Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מקווה שאף אחד פה לא רכש 500 טויין אייר. 17K ש"ח התאדו בשניה לפי הקישור...

אל תדאג, דאגו לקטול אותה כמעט בכל הביקורות ה"מקצועיות" של האתרים בארץ, כך שנראה לי שהורידו את כל החשק למי שחשב לקנות אותה :-P

פורסם

לא זוכר שראיתי ביקורת בארץ על ה 500 הזו. מה שכן ראיתי הן ביקורות לא מחמיאות על האחות מלנצ'יה עם המנוע הזה. והמנוע הזה נקטל בשל רעש, ויברציות ועוד כל מיני כאלה. ואם אלו הטענות כלפי המנוע הזה, אני לפחות רגוע, על פיאט כזו נהגתי באיטליה ואחת מנקודות המשיכה היותר קוסמות של האוטו הזה היא המנוע הזה שמזכיר יותר מכל איך כשחלמנו כילדים על מכוניות ונהיגה בהן, זה הרעש לו ייחלנו. בובה של אוטו עם בובה של מנוע.

פורסם
ולמי לא הורידו את המחיר?

כמובן, לאטרקטיבית ביותר שבין מכוניות פיאט, ה-500 1.2.

וזה כל כך מקומם.

ה-500 יכול להיות הצלחה בארץ. אני בטוח שכל פוטנציאל רוכשי האלטו או ה-107 ישמחו לרכוש 500 במקום הפחיות הקטנות שלהם.

אם רק היה תמחור הגיוני אולי גם אני הייתי יכול להרשות לעצמי לרכוש אחת.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

מנוע הטווין אייר זה אותו מנוע שיש בלנצ'יה שלי.

המנוע הזה "זכה" לביקורת מאוד לא הוגנת מעיתונות הרכב בארץ.

אני מודה שאם הייתי קורא את הביקורות בטרם רכשתי את הרכב, לא הייתי קונה אותו.

ההבדל בין מה שכתוב לבין המציאות עצום ולמען האמת מעלה בי ספקות לגבי יכולותיהם של כתבי הרכב הישראלים.

פורסם

לא מזמן הם הציפו את המדיה בפרסומות למהדורת הבי-קולור המיוחדת. ללא פרוספקטים, ללא מכונית תצוגה אחת לרפואה, לפחות בת"א. חאפרים.

מדובר במהדורה מוגבלת של 50 יחידות שנמכרו על הנייר מראש.

אין מלאי ולכן אין גם רכב תצוגה- הכל נמכר עוד לפני שעלה לאוניה.

לגבי פרוספקטים, בחיפה היו..

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא זוכר שראיתי ביקורת בארץ על ה 500 הזו. מה שכן ראיתי הן ביקורות לא מחמיאות על האחות מלנצ'יה עם המנוע הזה. והמנוע הזה נקטל בשל רעש, ויברציות ועוד כל מיני כאלה. ואם אלו הטענות כלפי המנוע הזה, אני לפחות רגוע, על פיאט כזו נהגתי באיטליה ואחת מנקודות המשיכה היותר קוסמות של האוטו הזה היא המנוע הזה שמזכיר יותר מכל איך כשחלמנו כילדים על מכוניות ונהיגה בהן, זה הרעש לו ייחלנו. בובה של אוטו עם בובה של מנוע.

מסכים. עשיתי נסיעת מבחן על 500 מולטי אייר ופשוט לא הפסקתי לחייך. נכון רועש וקצת רועד בעמידה, אבל זה רעש עם בשר ואופי. מערכת stop&start עבדה מצויין עם גיר ידני ומערכת hill holder עובדת מצויין. (אחרי נסיעה בפנדה החדשה עם hill holder הבנתי שמערכת HAC בפיקנטו בכלל לא עובדת או עובדת ממש רע) בקיצור מאוד נהנתי. רציתי להזמין פנדה חדשה מולטי אייר, אבל החלטתי להישאר עם הפיקנטו עוד שנה - שנתיים. אני מפסיד יותר מידי כסף.

פורסם

הבראבו 1.4 TJET ב 99 אלף ש"ח זו אחת העסקאות המעניינות ביותר בקטגוריה

ועוד בגרסה הידנית, לא פחות.

כמה שאני מתגעגע לבראבו שהייתה לנו....

פורסם
וזה כל כך מקומם.

ה-500 יכול להיות הצלחה בארץ. אני בטוח שכל פוטנציאל רוכשי האלטו או ה-107 ישמחו לרכוש 500 במקום הפחיות הקטנות שלהם.

אם רק היה תמחור הגיוני אולי גם אני הייתי יכול להרשות לעצמי לרכוש אחת.

ה 500 ממש לא מתחרה ב 107. הפנדה כן. ה 107 והפנדה, כמו גם הפיקנטו והאלטו, הן מכוניות פרקטיות. הן לא מכוניות שאפשר להגדיר אותן "תכשיט" ואל תשכח שה 500 זה נסיון להחיות אגדה, בדומה למיני. לא רוצה להשתמש במילים "מכונית פרימיום" אבל הבנת למה אני מתכוון.

פורסם

תבחר:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4191642,00.html

http://cars.walla.co.il/?w=/4700/2525198/1246796/5/@@/media

http://www.themarker.com/markerweek/1.1684234

פורסם
הבראבו 1.4 TJET ב 99 אלף ש"ח זו אחת העסקאות המעניינות ביותר בקטגוריה

ועוד בגרסה הידנית, לא פחות.

כמה שאני מתגעגע לבראבו שהייתה לנו....

שם לב - הבראבו שנמכרת במחיר מבצע היא בעלת מנוע אטמוספרי ו90 סוסים . זה לא מנוע הtjet המוגדש . כנל לגבי האיבזור אינני יודע מהי רמתו . בכל מקרה המחיר מעניין למרות שלעולם לא ההיתי מוותר על המגדש בבראבו שלי:lol:

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

האבזור בבראבו כולל בעיקר:

6 כריות אויר, חשמול מלא- נעילה, 4 ח"ח, מראות. בקרת אקלים מפוצלת כולל פתח מיזוג ליושבים מאחור, ג'נטים מגנזיום 16", משענת יד, מערכת שמע MP3.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...