Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אחרי מס' פעמים שקיבלתי עזרה מכם אני שמח לתרום קצת מעצמי:

היום הגעתי לבצע רכישה בלובינסקי טרייד סניף גלילות.

לאחר שהעברתי את מלוא סכום התשלום פנינו לסניף דואר לבצע העברת בעלות.

בסניף ביקשתי לברר אם יש מישכון על הרכב, הנציג של לובינסקי הסתכל עלי בעין מוזרה: "למה שארצה לבזבז כסף על בדיקת משכון? הרי מדובר בלובינסקי טרייד הגדולים ומצליחים?"

וראו זה פלא הרכב רשום כממושכן, אומנם מנהל המכירות בסניף ניסה להסביר כי מדובר בטעות הקלדת נתונים וכדאי לי לבצע העברת בעלות בכל אופן כי הם כבר ידאגו לסדר את העניינים. ז"א שאשאיר את הכסף אצלהם ולא לדאוג הם כבר יסדרו את העניינים.

אני ביקשתי מייד לבטל את העיסקה (שבוצעה כחצי שעה לפני כן) וראו זה פלא "הנהלים" של החברה המפוארת לא מאפשרים זאת. אחרי טירטורי שמש רבים ונסיעה לסניף פ"ת, הסכימו בטוב ליבם לבטל את העיסקה.

כשניסיתי למנוע עוגמת נפש מלקוחה אחרת באתר היא סיפרה לי שחוותה סיפור זהה לחלוטין באותו מקום

סיכומו של עניין: ניסו למכור לי רכב משועבד בחברת לובינסקי טרייד.

אל תיתפתו לחשוב כי החברות הגדולות והמסודרות יאמינות יותר מסוחרי המכוניות הקטנים.

יום טוב

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה על המידע, בדיוק חשבתי לקפוץ לשם ולהתרשם, אני כנראה אקפוף אבל יהיה מאוד חשדן וגם אעשה בדיקה באינטרנט אוןליין ואראה אם האוטו משועבד, עולה כולה 10 שקלים. :-)

החיים הם כמו....

פורסם

אינני מופתע, במגרשים המוכרים מכוניות מליסינג זה קורה לא מעט. א-ב-ל כל מה שזה אומר שצריך לנהוג משנה זהירות, ואין שום סיבה לבטל את העיסקה במקרה כזה ואסביר למה.

לובינסקי טרייד מוכרי כלי רכב שמוצאם מכל מיני חברות ליסינג. כמעט כל רכב בתקופת היותו רכב ליסינג משועבד לחב' מימון.

כשהוא יוצא מהליסינג ונמכר מורידים את השעבוד במשרד הרישוי כדי שיהיה אפשר להעביר בעלות. לפעמים למרות שרישום השעבוד נמחק במשרד הרישוי הוא משום מה לא נמחק ברשם המשכונות.

במקרה שנתגלה שהרכב משועבד החברה המוכרת בד"כ דואגת להסרת השעבוד תוך שעות מעטות ובוודאי שאין כל סיבה לבטל עסקה בשל תקרית כזאת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בן משפחה אצלנו עשה עסקת טרייד אין מול לובינסקי טרייד, אני זוכר שכחלק מהתהליך לפני מסירת הרכב למגרש, הוא מסר מסמך להסרת השעבוד.

לדעתי, אי הסרת השעבוד מרשם המשכונות הינה תקלה טכנית, בגלל זה לא מומלץ לבטל את העסקה, מדובר בחב' רצינית שמסוגלת להתמודד בקלות עם הסרת השעבוד גם מרשם המשכונות.

פורסם
מדובר בחב' רצינית שמסוגלת להתמודד בקלות עם הסרת השעבוד גם מרשם המשכונות.

אז שיתכבדו ויסירו את השעבוד לפני שהם מוציאים רכב למכירה ולא בדיעבד. גם חברות "רציניות" (לא הם ספציפית) מפתחות מנטליות של "חפש אותי" ברגע שהעברת את הכסף ולקחת את הרכב.

פורסם
אז שיתכבדו ויסירו את השעבוד לפני שהם מוציאים רכב למכירה ולא בדיעבד. גם חברות "רציניות" (לא הם ספציפית) מפתחות מנטליות של "חפש אותי" ברגע שהעברת את הכסף ולקחת את הרכב.

צודק.

למה להסיר את המשכון רק לאחר שהרכב עבר בעלות ולא לפני?

קיבלתם רכב? תסירו את המשכון. בדיוק כמו שעושה כל לקוח, על אחת כמה וכמה שמדובר בחברה גדולה.

אצל לקוחות רבים, גם אם בסופו של דבר הכל מסתדר, האמון בחברה עלול להתערער וסביר להניח שלא ירוצו להמליץ עליה לאחרים.

פורסם

אחד היתרונות של קנייה מסוחר מורשה - זה בדיוק העניין שהוא לא יכול להתחמק. הסרת השעבוד היא חלק מהמחוייבות שלו כלפי הלקוח.

הסרת השעבוד היא חלק מתהליך המכירה של הרכב ללובינסקי טרייד (מגופים אחרים) העובדה שנשאר משכון ברשם המשכונות קשורה יותר במערכת מחשוב קלוקלת שלא תמיד עושה את עבודתה.

