Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף.

בתקופה שהייתי גר בחולון ועובד ביפו,

כל יום מינימום 70 שקלים על אוכל בחוץ.

בבוקר סמבוסק או שניים מאבולעפיה, תלוי ברמת הרעב.

אחרכך בצהריים לאפה שווארמה בחג' כחיל \ ארוחה בעאבד אל עובד \ שתי פיתות אצל דני מיהודה הימית,

תוסיף לזה פעמיים שתיה,

ותבין כמה כסף הייתי מוציא בחודש על אוכל.

אה, ואני גם מעשן.

לפעמים אין ברירה כמו שאונו טורבו אמר.

אבל כשיש לי ברירה,

כמעט בכל פעם אבחר בארוחה בבית \ במנגל על פני המסעדה בחוץ.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי נוהג לצאת לאכול ב BBB פעם בשבוע-יים, ערב אחד ישבתי שם עם חברים והזמנתי "לחם הבית" ב15ש"ח כי לא הגישו שומדבר שמזכיר לחם\פיתות עם המנה (לא זוכר כבר מה הזמנתי בדיוק), בקיצור, ב15ש"ח קיבלתי לחמניה קטנה ועלובה שבקושי מספיקה לבנאדם אחד (ואני ממש לא אוהב לאכול בצקים). באותו רגע חטפתי עצבים אבל בגלל החברים(לא נעים מולם) לא התחלתי לריב איתם שם, אבל הבטחתי לעצמי לא לאכול שם יותר!

כמו כן הלכתי לדף הפייסבוק שלהם והתלוננתי על המחיר הגבוה של הלחמניה, הם ענו "בלה בלה אנחנו נותנים שירות בלה בלה" ואפילו לא התנצלו ואו טרחו "לנחם" אותי. כמו כן ידעתי אותם שהם מנסים לחלוב בתוספות וזה לא הזיז להם, הסלטים שלהם עלובים, פלצניים ובכלל נראה כאילו עושים לך טובה. מגישים מנות דלות עם רטבים זולים בבקבוק פלסטיק (טחינה צריך לבקש במיוחד), מה שכן הם מכינים מעולה את הבשר (סניף אשדוד), אבל בשביל לאכול כמו שצריך(לשובע) שם צריך להזמין 2 מנות לפחות מה שבקלות יכול להגיע ל100ש"ח במידה ומזמינים גם שתייה. עם כל הכבוד, זו לא מסעדת גורמה, בשביל מזון צלוי ולא ממש מגוון לשלם כאלה סכומים? אקח את ארנקי למקום אחר.

כבר כמה חודשים רגלי לא דרכה שם והם הפסידו לא מעט כסף (גם מהחברים שהיו מגיעים איתי), אני עשיתי עליהם חרם ועומד בו בהצלחה.

חתימה בהשהיה

פורסם
נו זה בגלל שאכלת בשביל 2 אנשים :)

אחח, איפה הימים ההם באמת...

היום אני כמו ציפור :-(

לא נורא, עוד מעט נחזור לעשות חיל בעזרת השם והכיבה :-D:wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
מתי פעם אחרונה אכלת במקומות האלה?

להוציא את יום ראשון שבו יש מבצע 1+1 (אני מדבר עכשיו ספציפית על ה BBB בו אני אוכל בד"כ) , רוב הלקוחות של המקומות האלה הם מסטולים.

אנשים שחוזרים מפאבים , מסיבות , ורוצים לאכול מהר.

רוב העבודה שלהם היא מהלייט נייט , המטבח סוגר ב4 בבוקר , המלצריות מרוויחות טיפים יפהיפיים (שיכורים) , ובסילבסטר אפילו פתוחים עד 6 בבוקר. ביום העבודה היא חלשה

תרשה לי לא להסכים איתך.

אני אתחיל בגילוי נאות - אני שותף בסניף של BBB.

בוא נשים לרגע את ה-1+1 בצד. קשה להגדיר "רוב לקוחות". יש מגוון גדול מאוד של לקוחות לאורך השבוע. אחוז גדול מהם הם לקוחות חוזרים, שמתחברים לאוירה שהמותג מציע. גם מיקום של סניף יקבע לעיתים מתי השעות ה"חזקות" שלו ומתי פחות.

