Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעד לעשות שביתה.

לא הולכים לאכול בחוץ. לא קונים מוצרים יקרים ביותר. עד שירדו המחירים.

מחליטים על רשת מסעדות (לדוגמא מקדונלד / המבורגרים למניהם). ומעכשיו חודש לא קונים.

אתה חושב שילך?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חשבתי ששמים בכלא על הברחת אורניום.

טוב, מה אני אגיד, אני מקווה בשבילך שהוא היה מועשר.

אתה טוב אתה :lol::lol::lol:

איפה הכי עים בקיצור? מוזס, BLACK, אג אדיר או BBB?

בלאק, מומלץ להוסיף חזה אווז מעל, יאמי :-D

באגאדיר ומוזס לא יצא לי לאכול...

וכמובן - שהכל תלוי בסניף,

בבלאק רמת החייל אכלתי 330 גרם, אחריו 160 אם איני טועה (אולי הקטן יותר זה 120),

וצלחת קנפיים מרוב שהיה טעים.

בבלאק בב"ש נחלתי אכזבה בהשוואה לתל אביב, והרומן הסתיים בקציצה הראשונה :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
תגידו, אני, כצרכן פרטי יכול לקנות מהם 3.5 קילו?

מצטרף לשאלה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
מצטרף לשאלה.

וודאי וודאי

עובדים כל יום מ8 בבוקר עד 17:00, נא להתקשר לפניי שמגיעים, המזכירה תכין את ההזמנה.

ההמבורגרים מחזיקים מעמד חודשיים בפריזר, וניתן לקנות אך ורק בשרוול של 3.5 קילו.

המבורגר רגיל שוקל 150 גרם וכבש שוקל 250 גרם.

תעשו חישוב כמה יוצא בשרוול, אני קניתי לפני שנתיים וקצת, והיה ממש בסדר.

חצי דקה סגירת הבשר על מחבת לוהט ואז הופ למנגל נייד שאני שם בחלון וזהו.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755582

תענוג.

והלוואי שאנשים ידירו את רגלייהם כמו שסאונדמן אומר.

לקוטג' ב50 אגורות יותר כל העולם ואישתו עמד על הרגליים אבל להאכיל את המשפחה מחוץ לבית במחיר שערורייתי, זה אפשר ואף אחד לא פוצה פה.

אני ומשפחתי מדירים רגלינו מהמקום הזה. אין לנו כסף מיותר. וזה מאוד לא פר שלא עקב כך שהם החליטו לשלם יותר לגרילמן או לקנות בשר איכותי יותר הם העלו את המחיר.

העלו את המחיר בשביל לשלם על המיתוג החדש וכל מיני קופסאות קרטון מוזרות שאין לאף אחד צורך בהם.

ולגבי BBB ובלאק, אלו מסעדות שלפי דעתי נפתחו כפרימיום של הפרימיום המבורגר.

בורגרס בר התחילה כרשת שונה וטעימה יותר מבורגר ראנץ ועם הזמן האף עלה למעלה ואיתו גם המחירים. על זה אני כועס.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אלעד, לפי התגובות אתה מבין למה הם העלו את המחיר בכ- 20 אחוז. כי יש מספיק אנשים שישלמו.

ביום שאנשים יפסיקו לשלם כל מחיר. ״כי אין מה לעשות, מה לא תקנה?״, אז אולי תראה מחירים שמפסיקים

לעלות. או חו״ח יורדים.

פורסם

כמה חזירות!

איפה הימים שזה עלה 19 שקל,אפילו 23 שקל אני מוכן לקבל.

אבל מה, אני צריך לשלם על זה שהם משפצים את הרשת שלהם כל שני וחמישי?!

וממתגים אותה מחדש?!

אני לא אוכל שם יותר,יעשה בבית,

יותר עדיף לי.

ברוך הבא למדינת ישראל, ארץ חולבת האזרח ומוצצת המיסים.

כשתהיה בעל עסק עצמאי במדינת ישראל - כנראה שתבין. עד אז, כל ההסברים הם לשווא (פשוט חבל על המקלדת).

שא ברכה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למען הגילוי הנאות, הפעם האחרונה שאכלתי באחד מן המקומות הנ"ל הייתה לפני קרוב ל 4 שנים.

מאז, כמו שאתם אומרים, שיחפשו את החברים שלהם :wink:

משכורת מינימום היא בסביבות ה 20 וקצת שקלים,

יוצא שרוב הלקוחות של המסעדה הזו (צעירים בגילאי העשרה עד העשרים המאוחרות),

מחליפים 3 שעות עבודה בהמבורגר.

(כמובן שלא כולם בגילאים האלו, ולא כולם מרוויחים שכר מינימום, אבל זה עדיין מגוכח).

