Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן שבסמל"ת יעשו את זה ויצטרפו למשחק המחירים. סמל"ת מוציאה מחירון חדש, כאשר הפנדה החדשה מוצעת במחיר של החל מ-66,990 ש"ח במקום 69,990 ש"ח ובשבוע המכירות ב-65,990 ש"ח.

מה שכן, אני לא מבין מדוע הם עדיין מתעקשים לדחוף את הגרנדה פונטו המיושנת ולא את ה-EVO המודרנית או נכון יותר לומר אנחנו רוצים EVO במבצע ולא גרנדה, אם מישהו בסמל"ת קורא את זה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפחתה מבורכת, גם אם לא דרמטית ברוב הדגמים.

לדעתי כבר פספסו את הרכבת, אבל נחיה ונראה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מישהו באמת יקנה את הפיאט פנדה הישנה בשביל לחסוך כ-3,000 שקלים ביחס לחדשה?

פיאט הציגו כבר דיי מזמן מתיחת פנים לפונטו איבו שדיי החזירה אותה לעיצוב של הגרנדה וביטלה את השפם השחור שהותקן על הפגוש של האיבו, לארץ משום מה זה לא הגיע עדיין.

לפונטו בהחלט יש מקום בשוק החם של הסופר מיני הידניות והזולות, מעניין עם איזה אבזור היא תוצע.

פורסם

נראה לי שהמחיר של הפנדה הישנה הוא סתם בשביל ציי רכב.

המחירים החדשים טובים יותר כמובן, אבל אני מקווה בשבילם שבזמן המכירה הם יהיו קצת גמישים.

emotion of motion

פורסם
ה3000 שקל לא יהרגו אף אחד שרוצה לקנות רכב חדש...

3000 זה ההפרש לפי המחירון החדש.

בימי מכירות הפער הוא כבר 7000 ש"ח. הפנדה הותיקה עולה 58990 והחדשה עולה 65990.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

66 זה מחיר גבולי לפנדה,הבעיה שהם עדיין מוכרים את הפנדה הישנה ולא יכולים לתמכר ב 62 את הפנדה החדשה,ובאמת,לא הגיע הזמן להפסיק עם הגרנדה ולתת מקום לEVO?? ולתת מנוע יותר נורמלי מה 1.2 67 כ"ס??

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ולמי לא הורידו את המחיר?

כמובן, לאטרקטיבית ביותר שבין מכוניות פיאט, ה-500 1.2.

ביני לבין עצמי אני תוהה עד מתי תמכור סמל"ת את ה-500 הבסיסית לחברות ליסינג ולחבריו של בר72 בירכא, תוך שהיא פוגעת אנושות במוניטין, בתדמית ובשמירת הערך של המכונית.

מתי יבין ה"גאון השיווקי" שיושב שם שהמכונית הזו מיועדת לצרכנים פרטיים - ושגרסת כניסה שלה ב-75K תזניק את גרף המכירות כלפי מעלה.

לא מזמן הם הציפו את המדיה בפרסומות למהדורת הבי-קולור המיוחדת. ללא פרוספקטים, ללא מכונית תצוגה אחת לרפואה, לפחות בת"א. חאפרים.

מזלם שיש להם את עומר והעקרבים השובבים שלו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הפונטו האוטומטית היא פונטו איוו.

הגרנדה פונטו מוצעת רק בגרסת 1.2 ידנית.

לידע כללי, עד ל-2010 גם הפונטו ספייס עדין נמכרה באירופה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...