Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

POHUIST - אחלה ניק, אהבתי!

לעניין,

אני ואשתי העברנו את הלילה במלון גרנד ביץ' בתל אביב. תמורת כ-600 שקלים לזוג ללילה (מחמישי לשישי) כולל ארוחת בוקר.

החתונה שלנו התקיימה בתל אביב, והבחירה הייתה בין לחזור הביתה לקריות, או ללון בקרבת האולם.

בכל מקרה מזל טוב!

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אצא במקרה זה נגד הזרם,

במקום לחזור הביתה ושכולם "ינחתו" עלייך עם ספירת הכסף (ומה הסבתא בכלל קשורה לספירת הכסף? ולמה שהדודה תראה?), מסיימים את הערב ונוסעים למלון בשכנות לאולם השמחות.

מגיעים לחדר, מרימים כוס לחיים רק אתה ואשתך הטרייה, סקס ראשון כזוג נשוי והולכים לישון.

בבוקר קמים, יורדים לספא ומקבלים מסאז' מפנק כי אתה די שבור ביום אחרי החתונה.

צ'ק אאוט ונוסעים הביתה למשפחה.

לא יקרה כלום אם תספור צ'קים יומיים-שלשה לאחר החתונה, הסכום שתקבל יהיה אותו סכום.

זה מה שאישתי ואנוכי עשינו, לקחנו לילה בבית מלון במרחק 2 דקות נסיעה מאולם האירועים, גם חסכנו כניסה מיותרת ומעצבנת לרח' בן יהודה בתל אביב (כי שם בחרו כל גאוני השמלות\איפור\שיער למקם את העסק שלהם, ברחוב הכי חסר חנייה והכי פקוק ומרגיז בתל אביב) בכך שדאגנו שהשמלה תמתין במלון, המאפרת והמעצב שיער הגיעו גם הם למלון ואפילו עלו זול משמעותית מכל השמות הגדולים של בן יהודה (שגם ככה לא הם שמטפלים בך), היה לנו יום חתונה מאוד משוחרר וכייפי- אני הייתי בבריכה עם חברים עד 14:30 בצהריים.

כל הסיפור עלה איזה 800-1000 שקלים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם אני ואשתי ויתרנו על המלון וחזרנו הביתה, כמובן לבד בלי אף אחד.

לא הורים, לא אחים, ולא אף אחד אחר, חשבו בטעות להגיע אלינו.

גם חבר שלי שהיה הנהג, לא חשב אפילו לרגע לעלות.

אין כמו לחזור הביתה, למיטה שלך, לקום בסבבה, מתי שאתה רוצה,

בלי לחץ לארוחת בוקר, צ'ק אאוט וכד'.

הדבר שונה אם החתונה נערכת במקום מרוחק מהבית, ואז באמת לא

מתאים לנסוע שעה וחצי שעתיים עד הבית.

פורסם

תלוי אפיה מתחתנים, איפה המלון ואיפה האולם.

כשאני התחתנתי (לפני 16 שנים) התחתנו במלון כרמל נתניה כשאני מראשון ואשתי מחיפה (אמצע הדרך) אז היה מאוד נוח לקבל חדר במלון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

במקום לחזור הביתה ושכולם "ינחתו" עלייך עם ספירת הכסף (ומה הסבתא בכלל קשורה לספירת הכסף? ולמה שהדודה תראה?)..

הסיפור הזה נשמע כ"כ מופרך שאני חייב לשאול, דודה וסבתא שלך/ של אשתך עלו אליכם הביתה אחרי החתונה ועזרו לכם לספור צקים?:shock:

זה מהמשפחות האלה שצריך למחרת בבוקר להראות למשפחה את הסדין המוכתם? :wink:

וכמובן, מצתרף לזרם, רק הביתה!

וזה אפילו לא משיקולי עלות, כשאתה עייף, שיכור ומותש, אין כמו הבית שלך והמיטה שלך......סליחה, מהלילה זה נהפך לשלכם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נראה לך שהצטרפו אלינו?!

אני כותב את זה בגלל שיש לי חברים שכן הצטרפו אליהם הנ"ל, כי הדודה והסבתא לנו אצל הורי החתן\כלה ו"לא נעים, מה נעשה איתם?".

את הצ'קים שלנו פתחנו רק שבוע אחרי החתונה :lol:

אגב מיכאל,

אתה צודק חלקית במה שכתבת, אכן את המתנות שקיבלת תחזיר עם ריבית כאשר לאורחים שלך יהיו שמחות, מצד שני, גם אם לא תחגוג ותקבל צ'קים אתה עדיין תתן מתנות למכרייך בשמחות שלהם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם אתה צודק חלקית בתגובתך..

עדיין,לחלק מהאנשים אתה הולך אחרי כמה זמן אפילו שאתה לא בקשר כי "לא נעים,הוא היה אצלנו" .

