Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב,

היום התקשרתי לחברת הביטוח ע"מ לחדש את הפוליסה לרכב שלי,

נציג השירות טוען שהדגם הוא אחד מהרכבים הגניבים ביותר ב2011 ולכן לא רק שמחיר הפוליסה מרקיע שחקים,

ע"מ לחדש את הביטוח עליי להוסיף כספת למחשב המנוע.

הרכב המדובר הוא סיאט איביזה 2011, מנוע 1400 ברמת גימור ספורט, ידני.

הביטוח הוא לכל נהג מגיל 21.

המחיר שאני משלם כיום הוא 5100 ש"ח, המחיר שהוצע לי היום הוא 6600 ש"ח לא כולל עלות הכספת (עוד 400-600 ש"ח) .

המחיר נכון לביטוח מקיף + חובה. באמתחתנו אין תביעות, שלילות וכדומה ב3 שנים האחרונות.

האם הטענה הזו נכונה? למישהו יש המלצות על ביטוח אחר?

פורסם

הגיוני שלאחר מבצעי המכירות המאסיביים של סיאט איבגי זה שזה יהפך לרכב מאוד גניב (הרבה רכבים על הכביש=צורך גבוה בחלקי חילוף) ולכן יש הגיון בעליית מחירי הפרמייה, חברת הביטוח מפסידה כסף על רכב כזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ברשותך, אתייחס לחלק שבשאלתך - "מה עושים" ?

נסה לבדוק אצל סוכנים אחרים מהם המחירים והשווה. נסה לבדוק אצל קרובי משפחה / חברים שעובדים בארגונים גדולים (תע"ש, קופ"ח כללית וכיו"ב ) - לפעמים יש להם כל מיני הסדרים ומחירים יותר נוחים ואולי תצליח להשיג שם מחיר ו/או תנאים יותר נוחים.

alfa 156 2.5.

פורסם

חשוב להיזהר מקומבינות, כמו לעשות ביטוח על שם דוד או חבר שעובד בארגון שיש לו הסדר עם חברת ביטוח מסויימת ומחיר טוב. במקרה הזה יהיו המון בעיות בהפעלת הביטוח.

פורסם

בבדיקה שעשיתי על כל דגמי סיאט יש 2 בעיות ברכב.

הראשונה, הוא הפך גניב מאוד ובאמת אני לא מבין למה. יש גם רכבי יונדאי שנמכרים הרבה יותר ולא נהפכים לגניבים ומחיר הביטוח שלהם סביר.

דבר שני זה טוטלוסים : כנראה רוב הרכבים הנ"ל נוהגים עליהם נהגים צעירים ויש המון טוטלוסים.

כיום בחברות הביטוח זה הרכב הכי בעייתי וחלק דורשות איתוראן עליו + פרמיה גבוהה מאוד על מנת לכסות את ההפסדים על הרכב.

• תוכן חדש...