המבורגר כמו שלהם (אני יודע שיש טובים יותר , אני מדבר על המבורגר איכותי בכללי) רוב האנשים לא יודעים להכין.אני מסכים עם זה שהתרגלנו למחיר של 37 שקלים להמבורגר , וזה לא טוב , אני לא יודע מה לגבי השאר , אבל לי ולחברים שלי יש גבול שאנחנו מוכנים לשלם על אוכל מהיר , וכל העוד ההמבורגר בטווח הזה אנחנו נאכל שם וארוחה ב60 שקלים (עם טיפ) פעם ב זה לא נורא כמו שאתה מתאר את זה , עדיף מאשר להתחיל להכין את זה בבית , לא לכולם יש כח לטקס הזה ורק רוצים לאכול מהר וללכת, כל המצבים שתיארת הם מצבים שדורשים הכנה , זה לא לתפוס מגבת להניע ת'רכב ולסוע לים , זה לקנות להכין להעמיס לרכב ולסוע , גם אם תעשה את זה אצל הרוב זה לא יחזיק יותר מפעם ב אם בכלל. אני נגד לאכול כל יום בחוץ כי זה מתכון מהיר להתרוקנות הכיסים והצטברות השומן :) , אבל פעמיים בחודש לא נורא בכלל , ומה עם אשתך\חברה שלך? היא לא רוצה לצאת? כל היום תפתחו מנגלים בחצר? ותכינו אוכל בבית?

הקוטג' הוא מקרה שונה , מכיוון שאצל רוב האנשים הוא נתפס כמוצר יסוד (עזוב שהוא לא) , על דברים כמו קוטג' או לחם או חלב כן יפגינו כי הרוב המוחלט של האנשים צורך את זה , המבורגר פרימיום לא.

בתחום הזה ישנה השקעה אדירה בגיבוש חוויה לסועד מעבר לסתם לתקוע קציצה בתוך לחמנייה.

הרבה מסעדות יודעות להפיק אוכל טוב (שזה מובן מאליו - אין למסעדה זכות קיום אם היא תגיש אוכל לא טעים). כדי לדעת לצרוב דווקא את המותג שלך אצל הלקוח, ועל מנת שידע לבדל את הרגע שהוא יושב אצלך וירצה לחזור אליו, דרושה השקעה נכבדה מאוד, לא רק באיכות המזון אלא גם באוירה שאתה יוצר עבורו ובקשר שלך איתו גם כשהוא בבית.

על מנת שלקוח יכנס למסעדה, וירגיש ביציאה ממנה שגם היה לו טעים וגם הוא העביר את הזמן שלו בכיף, יש מערך של עשרות אנשים שדואגים, כל אחד בתחומו, שהכל יזרום חלק ובלי תקלות.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

בתור אחד שעוסק בתחום המזון ומשקאות ומתמחה בקפה אני יכול לספר לך שאתה טועה בגדול.

אותו מקום שמייצר את המנה שלך ב27 שקל שזה מאוד זול שתדע הוא מרוויח אולי 3 שקלים נטו.

לייצר את המנה הזאת אתה צריך לחשב קרוב ל70 פרמטרים, סתם בקצרה: הבשר, החשמל והגז בהכנה, הלחמניה, הרטבים, שטיפת הכלים או החד פעמי, האריזה, המפיות, עלות כוח האדם קרוב ל 4 עובדים, השכירות, הנייר של החשבונית, המסים, השכירות, הארנונה המטורפת קרוב ל4000 שקל למטר בשנה, הפרסום, ועוד ועוד...

ואתה יודע מה, אני סקפטי אם באמת אחרי כל זה הם מרוויחים 3 שקלים נטו.

שאני מוכר כוס קפה עלות הייצור שלה מסתכם ב7.5 שקלים בממוצע ואני סביב ה10 שקלים.

אני גם חשבתי כמון פעם, אך שאתה בא מבפנים ואני מנהל בית קפה סטודנטיאלי אני יודע בדיוק עלות של כל בוחשן או כל יחידת סוכר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אתסתכל בקולנוע את מחיר הפופקורן והשתיה, ועוד אוסרים עליך להכניס שתיה ופופקורן שקנית בשליש מחיר במסעדה ליד הקולנוע. יצאנו 3 אנשים לסינמה סיטי, לקחנו כל אחד קולה ופופקורן אחד גדול לכולנו, יצאנו באיזה נזק של 70 שקלים לאדם... במחיר הזה אני דופק ארוחה בבורגוס

ככה זה לקוח שבוי.

באמת? בסינמה סיטי כבדרך קבע אנחנו נכנסים עם חטיפים ושתיה מהבית.

כנ"ל קורה חופשי גם ביס פלאנט.

