Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

polo gti 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אז כמה בכותרת קניתי polo gti 1.8t והייתי רוצה לשפר את הרכב {לא להשתגע} קיבלתי הצעות להתקין צ'יפ של revo א של apr האוטו יעמוד על 210-215 סוסים אם צ'יפ בלבד! בנוסף אני מעוניין להרכיב פורק.

מי שממש חשוב לי זה שאני יוכל להחליט בתחילת נסיעה על כמה כוח לנסוע {סטנדרט או אם הצי'פ}

ההצעות מסדנאות עמדו על 3200-3700 אשמח לקצת עזרה מכיון שאני חדש בנושא:)

HU:
Clarion HX-d2
Amp's:
Nakamichi,genesis
Comp:
Hertz MLK
Sub:
IDQ12v3

פורסם

קודם כל תתחדש!

אם אני לא טועה, הפולו GTI זהה בהספקה ל-FR של אותם שנים, משמע 150 כ"ס.

עם צ'יפ בלבד אתה תעמוד על איזור ה-190 כ"ס, זה מה שהשדרוג עשה ל-FR.

חוץ מזה, לא הבנתי איזו עזרה אתה צריך?

פורסם

אני ממליץ לך על APR ואם יש לך אפשרות כספית לך על סטייג' 2.

נסעתי בלאון עם מנוע זהה לשלך וAPR סטייג' 2 - האוטו נוסע מצוין וכמעט ואין שינוי בצריכת הדלק.

מדובר על מעל 200 סוסים כמובן.

פורסם

שאני דיברתי אם סדנאות אמרו לי ככה שצי'פ של revo מעלה אותה ל215 וצ'יפ של apr מעלה ל209..

הייעוץ שנאי צריך הוא בעצם על איזה צ'יפ ממליצים מה יותר בריא ואולי מישהו מכיר עלויות אחרות ממה שהציעו לי.

שוב מה שחשוב לי שיהיה את האופציה לבחור על כמה כוח אני נוסע והבנתי שבשביל זה צריך להתקין ידית בקרת שיוט {שזה עוד הוצאה של 1500 בקליל} מה לעשות?

HU:
Clarion HX-d2
Amp's:
Nakamichi,genesis
Comp:
Hertz MLK
Sub:
IDQ12v3

פורסם

למה אתה צריך ידית בקרת שיוט במיוחד?

אם אני זוכר נכון, ב-APR וב-GIAC יש לך אופציה אם לנסוע במצב סטוק או משופר ע"י שלט ייעודי

או שליטה דרך אפליקציה באייפון, רק לא בטוח שעניין האפליקציה הגיע לארץ עדיין.

פורסם
שאני דיברתי אם סדנאות אמרו לי ככה שצי'פ של revo מעלה אותה ל215 וצ'יפ של apr מעלה ל209..

הייעוץ שנאי צריך הוא בעצם על איזה צ'יפ ממליצים מה יותר בריא ואולי מישהו מכיר עלויות אחרות ממה שהציעו לי.

שוב מה שחשוב לי שיהיה את האופציה לבחור על כמה כוח אני נוסע והבנתי שבשביל זה צריך להתקין ידית בקרת שיוט {שזה עוד הוצאה של 1500 בקליל} מה לעשות?

ההבדלים לא ממש קריטיים בין הצ'יפים. כל עוד אתה בסטייג 1 אין הבדליים מהותיים.

ב-APR ניתן להחליף תוכנות ע"י ידית בקרת השיוט.

ב-GIAC יש שלט.

ב-REVO לא זוכר איך זה עובד, בטח כתוב באתר.

בוא אני אפתור לך את הבעיה. תתקין רק תוכנה אחת, אין צורך בכמה תוכנות זה סתם שטויות. ברגע שאתה מתקין צ'יפ אין טעם לנסוע על מקורי יותר.

כל עוד אתה לא לוחץ אתה לא תרגיש הבדל בין רכב משופר למקורי. ההבדל מורגש רק בלחיצות, בעיקר בהאצות ביניים ובגבוהות. לכן אין טעם בכלל להתקין כמה תוכנות.

פורסם
ההבדלים לא ממש קריטיים בין הצ'יפים. כל עוד אתה בסטייג 1 אין הבדליים מהותיים.

ב-APR ניתן להחליף תוכנות ע"י ידית בקרת השיוט.

