Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל רום מבטיח שיפור בחיי הסוללה. אם הסוללה כ"כ טובה, למה מדברים על זה כ"כ הרבה? הסוללה באייפון 4 היתה מחזיקה לי הרבה יותר, אבל זה נכון שזה תלוי הרבה אופי השימוש. במקרה שלי הוא כותב שהאנדרואיד OS אוכל לי 74% מהסוללה. לא הצלחתי להבין מה גורם לזה. זה חוזר על עצמו בכל רום שניסיתי.

הקריסות קורות בד"כ כשנכנסים לאפליקציות מסויימות. למשל Triple Town אוהב להרוג לי את המכשיר. ב 2.3 stock הוא היה מתאבד אוטומטית פעם ביום (עושה ריסטרט). ב 4.0.3 stock הוא היה נתקע מידי פעם והייתי צריך לרסט לבד.

הווידג'טים היחידים שיש לי זה המזג אוויר שבא עם הרום וה toggles שבאו עם הרום. הוא מחובר ל exchange ואת זה אני חייב, לא יכול לבטל.

בלילה אני מכבה הכל חוץ מהרדיו של הטלפון - BT, WiFi, Data, Sync ועדיין הסוללה יורדת ב 20%.

בעיה נוספת זה שהחיישן תאורה ממש איטי. אני לא יודע אם זה החומרה או התוכנה, אבל כשאני בחוץ ומוציא את הטלפון מהכיס (כשמישהו מתקשר למשל), לוקח לו המון זמן להגביר את עצמת התאורה. זה גורם לה שאני לא רואה את המסך בכלל ולא רואה מי מתקשר.

עוד בעיה זה ה GPS. אני משתמש ב WAZE ובכל רום יש בעיות שונות. בגדול מדובר על זה שלוקח לו המון זמן לקלוט סיגנל, הוא יוצא מסנכרון לעיתים קרובות ושהוא פשוט נתקע ותוקע את המכשיר (כל רום עם בעיה שונה).

חשבתי שאולי יש לי בעיית חומרה, אבל כשאני ב stock, יש לי את אותן בעיות שיש פה לשאר האנשים שקיבלו את הטלפון.

זה רק המכשיר עצמו. אני לא אתחיל לדבר על האפליקציות...

emotion of motion

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי המכשיר שלך דפוק.

עברו לי בידיים הרבה מכשירים בשנה האחרונה. סמסונג בשלל הדגמים, סוני אריקסון, וואווי, ועוד כמה עלומים. לא קרה לי שום דבר ממה שאתה מתאר. במיוחד לא בגרסאות ה STOCK.

כמו שכתבתי, יש לי INFUSE וקרעתי לו את הצורה מרוב שהתקנתי רומים ועדיין, לא נתקלתי בבעיות דומות.

בנוגע ל GPS, כנראה שהוא מכוון על צפון אמריקה, שם רוב הרומים שמגיעים מכוונים.

תוריד תוכנה בשם FASTERGPS.

תכוון אותה על ASIA-ISRAL

תקבל FIX תוך 30 שניות לכל היותר.

פורסם

אני לא היחיד שקיבל את המכשיר. הבעיות חוזרות על עצמן. עובדה שכשאני מחליף רום, הבעיות מתחלפות באחרות. כנראה שאופי השימוש שונה ולכן לא נתקלת.

לגבי ה GPS, הורדתי וכיוונתי. תודה.

מאז ההודעה האחרונה שלי המכשיר נתקע לי פעמיים. פעם אחת ב WAZE בדרך הביתה ופעם שנייה ב Triple Town. תענוג.

emotion of motion

פורסם

אם הייתי יכול לבחור את המכשיר, לא הייתי חושב פעמיים.

עריכה: לעומת הבלקברי שקיבלתי בין האייפון לזה, הוא מדהים.

emotion of motion

פורסם
אני לא היחיד שקיבל את המכשיר. הבעיות חוזרות על עצמן. עובדה שכשאני מחליף רום, הבעיות מתחלפות באחרות. כנראה שאופי השימוש שונה ולכן לא נתקלת.

אני משתמש במיילים מג'ימייל, EXCHANGE, יומן פגישות, WAZE,מצלמה, קורא PDF ולמעשה זה המשרד הקטן שלי. (כשאין לי כח לסחוב גם את הטאבלט...)

אה וגם טלפון.:-)

בכל השימושים האלו המכשיר לא נתקע. ואפילו אני מצליח להגיע לסוף היום עם 5 אחוז בטריה.

אז אני חוזר על מה שאני אומר, לדעתי המכשיר שלך או תקול איכשהו או שיש לך סלט עגבניות עם שום שמיר במערכת הקבצים.

מציע לך באמת לחזור ל STOCK עם ODIN בלבד ואחר כך להמשיך משם.

• תוכן חדש...