עם מארז וגוף קירור משובחים.

באחד המקרים המעבד עצמו נשרף - והביטוי היה כל מיני התנהגויות מוזרות בעת פירמוט הדיסק.

לפיכך - ממליץ לך לבדוק טמפרטורות באמצעות תוכנה הבודקת אותן תוך פעולה (כגון HWmonitir או Everst), אל תהיה מופתע אם תקבל קריאות של ^100.

כמוכן - המחשב בן 7 שנים לפחות - אין ברירה אלא לפרמט אותו, ותחוש דבר הטוב יא שהדבר הטוב ביותר יהיה לרכוש מחשב חדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

*GHOST :)

60 מעלות בכל זמן נתון? או רק תחת עבודה קשה?

כי אם כל הזמן 60מעלות זה ממש לא תקין,אפילו בימים רותחים של הקיץ - צריך להיות סביבות ה50.

תשקול השארת הדופן השמאלית של המארז פתוחה וקח את המחשב לניקוי עם קומפרסור (אוויר).

כמה מאווררים יש לך? בד"כ עדיף אחד גדול חזק על המעבד ועוד שניים במקום ייעודי מתחת לספק כח.

חוץ מכל זה ממתי התחילו לך הבעיות? שקלת לנסות שחזור מערכת אם זה התחיל רק מהזמן האחרון? אולי איזו תוכנה שבאה עם איזה וירוס או רוגלה כלשהם..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כמו שהציעו, תבדוק שוב חום של המעבד. 60 נשמע לי גם גבוה אם זה כל הזמן.

מציע לך להוציא את המעבד וגוף הקירור, לנקות את גוף הקירור מאבק, להסיר משניהם

את המשחה התרמית, ולמרוח משחה איכותית חדשה. זה עושה פלאים למהירות התגובה

ולשקט של המחשב.

פורסם

פרקו את המאוורר מרחו משחה חדשה, וניקו את הגוף קירור,

60 מעלות היה כשהביוס היה דלוק, אז אני מניח שזה בכל רגע נתון.

פרטים בה"פ .

פורסם

השאלה איזו משחה ואיך מרחו.

לי במשרד חזר מחשב מתיקון, אחרי שנשרף לו המעבד...

המחשב עבד(אחרי התיקון) בצורה איטית והיה משמיע רעש של מטוס ממריא, כי המאווררים

היו עובדים שעות נוספות.

פירוק המעבד, ניקוי יסודי של המשחה, ושמתי משחה איכותית ולא אחת שעולה 100 שקל לקילו

כמו שבהרבה מעבדות שמים, והמחשב חזר לעבוד מהר ובשקט. 5 דקות עבודה, שנתנו כל כך

הרבה.

פורסם

התקנתי דפדפן "אש השועל" (פאייר פוקס) לבנתיים האנטרנט עובד הרבה יותר טוב, לא כמו בכרום ובאקספלורר,

השארתי את הדופן הצדדי של המחשב פתוח, "הורדתי את ההרדיסק קומה" , הוא היה צמוד מאוד לכונן 1.44, והוא היה ממש ממש חם, עכשיו המצב יותר טוב, לפחות לבנתיים, אני אראה איך זה יעבוד בעבודה קצת יותר מאומצת.

תודה למסייעים בשרשור ובהודעה פרטית.

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...