Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להתקין בדלתות האחוריות רמקולים , אני לא מבין גדול באודיו.

בדלתות יש מקום לטויטר , ולרמקול 6.5 , האם כדאי להתקין רמקול לחוד וטויטר לחוד .

או רמקול עם טויטר מובנה עליו, איך תהיה איכות השמע יותר טובה.

ברכב קיימת מערכת RCD510 ,תואמת מקור.

אשמח לעזרתכם.

משה

פורסם

קומפוננט הוא סט שמשלב

מידבאס וטוויטר בניפרד

עם קרוס פסיבי שאליו מתחברים האלמנטים אשר תוחם את טווח התדרים בניהם

אם יש לך מקום לרמקול +מיקום יעוד לטוויטר בדלת

עדיפות לקומפוננט.

רמקול עם טוויטר עליו נקרא רמקול "קוואסלי"

באותה רמת מחיר ,ובנסיבות העניין {מיקום מובנה לטוויטר +מידבאס}

עדיפות לסט קומפוננט.

פורסם

היום הציע לי מתקין לא להשקיע ברמקולים בדלתות האחוריות, אלא לשפר את הרמקולים מקדימה לסט קומפוננט משודרג , מה דעתכם חברי הפורום. (אני נוסע ברכב בדרך כלל בלי נוסעים מאחור)

פורסם

סט קומפוננט משודרג ידרוש גם הגברה מה שאומר שתצטרך להוסיף מגבר וזה גורר אחריו גם מנחת.

ברור שיש עדיפות לשדרוג הסט הקדמי וכולם דוגלים בזה, השאלה היא כמה אתה מוכן להשקיע? בסכומים קטנים לפעמים זו לא האופציה הכי כדאית.

פורסם

אני לא מכיר את הרדיו דיסק שלך אז נגיד וכן תצטרך מנחת אחד נורמלי יעלה בסביבות 400 ש"ח פלוס מינוס, מגבר סביר 1000 וסט קומפוננט זה כבר נפרס למלא אופציות, מ600 ועד ל1500 ויש גם יותר יקר רק שזה יהיה אוברקיל לרכיבים שלך.

• תוכן חדש...