מה שכן - פופקורן אנחנו עדיין קונים שם מתוך הכיף של פופקורן חם ממכונה כזו (ומדי פעם נאצ'וס)

לא נתקלתי בקולנוע בשנים האחרונות שזה לא היה ככה.

פעם היו באמת קולנועים שהיו אוסרים הכנסת אוכל ושתיה מהבית , ואפילו ההפסקות באמצע מיועדות היו רק לשחרר אותך ללובי הסגור איפה שהקיוסק שלהם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יניב , אתה יכול להגיד לי בלב שלם שעיקר העבודה מתבצעת במהלך היום ולא מתחילת הערב בערך אך בעיקר בלייט נייט?

הייתה תקופה שהייתי מגיע כמעט כל שבוע לאכול בסניף אשדוד בBBB בלילות , והמקום עמוס , לא עד אפס מקום , אבל עמוס ועם תחלופה גבוהה , לא סתם המטבח פתוח עד 4 בבוקר.

אני לא בעסקי המזון , וחלילה לא אומר לך איך לנהל עסק , אני אומר לך מה עובר לי , לחברים שלי , ועוד אנשים שאני מכיר ודיברתי איתם פה ושם על אוכל (גם לא מומחים).

האווירה היא לא בראש סדר העדיפויות , היא חשובה , אבל אם השירות הוא לא גרוע , זה לא DEAL BRAKER , האוכל כן , בבלאק באשדוד היה שירות מצויין אבל לא אחזור לשם לעולם כי האוכל היה גרוע ומעליב.

בקשר למיקום אני מסכים מבחינת לקוחות חולפים אבל לקוחות שמכירים יטרחו להגיע לסניף איפה שלא יהיה בעיר , במיוחד ברשת גדולה כמו הBBB

קודם האוכל , אח"כ המחיר , אח"כ השירות , ואח"כ האווירה.

אני מסכים שיש השקעה , אבל ברגע שהאוכל טוב כל כך והשירות הוא לא מחפיר לי כלקוח לא כל כך אכפת מהחוויה , עובדה , בכל הפעמים שאני אוכל בסניף אשדוד (והיו המון עכשיו קצת פחות משיקולים שונים) הגישו לי ולחבריי רק פעם אחת או פעמיים צ'ייסרים על חשבון הבית או טבעות בצל. כלקוח במקום שירות אעדיף מחוות כאלה ולדעת שאני חשוב מאשר חוויה או מקום מעוצב , ברגע שהבאת לי צ'ייסר איך שנכנסתי לסניף אני מרגיש חשוב ורצוי וזה גורם לי לחזור שוב ולתת טיפים גדולים יותר.

אבל ככה אני אחזור בכל מקרה רק כי הבשר מנצח והמחיר טוב.

לא טענתי שאין הצדקה לסניפים ולאוכל הזה , אני בעד , לא במינון גבוה , אבל בעד , בקשר למחירים זה כבר משהו אחר אני גם לא מוחה כי זה מותרות בשבילי ומתי שמתאפשר אני מגיע לאכול

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

DOSCAPE

פה אתה עוד מרגיש שהכינו לך לחמניה , נסה להכנס לבר ולהזמין את הדבר המדהים הבא

"נאצ'וס" או נאצ'וס מקסיקני.

לוקחים לך מעל 20 שקלים , שופכים רוטב לקערה , לוקחים עוד קערה ופותחים לתוכה שקית או 2 של דוריטוס , לא צוחק.

פעם ראשונה שהזמנתי חשבתי יהיה משהו יפה וטעים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

גדול! אז הוא גם קמצן, גם חרטטן וגם סנילי... לא נורא :roll:

כל הגאונים שמחשבים את עלות המוצר וחושבים שגונבים אותם.

תנסה להרים עסק ואז תבוא להתלונן... אתה תגלה שהמחירים יקרים בגלל שהמדינה שוחטת את בעלי העסקים במיסים ישירים ועקיפים :x

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
רוני, לפני פסח זה היה 22 שקל,

בפסח שיפצו ומיתגו מחדש והופ המחיר עלה ל27.

ואני שואל למה?

והלוואי שהקהל יצביע ברגליים.

לא מאחל להם לסגור,סך הכל פרנסה של בן אדם, אבל אולי ירדו קצת לעם ויחזרו למחיר ישן נושן

אז איך השרשור בו התלוננת על המחיר בפעם הקודמת הוא מלפני פסח?