למה אנשים ממשיכים לשלם?

כי הם לקוחות שבויים. (לפחות מבחינה מסויימת, כך אני מאמין)

התרגלו לחפש לפרוק עול בכל מקום אפשרי כתוצאה מהמציאות בה אנחנו חיים,

אז מה, לא נאכל המבורגר כשמתחשק לנו,

ומה, לא נטוס לקלאב בטורקיה כדי לנקות את הראש,

ומה, לא נתפנק ברכב חדש, כי דיי כבר כמה אפשר להיות טרוד כל היום מבלי לקנות משהו לעצמי.

אז כשבא לו לאכול המבורגר, הוא יצא ויאכל אותו גם אם הוא יעלה 120 שקלים ולא 60,

כי הרבה מעבר לזה שזו סעודה, זה סוג של בילוי בשבילו.

אם מסתכלים על זה כאוכל,

אין שום סיבה לא להכין את אותו המבורגר בדיוק, בבית, באחוז מגוכח מהעלות במסעדה עצמה.

אין גם שום סיבה לא להפוך איזה סטייק טוב על המנגל בחצי מחיר...

אבל כשזה נתפש כבילוי, או "יציאה" אם תרצו, יש לזה ערך מוסף שבשבילו אנשים מוכנים לשלם יותר.

בגלל זה הם גם משקיעים במיתוג ובקופסאות הקרטון המיותרות.

אנשים רוצים לבוא ו"להרגיש במקום על רמה",

הם רוצים שהכל יראה נוצץ בסגנון מסעדת בוטיק ניו-יורקית,

כשהם באים לפזר כסף עם חברה שלהם כשהם לבושים בהופעה בעלת תג מחיר ארבע ספרתי :wink:

מבחינתי מקום על רמה זה הביתן של דני ביפו מאחורי רחוב יפת \ יהודה הימית למי שמכיר :wink::-D

או להבדיל, איזה פיסת אנטריקוט או סינטה טובה שנצלית על המנגל,

בזמן שאתה ב"מקום על רמה" משלך, על כיסא ים עם בירה,

בצל העץ בגינה שליידו עומד המנגל.

הכל תלוי במהי נקודת המוצא שלך לדעתי.

כמובן, שתמיד יש את האנשים שבאמת רק רוצים לאכול המבורגר טעים,

ופשוט לא יודעים להכין \ לבשל לבד.

אבל הרוב לא עונים להגדרה הזו,

הרוב או עצלנים או מוכנים שיחלבו אותם וישלמו כל סכום כסף שידרשו מהם,

בעבור הזכות לשבת ולאכול \ לצאת לקולנוע \ לשחות בבריכה \ כל דבר אחר,

שמחירו האמיר בעשרות אחוזים לאורך השנים האחרונות.

DOESN'T WORK HARD

פורסם
למען הגילוי הנאות, הפעם האחרונה שאכלתי באחד מן המקומות הנ"ל הייתה לפני קרוב ל 4 שנים.

מאז, כמו שאתם אומרים, שיחפשו את החברים שלהם :wink:

משכורת מינימום היא בסביבות ה 20 וקצת שקלים,

יוצא שרוב הלקוחות של המסעדה הזו (צעירים בגילאי העשרה עד העשרים המאוחרות),

מחליפים 3 שעות עבודה בהמבורגר.

אין שום סיבה לא להכין את אותו המבורגר בדיוק, בבית, באחוז מגוכח מהעלות במסעדה עצמה.

אין גם שום סיבה לא להפוך איזה סטייק טוב על המנגל בחצי מחיר...

הכל תלוי מה נקודת המוצא שלך לדעתי.

תגיד לי , נראה לך שמישהו חוזר עם 4 חברים ממסיבה שיכור מהת*ת ב3:00 בבוקר יפתח עכשיו מנגל בחצר או יתחיל לבשל בבית?

קחו 55 שקל תביאו לי המבורגר שתיה וצ'יפס ושלום עליכם.

אם אני אתחיל להסתכל על כל דבר שאני קונה כנגד שעת עבודה , אני לא אקנה בסוף כלום , זו לא הדרך לדעתי , נכון שזה 3 שעות אבל אני לא אוכל במקום כזה כל יום לכן גם אני לא מסתכל על זה פר שעה.

לא כולם יודעים או רוצים להכין המבורגר , בטח שלא כמו במסעדות האלו או מסעדות יקרות יותר

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כל הכבוד, מצאת עוד דוגמה שנופלת בהגדרה של "מקרים יוצאי דופן" :wink:

כמו שהאחד לא יודע להכין,

כך השני שיכור מהת*ת, ואפילו אם ינסה, סביר להניח שישרוף את עצמו \ את ההמבורגר :lol::wink:

יש מקרים שבהם בהחלט אפשר להגיד שזה הגיוני לאכול שם.

