Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך כתבה שפורסמה במדור המשפטי של מגזין ממון, 08.06.12.

20120609_164554.jpg

20120609_164615.jpg

20120609_164645.jpg

עוד לקח: כאשר עוצר אתכם שוטר, חובה להקליט את חילופי הדברים איתו. אין לדעת לאן הדברים ידרדרו, במיוחד כשנזכרים בכל אותם שוטרים/מתנדבים מושחתים ושיכורים מכוח שחילקו לנהגים דו"חות על לא עוול בכפם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דרך אגב, בעיני הכתבה לא מעודדת. שימו לב שבבית משפט השלום דחו אותו בגלל מעשה ערמומי כהגדרתם.

יש כאן מילכוד 22, אם לא הקלטת אין לך הוכחה, אם הקלטת רואים בך כערמומי.

מזל שבמחוזי קיבלו את טיעוניו.

פורסם

ההקלטה היא מעשה ערמומי ?

לפעמים אני בהלם וחושב לעצמי עד לאן מגיע גבול הטמטום.

איך בן אדם כזה מגיע לתפקיד שופט ?!

הוא מקליט את השיחה כי כולנו יודעים טוב מאוד שבימנו אי אפשר לסמוך על אף אחד, המדינה ובמיוחד עובדי הציבור

הם הערמומיים והשקרנים האמיתיים.

ובמידה ומעשה ערמומי .. אם ננסה לחשוב לעומק מה ערמומי בו, אז נגלה שזה הקלטת דברי המתנדב ובכך להפיל אותו.

אז בעצם השופט פה מודה ששוטרים ומתנדבים הם חארות שלא יודעים לדבר וחושבים שהם אלים, ואם מקליטים אותם אז בעצם ככה אפשר להראות לציבור מה הם באמת שווים, וזה הוא מעשה "ערמומי".

אם כבר בנאדם שמקליט הוא הבנאדם הכי ישר ואמין !

הוא לא משאיר מקום לתהייה ולשקרים על מה שהיה, הוא מקליט את מה שהיה ואיך שהיה !

הוא לא מפחד להקליט בדיוק את מה שקורה, כי הוא ישר ודובר אמת.

פורסם

זה לא שהאג'נדה הפרטית שלי כוללת שימוש באלימות, אבל אני באמת סבור שהעונש הראוי לאנשים מהסוג של המתנדב שרשם את הדו"ח הזה, כמו גם למתנדב שחילק דו"חות למילואימניקים בכניסה למחנה ביל"ו או לשוטר שרשם דו"ח על אי-ציות לתמרור עצור ושבגללו החלה ההסתערות על המצלמות לרכב, צריך לכלול ענישה פיזית חמורה. מלקות, בשפה פחות מכובסת. זה, כמובן, בנוסף לרישום פלילי ועונש מאסר בפועל.

איך אמר רבין ז"ל בזמנו: לשבור להם את העצמות. האנשים האלה מבזים את המדים שהם עוטים על עצמם, מוציאים שם רע למשטרה וגורמים במעשיהם לבזיון נציגי שלטון החוק בעיני הציבור שעליו הם מופקדים.

איפה מירי רגב שתגיד עליהם שהם הסרטן שמכרסם ביסודות המדינה? אה רגע, היא נמצאת בהפגנה נגד סודאנים...

על השופט הטיפש בכלל אין לי מילים. אם רק היה איזה גוף ששופטים היו צריכים לתת לו דין וחשבון על פסיקות שנויות במחלוקת, אולי מקרים כמו המקרה של אלון גלבוע לא היו מתנפחים למימדים שאליהם הם הגיעו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
דרך אגב, בעיני הכתבה לא מעודדת. שימו לב שבבית משפט השלום דחו אותו... מזל שבמחוזי קיבלו את טיעוניו.

זה בדיוק הענין - הוא זוכה כי היה לו מזל.

הצדק נעשה!!!

לגמרי במקרה. זה פשוט מדהים שבמדינת ישראל, לפי אותן ראיות בדיוק אפשר גם להרשיע וגם לזכות, ואיש אינו אומר "רגע רגע, משהו כאן לא בסדר".

בעיני זה מראה שהכל לא בסדר.

דני

פורסם

רק תחשבו כמה אנשים מעטים מגיעים לבימ"ש.

ומתוך אותם מתי מעט - כמה עוד "מעיזים" לערער.

לא זוכר מתי זה היה אבל נראה לי בשנה האחרונה ששר התחבורה התפאר שמי שלא יזוכה יקבל כפל קנס - דמוקרטיה במלוא הדרה.

