Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז גם זמני הגיע ואני מתחתן, מחפש להמלצה לבית מלון באזור תל אביב... כמובן שלא יעלה יותר מידי גם ככה היום הזה לא זול

אני ישמח להמלצות לבתי מלון טובים במחירים סבירים

תודה!

ליאור

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי התלבטות בנושא, אתם מגיעים הרוגים בשעה 2+ הרוגים וגמורים, מתחילים לספור והולכים לישון.

תעשו את זה בבית ופנקו את עצמכם באיזה סופ"ש.

*לארוז בגדים ודברים למלון יחד עם כל מה שהולך באירוע ולוגיסטיקות של איך חוזרים לא שווה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אחד הבזבוזים של חתן-כלה: ממילא אחרי החתונה תהיו שפוכים, כל מה שתרצו לעשות יהיה לישון או לספור את הצ'קים. חבל לבזבז את הכסף על מלון - שובו לביתכם. שנו בנעימים ולמחרת לכו להפקיד את הצ'קים ולסגור את התשלום לאולם.

לחופשה צאו כעבור מספר ימים או אפילו שבועות במקום שבו תהנו ולא תהיו מותשים - בכלל בלי קשר למקום החתונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את הלילה העברנו במלון לאונרדו בת"א,

שואל אותי ? זו טעות,למה? כי אין כמו בבית

במיוחד בזמננו כשהשאלה הגדולה "האם הצלחנו לכסות את החתונה ?" עדיין באויר עד אשר נפתחו הצ'קים.

לעניות דעתי את הצ'קים יש לפתוח בבית ולפי המצב לסגור חופשה בהתאם,

הקלוז'ר הכי טוב לסדעראס של יום החתונה הוא לשוב לבית נקי ,מסודר ושקט.

שיהיה במזל טוב !

Gn'f'R

פורסם

אני מצטרף לאנשים פה

לדעתי סתם חבל להוציא כסף על מלון בלילה הזה.

בכל מקרה תחזרו הבייתה הרוגים, תספרו את הצ'קים ותשקיע הרבה זמן בלפרק את התספורת לאישתך.

אחרי זה תתקלחו ותלכו לישון, ולמחרת בבוקר תרוצו לבנק (כי מי רוצה להחזיק כזה סכום כסף אצלו בבית?) ולסידורים שאחרי.

במקום זה תוסיפו את הסכום הזה לעוד קצת וצאו לחופשה נורמלית.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אלא אם אתה מתכננן חופשה של שבוע, אני מצטרף לחבר'ה מעלי.

בית.

לפחות בערב שאחרי האירוע.

פורסם

בית. חבל על הכסף למרות שקל להשתולל עם ההוצאות באווירת הבזבוז הפרועה של החתונה.

חופשה כיפית של יומיים כדי להרגע מהלחץ של ההכנות תעשו כמה שבועות אח"כ.

מזל טוב!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מזל טוב!

ואני מצטרף לחברים- בית. להגיע למלון אחרי האירוע, עד שתיכנס, עד שתגיע לחדר, וכל זה אחרי קצת (או הרבה) שתייה, לא מומלץ... גם אני ישנתי בבית טוב-טוב לפני הירח דבש.

ואם אתה מתעקש, הלוואי ויכלתי לעזור לך, אני לא מכיר מלונות שם. רק אכסניות, ותאמין לי- וותר על אכסניות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
את הלילה העברנו במלון לאונרדו בת"א,

שואל אותי ? זו טעות,למה? כי אין כמו בבית

במיוחד בזמננו כשהשאלה הגדולה "האם הצלחנו לכסות את החתונה ?" עדיין באויר עד אשר נפתחו הצ'קים.

לעניות דעתי את הצ'קים יש לפתוח בבית ולפי המצב לסגור חופשה בהתאם,

הקלוז'ר הכי טוב לסדעראס של יום החתונה הוא לשוב לבית נקי ,מסודר ושקט.

שיהיה במזל טוב !

טעות בידייך.

אף אחד לא מכסה את החתונה שלו..זאת בסך הכל הלוואה ארוכת טווח,בד"כ עם ריבית.

פורסם

אתה כנראה לא מבין את מה שרשמתי...

כל הכסף שקיבלת בחתונה,אתה תחזיר אותו בסופו של דבר ככה שזאת יוצאת הלוואה לטווח ארוך ולא באמת רווח.

ותחשבו על זה...

• תוכן חדש...