וכן, לפעמים גם "סתם בא לי לצאת" זה הגיוני, אף אחד אמר שאסור להתאוורר,

שיהיה רק לבריאות לכולם.

אבל, בין זה לבין התופעה שתיארנו יש הבדל,

יש אנשים שכדרך קבע, אוכלים במקומות האלו.

לא בגלל שהם חזרו שיכורים ממסיבה,

ולא בגלל שאין להם כוח להכין.

פשוט בגלל שהם קיבלו מזמן את רוע הגזירה,

ובכל פעם שיעלו את המחיר הם פשוט ימשיכו לומר לעצמם "איזו ברירה יש לי, מה, לא אשלם?"

לא.

לא אשלם.

אם היו עושים כאן פעם אחת חרם צרכנים ראוי,

פעם אחת,

כל הקרנבל הזה היה נגמר.

ולא, למחות על מחיר הקוטג' זה לא חרם צרכני אמיתי.

אנחנו צריכים לצאת וללמוד מהאמריקאים והאירופאים איך להתנהג בקטעים האלו.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

מתי פעם אחרונה אכלת במקומות האלה?

להוציא את יום ראשון שבו יש מבצע 1+1 (אני מדבר עכשיו ספציפית על ה BBB בו אני אוכל בד"כ) , רוב הלקוחות של המקומות האלה הם מסטולים.

אנשים שחוזרים מפאבים , מסיבות , ורוצים לאכול מהר.

רוב העבודה שלהם היא מהלייט נייט , המטבח סוגר ב4 בבוקר , המלצריות מרוויחות טיפים יפהיפיים (שיכורים) , ובסילבסטר אפילו פתוחים עד 6 בבוקר. ביום העבודה היא חלשה

המבורגר כמו שלהם (אני יודע שיש טובים יותר , אני מדבר על המבורגר איכותי בכללי) רוב האנשים לא יודעים להכין.

אני מסכים עם זה שהתרגלנו למחיר של 37 שקלים להמבורגר , וזה לא טוב , אני לא יודע מה לגבי השאר , אבל לי ולחברים שלי יש גבול שאנחנו מוכנים לשלם על אוכל מהיר , וכל העוד ההמבורגר בטווח הזה אנחנו נאכל שם וארוחה ב60 שקלים (עם טיפ) פעם ב זה לא נורא כמו שאתה מתאר את זה , עדיף מאשר להתחיל להכין את זה בבית , לא לכולם יש כח לטקס הזה ורק רוצים לאכול מהר וללכת, כל המצבים שתיארת הם מצבים שדורשים הכנה , זה לא לתפוס מגבת להניע ת'רכב ולסוע לים , זה לקנות להכין להעמיס לרכב ולסוע , גם אם תעשה את זה אצל הרוב זה לא יחזיק יותר מפעם ב אם בכלל. אני נגד לאכול כל יום בחוץ כי זה מתכון מהיר להתרוקנות הכיסים והצטברות השומן :) , אבל פעמיים בחודש לא נורא בכלל , ומה עם אשתך\חברה שלך? היא לא רוצה לצאת? כל היום תפתחו מנגלים בחצר? ותכינו אוכל בבית?

הקוטג' הוא מקרה שונה , מכיוון שאצל רוב האנשים הוא נתפס כמוצר יסוד (עזוב שהוא לא) , על דברים כמו קוטג' או לחם או חלב כן יפגינו כי הרוב המוחלט של האנשים צורך את זה , המבורגר פרימיום לא.

פורסם

לא כולם יודעים או רוצים להכין המבורגר , בטח שלא כמו במסעדות האלו או מסעדות יקרות יותר

אז לומדים.

זה נכון שכשאתה באמצע בילוי או סתם עם חברים כנראה שלא תגיד להם תו"כ בירה בפאב "חבר'ה בואו אלי, אני מדליק את המנגל / גז ומכין לכם המבורגר מטורף", ואז אולי המחיר מוצדק - אבל ברמת העיקרון, אם אתה רוצה המבורגר טוב, אין כמו להכין בבית.

אז בפעמיים הראשונות יוצאת לך סתם קציצה, שבמקרה גם יצאה בצורה עגולה - אבל לאט לאט לומדים...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מתי פעם אחרונה אכלת במקומות האלה?

להוציא את יום ראשון שבו יש מבצע 1+1 (אני מדבר עכשיו ספציפית על ה BBB בו אני אוכל בד"כ) , רוב הלקוחות של המקומות האלה הם מסטולים.

