Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 38000, אוטומטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, כמו שראיתם בכותרת, אני מחפש משפחתית.

דגשים:

חסכונית!

מרווחת

אמינה (יפניות?)

חלקי חילוף זולים

בנוסף, מה דעתכם על מאזדה לאנטיס 2003 טסט עד מרץ, 87200 ק"מ ב34000?

פורסם

לגבי הלאנטיס נראה לי יקר לא?

שמע יש לך היום רנו מגרן 2008 ב35K מליסניג רכב יחסית אמין .. אבל אם אתה מחפש רק פרטי אוליי הונדה גאז' 2005?

פורסם

אין שום סיבה שתשלם את המחיר הזה ללאנטיס, למרות הקילומטרז' המפתה שכנראה אותו הציגו לך ראשון.

יש עכשיו מאזדה 3 שנת 2005+ באותו מחיר, חפש אותן ביד2, לא תתקשה למצוא.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

יש לי המלצה לרכב שעונה בדיוק על הדרישות שלך: סוזוקי ליאנה.

לפני מספר שבועות רכשתי אחת כזו, חמש דלתות, היא כמו סטיישן - מאד מרווחת, נוחה ומקנה ישיבה גובה, וגם מאובזרת מאד בגרסת GLX. השמועות טענות שהיא מאד אמינה. מבחינת חיסכון בדלק: אצלי היא צורכת 11 ק"מ לליטר. זה נראה לי סביר מאד למשפחתית יפנית אוטומטית.

אגב, קניתי מודל 2005. במחירון 37 אלף שקל, אני שילמתי 31 אלף. בתקציב שלך אתה יכול גם 2006 או 2007, לדעתי.

לפניה הייתה לי מאזדה לנטיס. מכונית נהדרת, אבל הליאנה יותר מרווחת.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אוקיי, אני אסתכל על הרכבים שאמרתם, ואתמקד על סוזוקי ליאנה.

שאלות:

מעל כמה קילומטרז' המנוע של האוטו כבר בעייתי? לפי מה שהבנתי זה בערך 100000, ובגלל זה אני מחפש רכבים רק עם קילומטרז' נמוך במיוחד, אבל אולי אני טועה, ובגלל זה אני גם לא רוצה מליסינג...

עוד שאלה:

מאזדה 3, איך היא בקטע של דלק? שמעתי שיש לה בעיות אלקטרוניקה וכאלה

פורסם

מיתוס שטותי בהחלט. מאה אלף ק"מ? זה קטן על מכוניות של היום. ואני אגלה לך סוד קטן: גם 200 אלף ק"מ ממש שלא מזיז להן. אם הרכב מטופל כיאות באופן סדיר ובזמן, עם שמנים איכותיים, רק לקראת 300 אלף צריך להתחיל "לדאוג". וגם אז, אין שום בעיה, בגדול. כמובן שיש לבדוק שאין נזילות שמן או מים, ואין חור ברדיאטור, למשל - שברים או בלאי במכלולים שונים עלולים בעקיפין לגרום למנוע למות..

אגב, בסוזוקי ליאנה אין רצועת טיימינג, אז זה חוסך עלויות וגם כאב ראש. במידת האפשר, העדף תמיד מכונית ללא רצועת טיימינג.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...