Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותכם כמה שאלות כשהראשונות זקוקות לתשובה בדחיפות:

1. האם כדאי לקנות מנוע צעדים מפירוק? כמובן שההפרשים גדולים מאוד יחסית לחדש,(350-2600)

2.האם כל מכונאי יכול לעשות עבודה כזו, או שצריך איזה כיוון מחשב או משהו בסגנון?

3.קצת לא קשור אבל בכל זאת אותו אוטו שמעתי קראתי בשרשור אחר שמוסך/זגג כל שהוא מתקין מנגנון מברזל לחלון חשמל שהמנגנון תקול, אשמח לשמוע על אחד כזה בירושלים, וכמובן בחיר שפוי.

4. ואחרונה להפעם ג"כ בירושלים מישהו שיכול לעשות קידוד למפתח רזרבי (קיים צ'יפ חסר רק Copy Past) במחיר שפוי של גג שתי ספרות.

זהו להפעם ואשמח מאוד לתשובות מקצועיות בשאלות הראשונות.

פורסם

החלק הזה לא מוכר לי. לא נראה לי שהוא היה מורכב על מנועי AEE כלשהם.

מה נפח המנוע בפולו שלך? תבדוק ברשיון מה הקוד מנוע.

 

בכל מקרה, הבעיה אצלך היא במצערת עצמה (בתוכנ נמצא המנוע כחלק אינטגרלי). החלפה למשומשת לא תעזור. ניתן להשיג מצערות של VDO במחירים סבירים. בזמנו מוסך רון הביא כמות גדולה, תבדוק אם עוד נשאר לו.

 

מה הבעיה אצלך בכלל?

פורסם

אז כך שבאמת אמרו לי שבפולו שלי 1.6 AEE מנוע הצעדים בנוי כחלק מהמצערת (030133064D)

והבעיה אצלי באוטו שבניוטרל המנוע רועד תמיד, ומגמגם שלפעמים הסל"ד קופץ ל2 ויורד ל0.5 כך איזה פעמים שלש בעיקר בנסיעה שאני דורך קלץ' בפתאומי שהסל"ד 'קופץ' והרבה פעמים נכבה סתם כך בניוטרל או דריכת קלץ' (לדוגמא בפרסה מהירה באמצע כביש הרכב יכול להתכבות לי משהוא כמו 4-5 פעמים)

 

ולמה שמשומשת לא תעזור?

בשביל מה מוכרים כאלה אם אין בהם שימוש?

ותודה על ההענות.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

משומשת כבר יש לך.

למה מוכרים - מוכרים הכול .

אבל מי קבע שהתקלה היא במצערת ? , אולי התקלה היא אחרת אשר גורמת לרכב להתנהג כפי שמתנהגת מצערת תקולה.

בכול מקרה יצתרכו לבצע לבסוף כיוון בסיסי למצערת כך שאולי כדאי שתכנס למוסך מקצועי לבדיקה האם זה מצערת בכלל ואם כן שיתקן ,יבצע קידודים והיה אחראי לעבודה ותוצאותיה .

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

א"כ אשמח לשמוע על מוסך בירושלים שמתמחה ברכב הזה וכמעט הכי חשוב מחיר הוגן!

(סתם מוסך שלאו דוקא מתמחה בVW הציע לי ניקוי ואיפוס מחשב 350 שקל?!)

×
×
  • תוכן חדש...