אנשים שחוזרים מפאבים , מסיבות , ורוצים לאכול מהר.

רוב העבודה שלהם היא מהלייט נייט , המטבח סוגר ב4 בבוקר , המלצריות מרוויחות טיפים יפהיפיים (שיכורים) , ובסילבסטר אפילו פתוחים עד 6 בבוקר. ביום העבודה היא חלשה

המבורגר כמו שלהם (אני יודע שיש טובים יותר , אני מדבר על המבורגר איכותי בכללי) רוב האנשים לא יודעים להכין.

אני מסכים עם זה שהתרגלנו למחיר של 37 שקלים להמבורגר , וזה לא טוב , אני לא יודע מה לגבי השאר , אבל לי ולחברים שלי יש גבול שאנחנו מוכנים לשלם על אוכל מהיר , וכל העוד ההמבורגר בטווח הזה אנחנו נאכל שם וארוחה ב60 שקלים (עם טיפ) פעם ב זה לא נורא כמו שאתה מתאר את זה , עדיף מאשר להתחיל להכין את זה בבית , לא לכולם יש כח לטקס הזה ורק רוצים לאכול מהר וללכת, כל המצבים שתיארת הם מצבים שדורשים הכנה , זה לא לתפוס מגבת להניע ת'רכב ולסוע לים , זה לקנות להכין להעמיס לרכב ולסוע , גם אם תעשה את זה אצל הרוב זה לא יחזיק יותר מפעם ב אם בכלל. אני נגד לאכול כל יום בחוץ כי זה מתכון מהיר להתרוקנות הכיסים והצטברות השומן :) , אבל פעמיים בחודש לא נורא בכלל , ומה עם אשתך\חברה שלך? היא לא רוצה לצאת? כל היום תפתחו מנגלים בחצר? ותכינו אוכל בבית?

הקוטג' הוא מקרה שונה , מכיוון שאצל רוב האנשים הוא נתפס כמוצר יסוד (עזוב שהוא לא) , על דברים כמו קוטג' או לחם או חלב כן יפגינו כי הרוב המוחלט של האנשים צורך את זה , המבורגר פרימיום לא.

לפני כמעט 4 שנים, עכשיו אני מבין מה פספסתי :wink:

לא תיארתי ארוחת בורגר \ כל דבר אחר ב 60 שקלים כדבר רע כשהיא באה פעמיים ואפילו שלוש בחודש.

אבל כשהיא באה פעמיים או שלוש בשבוע, זה רע מאוד.

גם מהבחינה הפיננסית, ובעיקר, כמו שאמרת מהבחינה הבריאותית.

ובנוגע לשאלתך, כן :wink:

אמנם לא תמיד, כי שוב, כמו שאמרתי גם היציאה למסעדה היא חוויה בפני עצמה ( ע"ע קאסה דה ברזיל :viking:)

אבל אני בהחלט נהנה יותר ממנגל \ מדורה עם פוייקה \ בישול של ארוחה מושקעת בבית,

מאשר מלצאת למסעדה (שוב, מלבד אותם המקרים יוצאי הדופן).

גם בגלל שאני נהנה מתהליך ההכנה עצמו, זו לא טרחה בשבילי אלא חלק מהכיף,

וגם בגלל שתמיד הייתי בחור שאוהב אוכל של אמא :wink:

DOESN'T WORK HARD

פורסם
אז לומדים.

זה נכון שכשאתה באמצע בילוי או סתם עם חברים כנראה שלא תגיד להם תו"כ בירה בפאב "חבר'ה בואו אלי, אני מדליק את המנגל / גז ומכין לכם המבורגר מטורף", ואז אולי המחיר מוצדק - אבל ברמת העיקרון, אם אתה רוצה המבורגר טוב, אין כמו להכין בבית.

אז בפעמיים הראשונות יוצאת לך סתם קציצה, שבמקרה גם יצאה בצורה עגולה - אבל לאט לאט לומדים...

הכוונה הייתה שזו מטרת המסעדות האלו , FAST FOOD עם קצת סטייל ולא לאכול מדוכן בחוץ , ולא נורא פעמיים-3 בחודש להוציא 60 שקלים על ארוחה , מי שידו משגת כמובן , זה שזה יכול לצאת הכי טעים בעולם זה נכון , וגם אפשר ללמוד , אבל לא כולם ממש רוצים , כי כמו שאמרתי , זה עבודה וזמן ויש אנשים שרק מעניין אותם לקבל את האוכל מהר.

BELAVIE , אני לא מכיר מקרה קיצון של פעמיים שלוש בשבוע שאוכלים בחוץ (על חשבון הסועד , לא ארוחה ממומנת)

• תוכן חדש...