חוץ מזה, תרחיב אופקים קצת. נראה שאתה תקוע על ההמבורגר הספציפי. איך תעבור לעפולה אם אתה לא יכול לאכול במקומות אחרים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
כנ"ל בקולנוע בלב המפרץ. כרטיס עם פופקורן ושתיה בינוניים עולים יותר מ70 ש"ח. כבר עדיף ללכת לVIP, ב100 ש"ח ויש לך אוכל ושתיה חופשית וכורסאות נוחות.

באמצ"ש כרטיס ל-VIP עולה 79 ש"ח, ואז בכלל אין שאלה מה יותר שווה..

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
יניב , אתה יכול להגיד לי בלב שלם שעיקר העבודה מתבצעת במהלך היום ולא מתחילת הערב בערך אך בעיקר בלייט נייט?

זו נקודה מורכבת.

ישנם המון פרמטרים שקובעים נפח תנועה לפי שעות. חלקם קבועים (מיקום, יום בשבוע, עונה, תפריט לילה, חניה חופשית בקרבת מקום, וכד'). חלקם משתנים (מזג אויר, משחק משודר או אירוע טלוויזיוני, אירוע אחר בקרבת מקום, חג או יום חופש, ולפעמים סתם קהל מסוים שיושב בפנים ומושך קהל אחר).

אם היה לך כלי לקבוע מראש כמה אנשים יהיו במסעדה בכל רגע נתון ובאופן מדוייק, זה היה שווה המון כסף. (ובאותו הקשר - אישתי סטטיסטיקאית. בגדול, זה מה שהיא עושה כמקצוע).

האווירה היא לא בראש סדר העדיפויות , היא חשובה , אבל אם השירות הוא לא גרוע , זה לא DEAL BRAKER , האוכל כן , בבלאק באשדוד היה שירות מצויין אבל לא אחזור לשם לעולם כי האוכל היה גרוע ומעליב.

בקשר למיקום אני מסכים מבחינת לקוחות חולפים אבל לקוחות שמכירים יטרחו להגיע לסניף איפה שלא יהיה בעיר , במיוחד ברשת גדולה כמו הBBB

קודם האוכל , אח"כ המחיר , אח"כ השירות , ואח"כ האווירה.

אני מסכים איתך לגבי מרכיבי סדר העדיפויות, אבל בתור בעל עסק, ברור לי שבסופו של דבר, לי אין את הפריבילגיה לדרג סדרי עדיפויות. כל אחד מארבעת הפרמטרים שציינת חייב כל הזמן להיות מקסימלי. אם אני אפשל באחד מהם, אתה, או מישהו אחר, לא תחזרו.

זה לא ילד בן 16 שמוכר לך קציצה בעמידה באוירת פס נע. אם משהו יגרום לך אי נוחות, אני בתור נותן שירות לא עמדתי ביעד שלי.

אני מסכים שיש השקעה , אבל ברגע שהאוכל טוב כל כך והשירות הוא לא מחפיר לי כלקוח לא כל כך אכפת מהחוויה , עובדה , בכל הפעמים שאני אוכל בסניף אשדוד (והיו המון עכשיו קצת פחות משיקולים שונים) הגישו לי ולחבריי רק פעם אחת או פעמיים צ'ייסרים על חשבון הבית או טבעות בצל. כלקוח במקום שירות אעדיף מחוות כאלה ולדעת שאני חשוב מאשר חוויה או מקום מעוצב , ברגע שהבאת לי צ'ייסר איך שנכנסתי לסניף אני מרגיש חשוב ורצוי וזה גורם לי לחזור שוב ולתת טיפים גדולים יותר.

אבל ככה אני אחזור בכל מקרה רק כי הבשר מנצח והמחיר טוב.

לא טענתי שאין הצדקה לסניפים ולאוכל הזה , אני בעד , לא במינון גבוה , אבל בעד , בקשר למחירים זה כבר משהו אחר אני גם לא מוחה כי זה מותרות בשבילי ומתי שמתאפשר אני מגיע לאכול

תחשוב על זה, אתה תחזור לא רק בגלל צ'ייסר. אתה תחזור כי בפעם הבאה שיתחשק לך המבורגר (או משהו אחר - יש יותר מזה), אתה תזכור שבפעמים הקודמות היה לך נעים וטעים. אם זה צ'ייסר, או מוזיקה טובה, או שלילדים שלך היתה תעסוקה בחדר משחקים, או שהכל ביחד. זו בדיוק הפילוסופיה מאחורי זה, ואתה לא תאמין כמה השקעה ותחזוקה היא דורשת.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...