Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פורטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

הלכתי היום עם אמא שלי למגרש כדי לרכוש רכב, אמא שלי בחרה את הקיה פורטה 2010 עם 70000 ק''מ מליסינג.

קנינו את הרכב, עכשיו מה שמוזר לי שהרכב משנת 2010 ואין לו מראות חשמליות, הוא ממש פשוט מבפנים, המתגים של החלונות החשמליים נמצאים ליד ידית ההילוכים ורק שני החלונות הקדמיים חשמליים, ולא מצאתי בשום מקום את רמת האבזור הזאת שתואמת לקיה פורטה.

ד''א הרכב נקנה ב77 אלף שקלים.

האם משהו פה מוזר?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשובה| הדבר היחיד שמוזר פה הוא שאתם קונים משהו ב77K בלי לבדוק בכלל מה\מי\מו

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אולי במקום לרדת עליו תעזרו לבחור ?

בכל מקרה מהידע המועט שלי זה נשמע כמו גרסת ליסינג לרכב ולא איזה בעיה ספציפית שככה זה.

החלונות חשמל אין לי מושג אם הם באמצע בפורטה אבל אם הם לא ,אז כנראה זה התקנה מקומית.

והמראות החשמליות זה בגלל הגרסא הזאת.

ייתכן ולפורטה גרסא מיוחדת שנמכרה לחברות הליסינג וההשכרה שהייתה עם אבזור דל, אם זה באמת ככה, תוריד עוד כמה אלפים מהמחירון.

אגב בשביל מה לקנות ממגרש רכב עם נסועה גבוהה ומהשכרה כשאפשר לקנות בשוק הפרטי רכבים הרבה יותר טובים בסכום הזה?

Miata ND2

פורסם

אמרתי שקנינו כדי להפוך את הסיפור לכמה שפחות חופר.

אנחנו סגרנו עסקת מימון, לא חתמנו עדיין על שום רכב, אני רק אומר שהרכב הזה הכי מצא חן בעינינו ומחר הוא הולך לעבור בדיקה!

אז אם אפשר להתייחס קצת לנושא האיבזור אני אשמח.

פורסם

אני לא חושב. רכישת רכב זה לא רכישת בגד או מוצר חשמלי. אתה חותם חוזה על הרכב הספציפי.

מדובר על גרסת ליסינג שלא מוכרת לצרכן הפרטי, אני בעצמי לא ידעתי שיש פורטה דלת אבזור. בגדול, זה לא רכב רע פרט לכך שרמת האבזור די נמוכה. אין לי ספק שיש אלטרנטיבות טובות יותר. בכל מקרה קחו את הרכב לבדיקה ותראו אם מצבו טוב.

פורסם

אתה יכול לקנות קרוז 2009 LS PLUS ולקבל רכב פי 100 יותר מאובזר ובטיחותי.

UMI מוכרים אותם ב59 אלף שקל עם אחריות יבואן לשנה.

חלונות חשמליים אוטומטית (כל ה4 נפתחים בלחיצה אחת)

מראות חשמליות

בקרת אקלים דיגטלית

רדיודיסק מקורי עם צ'אנג'ר 6 דיסקים

שליטה מההגה

מחשב דרך מלא

אורות דרך אוטומטית עם מערכת COMING HOME

חוץ מזה שהקרוז הרבה יותר יפה מבחוץ ופי כמה יותר יפה מבפנים.

הנסיעה שלה נוחה ושקטה והיא גם מאוד מרווחת עם תא מטען גדול מאוד.

החיסרון היחיד שלה הוא יח' כוח שמרגישה עצלה - אני לא מאמין שיש הבדל גדול מול הפורטה.

מבחינת איבזור יש לרכב הזה כמעט הכל והוא נשמע עסקה הרבה יותר טובה מהפורטה שאתם סוגרים עליה.

פורסם

האם הלכתם למגרש של חברת ליסינג או למגרש סוחרים שמוכרים רכבים עם עבר של ליסינג?

לפי המחירון יד, פורטה פרטית ברמת אבזור נמוכה (LX) עולה 78.5 אלף ש"ח.

אין הפחתה על עבר של ליסינג, או שהמחירון יצחק לוי מערך את הרכב הרבה יותר?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מצרף מפרט טכני של קיה פורטה מהדגמים הראשונים שהגיעו לארץ.

ייתכן שהרכב שאתה עומד לרכוש עבר קומבינה חשמלית כלשהיא בגלל תקלה יקרה לתיקון וייתכן שהיה אחד מרכבי ההדגמה שהביא היבואן ארצה לפני שהגיע הייבוא הסדרתי.

מה שמוזר פה זה שאתה רוצה שנעזור לך אבל לא עוזר לנו לעזור לך ולא מספק פרטים נוספים על העסקה.

specs.pdf

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם כבר פורטה, לך על דגם ה-EX שהאבזור שלו עשיר יותר וההפרש בינו ל-LX לא גדול.

יש כמה חברות ליסינג שהחזיקו את הדגם הזה.

פורסם

אני מתעניין כבר כמה חודשים לגבי רכישת רכב, ולדעתי העסקה לא להיט יחסית למחיר.

ב70K הציעו לי I30 עם ק"מ של 33K שנת 2009, באופרייט ליס שהבנתי שהם מטפלים במוסכים מורשים בלבד ע"פ מידע פה בפורום.

לגבי קיה פורטה, קח בחשבון שאם אתה רוצה את הרכב הזה אתה יכול לקבל אותו חדש מהניילונים מחברות ליסינג עם 0 ק"מ, ב94K על הכביש.

תחשוב שוב לגבי העסקה.

ביד 2 בדקתי לגבי לא מזמן, ואתה יכול להביא בסכום לא רחוק בכלל יפניות\קוריאניות פרטיות עם ק"מ של עד 15K שמורות מאד.

אגב אם אתה קונה מליסינג אם אני לא טועה אתה לא מקבל 7 שנות אחריות על הרכב, אלא רק את ה3.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

ב70 אלף אתה יכול להשיג רכבים הרבה יותר טובים, אתה מוזמן להגיד לאמא שלך (שכנראה היא כמו כל האנשים לאחרונה שחושבים ששנה מתקדמת יותר = רכב עם ערך גבוה יותר במכירה העתידית + רכב הרבה יותר טוב מכל רכב של שנה קודמת).

רד בשנה, רד שנתיים ואפילו 3 ותשיג רכב הרבה יותר טוב מקיה פורטה שאפילו חלונות חשמל מאחורה אין לה, כי רכב שכמעט שנתיים על הכביש מצופה שיהיה לו חלונות חשמל בסכום הזה כשהוא לא יד ראשונה (מיני).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

לדעתי הציעו לך עסקה גרועה מאוד.

תמיד כדאי לך לקנות רכב בדרגת אבזור סטנדרטית, ולא משהו דל, שאח"כ יהיה לך קשה להיפטר ממנו, ותצטרך לתת לקונים הפוטנציאלים סיפורי סבתא שהם בכל לא יאמינו לך.

תן למגרש להיתקע עם רכב בדרגה כה דלה. שהם יאכלו אותה.

למה לך להכניס ראש בריא למיטה חולה?

תמיד תלך עם העדר ולא נגד העדר, ולא לקנות דברים מוזרים, שהיוו קומבינה של חברות הליסינג.

אגב, מדוע בכלל לקנות מליסינג?

אתה יכול לקבל היום מימון גם מבנק לרכב משומש. השוק מוצף היום ברכבים מיד ראשונה פרטית עם קילומטראז' סביר מאוד.

מדוע לא לקנות משהו מיד ראשונה פרטית?

• תוכן חדש...