Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו שריד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

"התחדשתי" בדייהטסו שרייד שנת 97 מנוע 1.3 ידנית והייתי רוצה לקבל כמה חוות דעת על האוטו

וגם לשאול שאלה בשיעורי הנהיגה(היום בן 17 וחצי,חצי שנה עם רישיון) הייתי רגיל לנסוע עם חצי מצמד וגם באוטו הקודם של אבא(סיטרואן ג'מפי 1.8 טורבו דיזל) ולא היה לי בעיה בכלל עם ידני (זה הגיע למצב שהמורה נהיגה אמר לי שאני נוסע על ידני כאילו זה אוטו') אבל באוטו שלי(הדייהטסו) אני לא מצליח לנסוע כמו שצריך אני צריך לתת הרבה גז עם מצמד כדי שהאוטו לא ישתגע האם הקטע של הידני באוטו הזה ככה זה או בעיה ברכב??? ואם ככה זה מישהו יכול לתת עצות איך לשפר את הקטע הזה??

תודה ויום טוב אושר

פורסם

כנראה שעוד לא התרגלת לאוטו

חצי קלאץ' הורס את הקלאץ' ולא משנה באיזה אוטו מצב הקלאץ הוא או לחוץ או משוחרר לא באמצע

ברכבים ישנים יותר הרכב מגיב בחדות יותר להתנהגות הנהג אז אם הרכב קופץ סביר להניח שהבעיה אצלך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...