Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה האלטרנטיבה לחתונה באולם?

http://www.cityclerk.nyc.gov/html/marriage/marriage_bureau.shtml

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

איזה זקנים/יבשים אתם, אנחנו קיבלנו לילה במלון 5 כוכבים בת"א כמתנה מהאולם.

הדבר האחרון שעשינו בו היה לישון. ;-)

בזמנו שכרנו דירת 2 חדרים פיצית, לחזור לחושה הזאת אחרי חתונה היה מבאס את התחת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בדיוק אותו הדבר כמו שאצלנו... דירת שתי חדרים קטנה לא כיף לחזור אחרי החתונה...

אני לא ממליץ לצאת מהבית מלון ביום למחרת מהבית מלון, אני ממליץ להשאר לפחות עוד יום אנחנו נשארנו עוד יומיים וזה היה מעולה!!!!

פורסם
גם אנחנו לא הסכמנו להגיד מי נתן מה.

הכי טוב נגד זה זו השיטה הגרוזינית שכל אחד שנותן מתנה פותחים אותה באולם וקוראים "דוד שוטה! 800 דולר!", "דוד דטיקו, 200 דולר וזהב!", ככה כולם יודעים כמה להחזיר לכולם וכל אחד מקבל את הכבוד 8)

סתאאם, אני אפילו לא יכול לדמיין את זה עם הצדדים הפולניים, הם מתים על המקום רק מהלא נעים.

אשתי הרואת חשבון כמובן ערכה את הכל בגליון אקסל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עצם העריכה בדו"ח אקסל היא רק חצי מהעבודה.

השאלה החשובה היא האם לפני כל ארוע שולפים את הדו"ח, בודקים כמה הם נתנו ונותנים בהתאם.

רק אז מדובר בפולניות למהדרין! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פולניות? זו המרוקאיות במהותה. או אולי פולרוקאיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הכי טוב נגד זה זו השיטה הגרוזינית שכל אחד שנותן מתנה פותחים אותה באולם וקוראים "דוד שוטה! 800 דולר!", "דוד דטיקו, 200 דולר וזהב!", ככה כולם יודעים כמה להחזיר לכולם וכל אחד מקבל את הכבוד 8)

סתאאם, אני אפילו לא יכול לדמיין את זה עם הצדדים הפולניים, הם מתים על המקום רק מהלא נעים.

אשתי הרואת חשבון כמובן ערכה את הכל בגליון אקסל.

אשתו של בן דודתי עשתה זאת בפעם הראשונה שראיתי את זה וזה היה נראה לי די מזעזע. טוב נו, שנגדל נבין :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
מה האלטרנטיבה לחתונה באולם?

קודם כול, מזל טוב.

יש כאלה שעושים את זה במסעדה (אהם אהם).

זול פי כמה, וכמו כל חתונה, לא משנה איזו,

אף אחד לא זוכר כלום כעבור מספר שנים.

גיליון אקסל? הצילו, זה חולני.

את בעיית ה"החזרה" אפשר לפתור בצורה פשוטה - לא מגיבים לשום הזמנה של חתונה.

תנסו את זה פעם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לא צריך שהיא תהיה רואת חשבון בשביל זה... וכן, הגליון נשלף אח'כ...

:?

כמובן שנשלף ומשועאכת עליית המדד בתקופה + תוספות יוקר המשולמות לשכירים במשק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...