ב-GIAC יש שלט.

ב-REVO לא זוכר איך זה עובד, בטח כתוב באתר.

בוא אני אפתור לך את הבעיה. תתקין רק תוכנה אחת, אין צורך בכמה תוכנות זה סתם שטויות. ברגע שאתה מתקין צ'יפ אין טעם לנסוע על מקורי יותר.

כל עוד אתה לא לוחץ אתה לא תרגיש הבדל בין רכב משופר למקורי. ההבדל מורגש רק בלחיצות, בעיקר בהאצות ביניים ובגבוהות. לכן אין טעם בכלל להתקין כמה תוכנות.

צודק אבל בכל מקרה האוטו לא יהיה רק אצלי ואני מעדיף שאחרים נוסעים שיהיו על סטנדרט..

אני חושב ללכת על הכיון של הgiac זה באמת מגיע אם שלט וזה מסתדר לי, עכשיו מה דעתכם על הצ'יפ שלהם? הוא נחשב טוב? איכותי? {סליחה על כל השאלות אני חדש בזה ואין לי מושג}

HU:
Clarion HX-d2
Amp's:
Nakamichi,genesis
Comp:
Hertz MLK
Sub:
IDQ12v3

פורסם

אין שום סיבה לבצע את השינוי.

גם ככה יש אדפטציה כאשר אתה עושה העברה בין התוכנות וזה לא משהו שקורה מיד.

יצא לי לנסוע בשני רכבים שונים שאחד עם apr והשני עם giac.

איביזה אפ אר היתה עם apr והאוטו הרגיש מטוס, כל ליטוף על הגז והאוטו ממריא קדימה.

השני עם גיאק היה אוודי אי 3 , אני אגיד שהאיביזה הרגישה יותר חזקה אבל זה כנראה בגלל הבדלי המשקל לכן אני לא יכול לתת חוות דעת מה באמת יותר חזק ומה לא.

Got To love It

פורסם

התוכנה החזקה ביותר והוותיקה ביותר בישראל, שייכת ללא ספק לחברת "אפסולוט "אוסטריה.

ההספק יעלה ל211 כ"ס והמומנט עולה ל 30 קג"מ.

אוכל לומר לך בפה מלא,ששיפרנו יותר מ 100 כלי רכב בעלי מנוע זהה לשלך !

כמוכן ,שידרגנו לא מעט מכוניות שהתנסו בתוכנות של חברות מתחרות והמעבר לחברת אפסולוט ,השאיר אותם בשוק מההבדל שהורגש!

הצעתי לך היא לנצל את הנסיון חינם שמציעות לך הסדנאות השונות ולחוות את התוכנות שיש לכל אחת מהן להציע לך.

כך,יהיה לך קל יותר להחליט,איפה אתה מקבל תמורה ושירות טובים יותר לכספך.

אם תבחר בעתיד לעבור לסטייג 2 ,נוכל להחליף לך את צינור היניקה ברכב לסיליקוני ,נגדיל את צנרת הפליטה ל 2.75 ,ואת האינטרקולר הפיצפון ,נחליף במכובד יותר.ההספק שהצגנו בסטייג 2 על טורבו ומנוע זהים לשלך (דיינו בישראל) עומד על 253 סוסים בריאים וגאים!

סטייג 2 + ,כבר עובר אצלנו את מחסום ה 300 כ"ס (גם הוא מדוד על דיינו בישראל) והיד עוד נטויה.

כל המוצרים במלאי....

נשמח לראות אותך אצלנו.

פורסם

בן בכ"ס המדוברים כאן ההבדלים הם זניחים ויורגשו רק בגבוהות כמעט ולא ניתן יהיה להבחין מי יותר חזקה או מי מגיבה טוב יותר בסלד ביניים ומי תתן תאוצה סופית גבוהה יותר (ובייננו חזקים יהיו ככל שיהיו כמה אנשים כאן {ולא אני לא זקוק לתשובה} יכולים להגיד בגאון שהם סגרו סקאלה עם הרכב ונסעו במהירות המקסילמית, אני בטוח שמעט מאוד אולי אפילו אף לא אחד)

מה שכן, ממה שאני קורא כאן בפורום מסתמן שכל ציפס מתנהג אחרת האחד ברוטאלי והאחר ליניארי וזה תלוי מה הוא מחפש בכלל, בקליאו הכח הוא ברוטאלי וזה כיף :twisted: אבל לא פרקטי

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אמרתי שלא יכולתי להרגיש מי יותר חזקה כי זה היה שני רכבים שונים לחלוטין.