סתם הבאתי נקודת מבט שזרה להמון מתחתנים צעירים שהמתנות שהם מקבלים הם בעצם חובות שהם יחזירו בעתיד,המון אנשים לא רואים את זה כך ומזמינים המון אנשים לחתונה,גם כאלו שלא ממש נחוצים(לדוגמה החבר הכי טוב שהיה איתם בטירונות והם כבר לא בקשר איתו 8 שנים ) .

לגבי הספירת כסף,כל אחד וחבילת משפחה שלו,אצלי לפני 7 שנים ,הצהרנו מראש ל-2 המשפחות שלא ירגישו נעלבים או ממורמרים אבל את הכסף אנחנו נספור לבד בזמן שמתאים לנו,אין מה להיפגש אחרי החתונה למצוות ספירת הכסף.:lol:

את הדוח המעודכן הם יקבלו במייל או פרונטלי.

פורסם

האמת, תמיד לא הבנתי איך לאנשים יש חוצפה לדחוף את האף לענייני הכסף והמתנות של החתונה.

אנחנו אחרי החתונה לא חשבנו שצריך לדווח למישהו מהקרובים מי נתן מה. בטח ובטח לא של אנשים

שאינם מקורבים ישירות.

אני מבין שלפעמים ההורים/אחים/אחיות, רוצים לדעת כמה נתנו אנשים שקרובים אליהם, כי זה בד"כ חשוב

להם שהם הולכים לאירועים בהם הם מוזמנים, אבל לשאול כמה הביא הצד השני, או כמה יצא סה"כ?

נראה לי קצת חוצפה.

אנחנו מהתחלה אמרנו שאנחנו מנהלים את ענייני החתונה לבד, שאף אחד לא ידחוף את האף, ואם נרצה

עזרה נבקש. כדי למנוע את טענת ה"אני משלם גם על החתונה, אז זכותי...", למרות שמשני הצדדים

ההורים ממש לא כאלה, אמרנו שמה שהם מוצאים לנכון לתת לנו, שיתנו לנו מתנה ביום האירוע, במעטפה

כמו כולם. ככה אתה לא מרגיש חייב, כי שילמו לך/עשו לך.

פורסם

גם אנחנו לא הסכמנו להגיד מי נתן מה.

חוץ מזה אני גם לא נותן לפי מה שנתנו לי אלא לפי יכולת וקרבה. לקבל 1000 ש"ח מתשובה זה הרבה פחות מאשר לקבל 20 ש"ח מהשומר בקניון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מה בסוף בחרנו :)

בסוף בחרנו שאנחנו הולכים על בית מלון, לקחנו את הרודס בתל אביב בספונטניות לגמרי יום לפני החתונה ב6 בערב התקשרתי אליהם והזמנתי מאותו יום.

החוויה הייתה מעולה הרגשתי שהוריד ממני וגם מאשתי הרבה לחץ שגם בלילה לפני החתונה ישנתי עם אישתי, וגם אחרי החתונה החזירו אותה לבית מלון

הזמנו באמצע הלילה פיצה לחדר :)

ומאז שלושה ימים של לא לעשות כלום ורק להזמין אוכל מרום סרביס הרגשתי שיש נחיתה רכה אחרי החתונה...

אז ההמלצה שלי היא כן לקחת בית מלון בלילה הכי יקר של החיים שלכם.

תודה לכולם על ההמלצות

ליאור

פורסם

אז ההמלצה שלי היא כן לקחת בית מלון בלילה הכי יקר של החיים שלכם.

הכי יקר? חכה שתצא מבנק למשכנתאות! :lol:

בכל מקרה, נראה לי שמגיע לך מזל טוב. :onfire:

פורסם

באגירה, ליאור צודק. החתונה היא אפילו לילה, רק כמה שעות בערב אחד. לעומת זאת המשכנתא תלווה אותו עשרות שנים.

והעיקר - הרבה מזל טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי ממליץ לא לעשות חתונה באולם בכלל, אבל איפה שאישה "חולמת להיות כלה" מגיל 0 זה קצת בעייתי לביצוע. עד היום אישתי מצטערת על היום הזה שבו נתנו את מיטב כספינו לתקליטן, לאולם, לצלם. קיבינימט יום חתונה כזה. אחר כך 3 שנים אתה רואה את התשלום ההלוואה המזורגגת יורד לך מהחשבון.

תישנו בבית, הכי טוב. אנחנו ישנו במלון אחרי שהגענו לשם ב 3 בלילה - רנסנס, תל אביב. בבוקר במקום להתפנק במיטה,

אתה צריך לזכור לאסוף את כל הדברים שלך ולא לשכוח כלום, סתם טרחה מיותרת.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
פורסם

מה "תישנו בבית"?

הבן אדם עוד מעט כבר חוזר מירח דבש!

• תוכן חדש...