Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר הייתי צריך לעשות טסט לאוטו ועדיין לא עשיתי נסעתי ברכב יום למחורת (אני יודע שאסור אבל הייתי חייב) אז השאלה שלי ככה...אם התנגשו בי ואין לי טסט אבל יש לי ביטוח זה עדיין אפשרי? הביטוח יעשה לי בעיה כלשהי?

פורסם

אם תקרא את האותיות הקטנות בפוליסת הביטוח תראה שהביטוח תקף רק בתנאי ש...:

לנהג יש רשיון בתוקף

לרכב יש "טסט" בתוקף

ועוד כמה תנאים כאלה.

ולכן: אם תעשה תאונה, או ליתר דיוק אם תהיה תביעה, והביטוח יגלה שלא היה טסט - ושלא תטעה, הם בהחלט יבדקו - אז הם יגידו לך " 'צטערת אבל אנחנו לא משלמים".

האם להמשיך לנסוע במצב כזה? לשיקולך.

דני

פורסם
שבוע שעבר הייתי צריך לעשות טסט לאוטו ועדיין לא עשיתי נסעתי ברכב יום למחורת (אני יודע שאסור אבל הייתי חייב) אז השאלה שלי ככה...אם התנגשו בי ואין לי טסט אבל יש לי ביטוח זה עדיין אפשרי? הביטוח יעשה לי בעיה כלשהי?

כשאתה כותב "התנגשו", האם אתה מתכוון לאמר שכבר הייתה תאונה או שזו שאלה תיאורטית?

אם אירעה תאונה, דווח לחברת הביטוח.

אם אתה הצד הנפגע - אתה תובע את הביטוח של הרכב השני.

האם הרכב נפגע באופן שלא מאפשר לך לעבור טסט?

• ספונסר פורום
פורסם

אם יש לך פרטים מלאים של צד ג' אתה יכול להגיש תביעה לחברת הביטוח של הפוגע .

צור איתי קשר טלפוני העזור לך יותר 0546999223 אלי אמרן שמאי רכב

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...