Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג חדש בן 17 עם התלבטות בין 3 רכבים:

1. פיאט פונטו ספייס 2004-2006, ידנית/רובוטית, 80 כ"ה ומעלה. התרשמתי ממנו מאוד בעניין של צריכת דלק, מראה חביב, אבל דווקא הבנתי שהביצועים לא בשמיים.

2. יונדאי גטס 2008+, ידנית, 1400 סמ"ק. הבנתי שמתחת לדגם של 2008 לא מומלץ לקנות גטס, מבחינת צריכת הדלק של המנוע ואמינות. אני מתכוון לקנות רכב שיעשה נסיעות של 40 ק"מ כמה פעמים בשבוע, ולכן אני לא סגור שגטס זו בחירה נכונה, היא גם יקרה לטעמי לרמה שלה.

3. פולקסווגן פולו 2003-2004, ידנית/רובוטית, 1400 סמ"ק. ממש קשה לי להאמין שאני אמצא פולו משנתון כזה עם קילומטראז' נמוך יחסית ובמצב טוב. אבל לפעמים יש מציאות. הבנתי גם שהתחזוקה וטיפולים של הפולו יקרים יחסית. לא יודע לגבי צריכת דלק.

התקציב הוא עד 25K. יש לי 30K ביד אבל 5 אלף שנותרו זה לביטוח חובה ומוסך אם יצטרך.

אם יש הצעות רכב אחרות, אני מעדיף שנתונים כמה שיותר חדשים, בעיקר בגלל שאני לא סובל את הרכבים שלפני מתיחת פנים שנראים כמו טרנטות. הפייבוריטית שלי כרגע זאת הפונטו.. הביעו את דעתכם :)

פורסם

1-נחשבת לחסכונית בקטגוריה,לא יקרה לאחזקה,ה80 כ"ס הוא רק בגירסת ELX,יש גם גיר ידני וגיר רציף.

2-די זריזה לאחר מתיחת הפנים,המנוע גם נהיה יותר חסכוני,להימנע מגרסת GLF עקב כרית אוויר אחת וחוסר ABS,נחשבת לאמינה וגם לא יקרה לאחזקה.

3-לפולו אין רובוט אלא גיר אוטומטי רגיל,לא יודע לגבי אמינותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
1-נחשבת לחסכונית בקטגוריה,לא יקרה לאחזקה,ה80 כ"ס הוא רק בגירסת ELX,יש גם גיר ידני וגיר רציף.

2-די זריזה לאחר מתיחת הפנים,המנוע גם נהיה יותר חסכוני,להימנע מגרסת GLF עקב כרית אוויר אחת וחוסר ABS,נחשבת לאמינה וגם לא יקרה לאחזקה.

3-לפולו אין רובוט אלא גיר אוטומטי רגיל,לא יודע לגבי אמינותו.

תודה רבה :) לפולו יש גם ידני לפי מה שראיתי.

אשמח לקבל עוד חוות דעת

פורסם

פיאט פונטו ספייס - הגיר הרובוטי לא מומלץ בכלל. הגיר הרציף טוב ממנו, גם אם הוא טיפ-טיפה פחות חסכוני בדלק. הביצועים לא בשמיים אבל לאף אחד משלושת הרכבים שציינת אין ביצועים מיוחדים. שים לב שבמהלך 2005 בוצעה בפונטו מתיחת פנים אז עדיף להתאמץ עוד טיפה ולקחת רכב מה"צורה החדשה".

יונדאי גטס - החלפת המנוע בגטס בוצעה במהלך שנת המודל 2006 ולא במהלך שנת 2008 כמו שציינת. לצערך הרב רוב (אם לא כל) הגטס הידניות נמכרו ברמת האבזור הבסיסית כך שאם תרצה ABS ויותר מכרית אוויר אחת תצטרך לחפש רכב אחר.

פולקסווגן פולו - אין רובוטי, רק ידני או אוטומטי רגיל. היא כנראה היקרה ביותר לאחזקה מבין השלושה אבל אם תחפש טוב תוכל למצוא מוסכים שיעזרו לעדן את המכה. חוץ מזה, מכונית סבירה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
פיאט פונטו ספייס - הגיר הרובוטי לא מומלץ בכלל. הגיר הרציף טוב ממנו, גם אם הוא טיפ-טיפה פחות חסכוני בדלק. הביצועים לא בשמיים אבל לאף אחד משלושת הרכבים שציינת אין ביצועים מיוחדים. שים לב שבמהלך 2005 בוצעה בפונטו מתיחת פנים אז עדיף להתאמץ עוד טיפה ולקחת רכב מה"צורה החדשה".

יונדאי גטס - החלפת המנוע בגטס בוצעה במהלך שנת המודל 2006 ולא במהלך שנת 2008 כמו שציינת. לצערך הרב רוב (אם לא כל) הגטס הידניות נמכרו ברמת האבזור הבסיסית כך שאם תרצה ABS ויותר מכרית אוויר אחת תצטרך לחפש רכב אחר.

פולקסווגן פולו - אין רובוטי, רק ידני או אוטומטי רגיל. היא כנראה היקרה ביותר לאחזקה מבין השלושה אבל אם תחפש טוב תוכל למצוא מוסכים שיעזרו לעדן את המכה. חוץ מזה, מכונית סבירה.

תוכל לסכם באיזה הכי מומלצת?

תודה רבה

פורסם

לדעתי זה יותר העדפה שלך,חסכונית? פיאט,זריזה? הגטס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...