Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום,

בקיץ אני מתכנן לטוס לבורגס ורציתי לשאול אם מישהו מכיר שמה חניות ויכול לתת לי כתובות (כי גוגל לא עזר כלכך) כעיקרון אני מחפש לקנות קוילאוברים במחיר שפוי ואולי עוד כמה חמוצים תלוי בתקציב.

אשמח לעזרה, תודה

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

צר לי לאכזב- אין לך מה לחפש שם מהבחינה הזו.

ראשית- כשאתה אומר שאתה טס לבורגס- אתה מתכוון בוודאי שאתה טס לסאני ביץ' שזה 50 ק"מ מדרום לעיר בורגס.

בסאני ביץ' יש המון אלכוהול זול,מועדונים לא רעים (אם אתה מתחת לגיל 25) ובחורות יפות מכל העולם. יש חופים, שמש ומסיבות.

מבחינת קניות, יש שם בערך טישרטים ברמת שוק הכרמל וזיופי מותגים מגוחכים.

העיר בורגס עצמה לעומת זאת תקועה אי שם בשנות ה70 של המאה שעברה.

רוב הרכבים שם (למעט אלו של המאפיה, והם לא מטופלים באזור) הם מתוצרת סובייטית או רומנית.

בעקרון, אם אינך חובב אדריכלות סובייטית ומונומנטים קומוניסטיים, אין לך כל כך מה לחפש בבורגס בכלל.

במרחק שעתיים נסיעה בתחבורה ציבורית נמצאת העיר ורנה. היא עיר מערבית ומפותחת יותר, יתכן ששם תמצא את מבוקשך, אני לא מתמצא בה עד כדי כך.

(אבל אוכל לכוון אותך לאוטובוס שמגיע לשם) הוא עולה 10 לבה שזה כ-28 שקל.

עצתי- תבלה, תשתה (חצי ליטר בירה בולגרית מעולה עולה כ-1 לבה=2.8 ש') ולגבי תיירות בהירות שיער לא נרחיב בדיבור.

עזוב את השיפורים לאוטו לטיול במקומות מתקדמים יותר טכנולוגית.

(תביא לו מתנה מהדוכנים בסאני ביץ'-מכסים לוונטילים עם סמל ומחזיק מפתחות,זה בערך מה שיש למצוא שם)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

המטרה כמובן זה לנסוע ולבלות בחופים מועדונים ומסעדות, חשבתי שעל הדרך אולי אמצא איזה מקום שמוכר במחיר שפוי, את האמת אין לי בעיה לנסוע איזה יום לורנה גם ככה אני בטח ישכיר רכב.

אולי בורנה יש חנות שכזאת

פורסם

תקשיב אתה כנראה לא יודע לאן אתה טס חחח

זה מקום שאתה מקבל קנס על השתנה בציבור(ומחפשים את זה) ואנשים שהולכים על הדשא גם כן מקבלים קנס.. למדינה הזאת אין כסף..

שלא נדבר על מכונית למשפחה..

אתה תבין כשתלך.. אני כל הדרך מהשדה בהלוך ועד החזור חיפשתי, וחוץ ממרצדס פה ושם, וגם במקומות היותר עשירים.. לא תמצא כלום.

מחפש אנשים עם הפולו החדשה למפגשים (:

פורסם

צודקים קודמיי - הייתי בוארנה ובבורגס ובכלל - אין בבולגריה שום דבר שקשור לתרבות מוטורית - לא על הכביש ולא בחנויות...

אבל, אני דווקא נהנייתי: עשיתי טיול ג'יפים בשטח! משהו מרהיב ברכב שטח סובייטי (שעדיין מיוצר ללא שינוי, כמעט) מסוג UAZ. לתשומת ליבך: זה היה בסוף עונת הרחצה, כשמזג האוויר כבר היה קריר, עכשיו מאד חם שם.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תרבות מוטורית? לא צריך להיסחף...

לא לשכוח שבולגריה היתה מדינה קומוניסטית ענייה מאד עד לא מזמן.

אם אתה בוורנה, בקצה של פארק הים יש בחור, אספן של כלי רכב (בעיקר אופנועים) סובייטים/ממדינות קומוניסטיות שכנות.

וכשאני אומר אספן- זה לא מה שאנחנו מכירים פה מהפורום השכן.... הוא פשוט לוקח ומעמיד אותם בשמש.

סתם דוגמאות (צילמתי המון תמונות, אין לי כוח להקטין את כולן).

DSCN2290.JPG

DSCN2291.JPG

DSCN2292.JPG

DSCN2293.JPG

DSCN2294.JPG

DSCN2295.JPG

DSCN2298.JPG

DSCN2299.JPG

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אם הייתי מחפש רכב סובייטי כנראה שזה היה מועיל לי :lol:

בכל אופן למישהו יש איזה הצעה או שבכל בולגריה אין חנות אחת שאפשר לקנות קוילאוברים (מישהו אמר סטארט אפ?), הייתי בטוח שיש שם טיפה תרבות מוטורית, אירופה בכל זאת

פורסם

נראה שהרכבים הללו בעלי חלקי אפטרמרקט, מה בעליהן הזמינו מח"ל את החלקים או שיש איזה חנות נסתרת איפה שהוא שם בבורגס ?

או אולי בכלל הם נסעו לאיזה מדינה שכנה לקנות חלקים (הלוואי ואנחנו היינו יכולים לנסוע לשכיננו לקנות חלקים ללא סכנת חיים)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה זה באמת מה שעשו. המעבר בין מדינות באירופה ששיכות לאיחוד הארופאי קל מאד, פשוט חוצים את הגבול בנסיעה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בבורגאס(סאני ביץ') אין כלום. הכל באסטות אין כלום לקנות אלא אם אתה בעניין של זיופים.

לקחתי טיול של כמה שעות עם מדריך לעיר בורגאס ולכפר דייגים שאני לא זוכר את שמו. תוותר על זה, לא תמצא שמה כלום לרכב. מקווה שלקחת מלון טוב כי האוכל בבורגאס הוא זוועה ולא מומלץ לאכול מחוץ למלון.

פורסם

אתה בטח מתכוון לכפר הדייגים נסאבר, שם דרך אגב יש הרבה יותר חנויות ובאסטות.

פותח השרשור, תנסה לחפש באינטרנט אולי ואם לא תמצא מקסימום תשאל שם את המקומיים אין לך מה להפסיד.

פורסם

כן סגרתי הכול כלול אז בעיה של אוכל לא תהיה, גוגל לא עזר בכלל.

טוב ננסה לשאול את המקומיים, או שנראה איזה רכב עם תוספות שם ואני פשוט ישא את הבעלים של הרכב, לפי התגובות שלכם הסיכוי נמוך

• תוכן חדש...