אגב,

כל שני וחמישי אני שומע על אנשים שעוברים עבירות תנועה מכל הסוגים ומכל המינים אמהמה - יש להם חבר,ידיד או קרוב משפחה שיודע "לסדר" ת'עניינים.

עבדתי לפני שנתיים במקום שיום אחד בחורה איחרה להגיע אז ביררנו מה איתה כי דאגנו, התברר ששללו לה את הרישיון וגררו את הרכב על מהירות מופרזת.

יומיים למחרת כבר עידכנה אותנו שאחותה (עו"ד במשטרה) דאגה לנקות אחריה ולא להשאיר סימן בדמות נקודות או אפלו קנס.

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם
רק תחשבו כמה אנשים מעטים מגיעים לבימ"ש.

ומתוך אותם מתי מעט - כמה עוד "מעיזים" לערער.

לא זוכר מתי זה היה אבל נראה לי בשנה האחרונה ששר התחבורה התפאר שמי שלא יזוכה יקבל כפל קנס - דמוקרטיה במלוא הדרה.

אגב,

כל שני וחמישי אני שומע על אנשים שעוברים עבירות תנועה מכל הסוגים ומכל המינים אמהמה - יש להם חבר,ידיד או קרוב משפחה שיודע "לסדר" ת'עניינים.

עבדתי לפני שנתיים במקום שיום אחד בחורה איחרה להגיע אז ביררנו מה איתה כי דאגנו, התברר ששללו לה את הרישיון וגררו את הרכב על מהירות מופרזת.

יומיים למחרת כבר עידכנה אותנו שאחותה (עו"ד במשטרה) דאגה לנקות אחריה ולא להשאיר סימן בדמות נקודות או אפלו קנס.

יש לך עוד זמן לערוך את ההודעה. אם יקרא אותה קצין משטרה והם קוראים את הפורום הזה, אתה עלול להיות מוזמן לחקירה. לא נעים.

עריכה...

כבר אין לך...

ארז רונן

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
זה לא שהאג'נדה הפרטית שלי כוללת שימוש באלימות, אבל אני באמת סבור שהעונש הראוי לאנשים מהסוג של המתנדב שרשם את הדו"ח הזה, כמו גם למתנדב שחילק דו"חות למילואימניקים בכניסה למחנה ביל"ו או לשוטר שרשם דו"ח על אי-ציות לתמרור עצור ושבגללו החלה ההסתערות על המצלמות לרכב, צריך לכלול ענישה פיזית חמורה. מלקות, בשפה פחות מכובסת. זה, כמובן, בנוסף לרישום פלילי ועונש מאסר בפועל.

איך אמר רבין ז"ל בזמנו: לשבור להם את העצמות. האנשים האלה מבזים את המדים שהם עוטים על עצמם, מוציאים שם רע למשטרה וגורמים במעשיהם לבזיון נציגי שלטון החוק בעיני הציבור שעליו הם מופקדים.

איפה מירי רגב שתגיד עליהם שהם הסרטן שמכרסם ביסודות המדינה? אה רגע, היא נמצאת בהפגנה נגד סודאנים...

על השופט הטיפש בכלל אין לי מילים. אם רק היה איזה גוף ששופטים היו צריכים לתת לו דין וחשבון על פסיקות שנויות במחלוקת, אולי מקרים כמו המקרה של אלון גלבוע לא היו מתנפחים למימדים שאליהם הם הגיעו.

רק שאלה -

אם כבר מקליטים, מה המלצתך- האם יש חובה ליידע את השוטר?

ממקרה לפני כ3 שבועות - יידעתי אותו אולם אחרי המקרה המתואר - כבר לא בטוח :roll:

תודה,

אורי

פורסם
אין לי המלצה. באופן אישי אני לא חושב שהייתי טורח ליידע אותו, אבל מצד שני גם לא הייתי מנסה להסתיר את העובדה שאני מקליט.

אוקי, תודה.

מעריך את תשובתך הכנה!

אגב,

אחרי שיידעתי אותו שאני מקליט הוא "נזכר" להגיד לי שהוא מצלם אותי.

האם זה תקין?

פורסם
רק שאלה -

אם כבר מקליטים, מה המלצתך- האם יש חובה ליידע את השוטר? לא. אין חובה.

ממקרה לפני כ3 שבועות - יידעתי אותו אולם אחרי המקרה המתואר - כבר לא בטוח :roll:

תודה,

אורי

אתה מקליט דו שיח שאתה חלק ממנו. זו זכותך המלאה כי אין מדובר בהאזנת סתר, ואתה לא חייב לבקש רשות של אף אחד.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...