Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם לא הבנתי מה השטות הזו.

לא שמעתי על LED הקפי. זה נשמע לי שטות. זה מיועד כדי להפחיד את הקונים של החברות האחרות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

זה טריק פרסומי ידוע ומוכר אפילו דיברנו עליו בפורום פעם אחת.

אני אביא לך שיטה מצוינת לדעת אם הטלוויזיה היא LED או שיש לה רק תאורת LED והיא בעצם LCD.

תסתכל על המחיר. טלוויזית LED אמיתית תעלה הון כסף.

פורסם

הון כסף? הגזמנו עם ההון לא?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא ממש הון אבל..., כלל אצבע - אם זה 3000-4000 ש"ח - זה לא באמת LED :)

לד זולה לדוגמא ב46" מתחילה מ8 אלף ש"ח.

LCD - חצי מזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

במדינה שמחזירים בזוקה במקום עודף, מרכיבים במוסך קופסאות שימורים במקום בוכנות

ומוכרים משקפי רייבן מזוייפות ברשתות במחיר של מקורי

, לא הייתי סומך על הכלל אצבע הזה.

פורסם

אם אתה קונה בחרטא ובניו מחסני שקר כלשהו - אז סבבה - אל תסמוך.

רוב החנויות קולנוע ביתי הרציניות - ממש לא ילכלכו את השם שלהן בשביל מסך כזה זול - ולרוב אגב - הם גם יוצאות באותו מחיר כמו הרשתות - או יותר זולות.

ברשתות (כמו אבי סופר לדוגמא) - צריך לבוא עם שיעורי בית ולדעת איזה דגם בדיוק להזמין - גם הם לא יתלכלכו בשטויות - אבל המוכרים אולי אין להם שמץ.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני אביא לך שיטה מצוינת לדעת אם הטלוויזיה היא LED או שיש לה רק תאורת LED והיא בעצם LCD.

תקרא את הקישור שנתתי. כל הטלויזיות המכונות LED הן טלויזיות LCD עם תאורת רקע LED, להבדיל מהדור הקודם בו תאורת הרקע היא פלואורסצנטית. הדיון הוא על שתי שיטות תאורת הרקע.

:turn-l:
פורסם

קצת סדר בדברים

כל מסך LED הוא מסך LCD, אין LED שהוא לא LCD

LCD - תצוגת גביש נוזלית, ההבדל היחיד הוא שהאור מתקבל מתאורת LED במקום מנורה פלורסנטית

2 שיטות: EDGE LED וFULL ARRAY LED

מעבר לעניין הזה יש דבר שנקרא LOCAL DIMMING שאומר בעצם שהטלויזיה יכולה לשנות עצמת הארה באזור מסוים במקום להשתמש בתעלות הארה שנותנות תוצאה פחות טובה

דבר חשוב נוסף: לא כל מסך LCD-LED טוב יותר ממסך LCD רגיל (וגם לא מכל מסך פלזמה אבל זה כבר סיפור אחר)

פורסם

בסה"כ שאלתי איפה אפשר למצוא מפרט המציין את סוג פריסת ה LED במסך, יענו EDGE או FULL ARRAY.

ולמה לעזאזל המידע הזה מוצנע/לא קיים באתרי מכירות ?

פורסם

מה בכלל השאלה, כי אתרי המכירות עילגים ברובם ומלאים בנתונים שלמען הסדר הטוב נקרא להם "לא הכי מדויקים".

כנס לאתר היצרן, מצא את הדגם הרלוונטי ושם תדע הכל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם לא תמיד מציינים.

הכי טוב זה לקרוא ביקורות.

http://www.televisioninfo.com

יש להם גם אתר זהה למצלמות וידאו ואני מתאר לעצמי גם לתחומים אחרים, הביקורות שם מקצועיות ומושקעות ברמה הזויה כמעט.

ככלל אצבע מסך עם full matrix ו-local dimming יתחיל מאיזור החמש ספרות.

דרך אגב, יש מסכים שהם matrix אבל בלי local dimming?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...