מה שכן, האיביזה הרגישה מאוד חזקה בגלל החוסר משקל.

אלי/אביחי, מה מעלה עוד 50 כ"ס בסטייג' 2 +?

Got To love It

פורסם

השוואה קצת קשה אבל בכל אופן, אצלי באיביזה 20VT יש צ'יפ ריבו, הוא נכנס מאוד יפה וקשה לו להפתיע אותי.

בגולף GTI MK5, יש לי צ'יפ אפסולוט, הוא נכנס בהפתעה בכל הכוח וזה קצת מפחיד, אולי זה בגלל שאני עוד לא רגיל

לתיבה DSG במקום הגיר הרגיל שהיה לי עד היום.

על פניו האפסולוט מרגיש חזק מאוד אבל צריך להתרגל לכוח שהוא נותן במכת גז הראשונה.

הריבו יותר ידידותי והרצועת כוח שלו כנראה ארוכה יותר.

אבל שוב יכול להיות שזה בגלל שהDSG מוריד לי הילוכים ואני עדיין לא מוכן אליו ב-100%.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
השוואה קצת קשה אבל בכל אופן, אצלי באיביזה 20VT יש צ'יפ ריבו, הוא נכנס מאוד יפה וקשה לו להפתיע אותי.

בגולף GTI MK5, יש לי צ'יפ אפסולוט, הוא נכנס בהפתעה בכל הכוח וזה קצת מפחיד, אולי זה בגלל שאני עוד לא רגיל

לתיבה DSG במקום הגיר הרגיל שהיה לי עד היום.

על פניו האפסולוט מרגיש חזק מאוד אבל צריך להתרגל לכוח שהוא נותן במכת גז הראשונה.

הריבו יותר ידידותי והרצועת כוח שלו כנראה ארוכה יותר.

אבל שוב יכול להיות שזה בגלל שהDSG מוריד לי הילוכים ואני עדיין לא מוכן אליו ב-100%.

בוקר טוב.

ברכב אוטומטי עם גיר מתוחכם כשלך ,תוכל להשתמש בגיר ה DSG כמו בגיר רגיל .

העברה למצב S ,מאפשרת לך להוריד ולהעלות הילוכים מההגה והופכת את הרכב "לצפוי יותר".

אם תזדקק לעזרה והדרכה בנושא-נשמח לעזור.

חברת "GIAC" ארה"ב אותה אנו מייצגים בישראל ,מציעה תוכנה לגיר ה DSG :תוכל להנות מ : LAUNCH-CONTROL (במידה ואין לך),העברת הילוכים מהירה יותר ,שיפור הקפיצות המעצבנות בתחילת נהיגה ושליטה מוחלטת על העברות ההילוכים במצב S.

תוכנת המנוע של חברת "אפסולוט" ,חזקה יותר מאלו של מתחרותיה ,ותיקה יותר בישראל מכל מתחרותיה ,אמינה מאוד , "עצבנית " יותר ומיועדת לנהגים המחפשים ביצועים עודפים ותמורה גבוהה יותר לכסף(עלות\כ"ס).

לאלו מכם המחפשים את אפשרות הבחירה בין רכב "מתון" לעצבני ,נוכל להציע את הפתרון הבא:

תוכנת "אפסולוט" ל בוסט קונטרולר ,המאפשרת לנהג לבחור בין שני מצבי נהיגה (גדישה נמוכה וגדישה גבוהה).

אפשרות זאת מחייבת התקנת תוכנה+בוסט קונטרולר .

אפשרות שניה מציעה חברת GIAC המאפשרת לנהג לבחור בין מספר תוכנות שונות : מקורי,משופר,משופר+מתנול,הספק מוגבל ,תוכנה נגד גניבה.

התוכנה מגיעה בתוספת שלט המאפשר נייוד בין התוכנות.

לשאלך בן :

סטייג 2+ כולל החלפה לטורבו הייברידי והזרקת מתנול והתוצאה על דיינו הראתה: 277 כ"ס בגלגל (שזה מעל 300 במנוע) ו 44 קג"מ!

• תוכן חדש...