לפני מס' שנים כחלק מתהליך לקיחת משכנתא הייתי צריך להוציא תמצית מרשם המשכונות לפי מס' ת.ז. (שלי)

מה רבה היתה הפתעתי כשגיליתי שם משכון על רכב שמכרתי כבר 8 שנים קודם כשאת ההלואה בגינה בוצע המשכון החזרתי 11 שנים קודם לכן...

לדעתי מי ש"יצא פה חומוס" זה אתה: גם בזבזת ים של זמן ועצבים, וגם בטלת עסקה בלי הצדקה אמיתית אך בהחלט ניתן שוב להסיק את המסקנה המתבקשת:

"לא רוכשים רכב בלי לבדוק תחילה שאינו ממושכן ברשם המשכונות"

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

נכון שהלקח הוא לבדוק משכון גם כשקונים מחברה " מכובדת".

עם זאת היה ולא הייתי בודק יתכן שבעוד X שנים כשהייתי רוצה למכור את הרכב אני הייתי "נתקע" עם הבעיה.

המרגיז הוא גם שרוב עובדי לובינסקי לא חשבו להתנצל על העניין אלא רק ניסו לשכנע אותי לקחת את הרכב בכל זאת.

אני אשמח להעלות את העניין למודעותם של כמה שיותר לקוחות פוטנציאליים.

אם היה לי את הזמן לעמוד בשערי לובינסקי ולהזהיר את כל הבאים הייתי עושה זאת.

פורסם

בוודאות לא היית "נתקע" - זה היה לוקח כמה שעות - והשעבוד היה מבוטל.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
הסרת השעבוד היא חלק מהמחוייבות שלו כלפי הלקוח.

מכיר את "זה לא אני, זה פופטיץ"? ברור שבסופו של דבר הם היו מסירים את השיעבוד, אולם השאלה היא כמה עוגמת נפש היתה נגרמת ללקוח, וכמה ריצות מפה לשם הוא היה צריך לעבור כדי שהיא תוסר - ותאמין לי שגופים גדולים מורכבים מאנשים קטנים שלא אוהבים לעבוד קשה מדי.

דווקא מחברה גדולה הייתי מצפה שתמכור רכב כשהוא נקי משיעבודים למיניהם, גם אם מדובר בטעות רישומית או בבעיית מיחשוב. הלקוח שקונה רכב לא צריך לרוץ לרשם המשכונות, החברה המוכרת צריכה לעשות זאת.

פורסם

לגמרי עניין טכני בלבד, הסרת משכון (בניגוד לשעבוד) יכולה לקחת כמה שבועות להתבצע ברשם המשכונות.

מספיק שהם היו מראים לך בקשה להסרת המשכון.

בכל מקרה, טוב שלא ביצעת העברת בעלות עד לבירור העניין.

לא יודע אם הייתי מבטל את העסקה (תלוי בדגם ובנתונים שלו) אלא הייתי מחכה שהם היו מסירים את המשכון (עניין של שעות\ימים).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ביטול מישכון ברשם המשכונות 10 שניות בדיוק ( לא לקחתי את הזמן עד שהפקיד התפנה )

מה לשון הרע . עובדות פשוטות .על הרכב רשום מישכון .וחברה שחושבת שהיא חברה מכובדת מתפקידה לוודא שאין מישכון לפני המכירה , ואם הוא קיים, לבטלו עוד לפני הצגתו לקונה !!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה נכון אם ניגשים פיזית לרשם המשכונות, עומדים בתור ומבקשים להסיר את המשכון.

רוב הגופים הממשכנים אלו בנקים או חברות מימון שלא ניגשים פיזית לכל דבר שהם ממשכנים כדי להסיר משכון אלא שולחים בקשה דרך מערכת ממוחשבת\פקס ולכן זה לוקח זמן.

הסיבה למשכון על הרכב הזה היא כנראה אחת מהשתיים:

1. משכון שהיה אצל בעל הרכב הקודם לסוחר- במצב כזה אני מניח שלובינסקי טרייד ראו לפחות הגשת בקשה להסרת המשכון ואם לא חבל שהם רוכשים מכוניות ולא בודקים זאת.

2. משכון של לובינסקי טרייד- במצב כזה כנראה שכל המלאי שלהם עם הערת אזהרה\שעבוד\משכון והם רק צריכים להסיר זאת לפני שהם ניגשים להעברת בעלות ומכניסים את עצמם למצב לא נעים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מה לשון הרע . עובדות פשוטות .על הרכב רשום מישכון .וחברה שחושבת שהיא חברה מכובדת מתפקידה לוודא שאין מישכון לפני המכירה , ואם הוא קיים, לבטלו עוד לפני הצגתו לקונה !!

מה לשון הרע?

ראה כותרת השרשור.

מה אדם אמור להסיק מזה? שיש פקידה שטעתה וזה ענין טכני שיסתדר תוך מקסימום מספר ימים או שלובינסקי טרייד מרמים אנשים בסיטונות?

אין לי שום דבר עם לובינסקי ובטח לא עם פותח השרשור, סתם ככה מדי פעם קופצת לי הפליאה על הקלות בה אנשים מתקרבנים, מיללים ומלכלכים סתם ככה כי הם יושבים מאחורי מקלדת.

• תוכן חדש...