Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסניף BBB במזר ראשון האיכות לא בשמיים, אבל תמיד קיבלתי את אותו הדבר בדיוק!

מבחינתי תמיד ידעתי מה אני אקבל וזה היה פלוס גדול אצלי, כל פעם שרציתי מידת צליה מסויימת היא הגיעה ולא משנה שהיתי שם 50 פעם היא תמיד נשארה זהה, והבשר נשאר זהה והמקום שמר על רמה קבועה באוכל שהוא הגיש.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון, גם זה מאוד חשוב.

הכי מבעס לנסוע במיוחד למקום בשביל מנה שאתה אוהב,

ואז לגלות שאתה לא כ"כ אוהב אותה הפעם כי מסתבר שמישהו "קצת שכח" את תהליך ההכנה,

הזמין חומרי גלם "קצת" פחות איכותיים או כל סיבה אחרת...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תחשוב על זה, אתה תחזור לא רק בגלל צ'ייסר. אתה תחזור כי בפעם הבאה שיתחשק לך המבורגר (או משהו אחר - יש יותר מזה), אתה תזכור שבפעמים הקודמות היה לך נעים וטעים. אם זה צ'ייסר, או מוזיקה טובה, או שלילדים שלך היתה תעסוקה בחדר משחקים, או שהכל ביחד. זו בדיוק הפילוסופיה מאחורי זה, ואתה לא תאמין כמה השקעה ותחזוקה היא דורשת.

מזווית הראייה של הבטן שלי - זה פשוט לא נכון.

אני נהנה להזמין טייק-אווי ממסעדת המבורגרים מעולה (השם לא רלוונטי), מסיבה מאוד פשוטה: זה טעים וזה משתלם.

אין פה יותר מידי משחק - ההמבורגר עשוי בצורה מעולה - דרגת ההכנה נכונה ומדויקת, הבשר מאוד איכותי ורך, לחמניה טריה ורכה, רטבים מעולים.

אבל מה - לא הייתי מזמין מהם בלי המבצעים שלהם (בעיקר בלילה ובעסקיות צהריים).

שים לב מה אתה מקבל תמורת 47 ש"ח בעסקית צהריים (בשעות נדיבות של 12:00-18:0):

• המבורגר עגל 220 גרם מצוין
  • צ'יפס/טבעות בצל/פירה/אורז
  • חציל בטחינה / סלט קיסר קטן / סלט אחר / מנה ראשונה אחרת
  • לחמניה טריה ורכה לצד הסלט
  • שתייה קלה בבקבוק זכוכית

גם אם הייתי מקבל אותו דבר ב-BBB, הטעם ואיכות חומרי הגלם פשוט טובה בהרבה במסעדה הזאת.

שים לב, אני מדבר על טייק-אווי, לא ישיבה במסעדה. גם בישיבה במסעדה אני מעדיף להזמין אצלם ולא ב-BBB. (אגב המסעדה המדוברת נמצאת במרחק של 20 מטרים מסניף BBB)

אתה צודק שצריך לקחת בחשבון את חווית הלקוח, אבל במידת מה. זאת פשוט טעות לחשוב שכל מה שמעניין את הלקוח זאת החוויה (צ'ייסר, מוזיקה או תעסוקה לילדים).

מה שמעניין את הלקוח זה ה"טעם"/איכות והתמורה למחיר.

אם מקדונלדס ימכרו מנות ב-25-30 ש"ח המכירות שלהם יעלו מאוד. וזה בדיוק מה שהם התחילו לעשות: למכור מנות ב-30 ש"ח.

מי מוכר יותר - טיב טעם או רמי לוי? קסטרו או מחסני אופנה למינהם? אורנג' או הוט מובייל?

יש תחומים שבהם הישראלים רוצים להיות שופוני, אבל מסעדת המבורגרים הוא לא אחד מהם (פעם זה היה ככה עם מוזס/אגאדיר/בלאק, אבל השוק השתנה)

פורסם

אני מקווה שלא הבנת מדברי ש"אוירה" היא על חשבון הטעם. היא בנוסף.

כמו בכל תחום, מגוון של אנשים עם מגוון של רצונות.

אגב, בכוונה לא הדגשתי את BBB אלא דיברתי על "המותג".

האחרים פועלים באופן דומה. כל אחד מתחבר למותג שמתאים לו, או שרץ בין כמה בשביל הגיוון.

שים לב שגם אופן השליחה בטייקאווי כולל צורה שונה לכל מותג. יש מי שזה מדבר אליו, ויש מי שממש לא.

דיברנו כבר על מגוון...

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...